Στη νέα εμφάνισή της στο κέντρο της Αθήνας, οι κοιλιακοί της Σταματίνας Τσιμτσιλή εντυπωσιάζουν

Στη νέα εμφάνισή της στο κέντρο της Αθήνας, οι κοιλιακοί της Σταματίνας Τσιμτσιλή εντυπωσιάζουν

«Από τα 17 μου είμαι πάντα 56- 57 κιλά. Τώρα είμαι 60. Και στα 58-59 είμαι καλά», είχε αποκαλύψει η Σταματίνα το 2016.

Μαμά τριών παιδιών, γυναίκα καριέρας αλλά την ίδια στιγμή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποτελεί fitness έμπνευση για όλους.

Πρόσφατα, η Σταματίνα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και οι κοιλιακοί της εντυπωσίασαν. Το crop πουκάμισο με τις cargo μεγάλες τσέπες ήταν ξεχωριστό ενώ το μεταλλικό φερμουάρ αποτελεί έτσι κι αλλιώς τάση της σεζόν και ακολουθοεί τις επιρροές της δεκαετίας του 2000.

Killer abs

STAMATINA_TSIMTSILI_1.jpg

«Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι. Τώρα περνάω μια φάση που προσέχω», είχε πει η Σταματίνα στο περιοδικό Shape.

stamatina1.jpg

«Επειδή είμαι ενημερωμένη πάνω σε θέματα διατροφής, κάνω λίγο τα δικά μου. Προσέ­χω και τρώω λίγο πιο στεγνά. Αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7 μαζί με τα κορίτσια, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.


Πιλάτες reformer και όχι μόνο:

Τη σιλουέτα της η Τσιμτσιλή πάντως, την οφείλει στο pilates reformer, το οποίο και κάνει τα τελευταία δύο χρόνια.


Η Σταματίνα όμως δεν σταματά και τις δοκιμές και πρόσφατα δοκίμασε surfset ξηράς, που γίνεται σε ειδικά studio pilates και χαρίζει άψογο σώμα. Το surfset ξηράς, μιμείται ουσιαστικά την γυμναστική που κάνεις με το σερφ. Ωστόσο, γίνεται με ειδικό εξοπλισμό, που είναι μια σανίδα του σερφ ειδικά σχεδιασμένη για να κάνεις εκεί ασκήσεις pilates.

https://www.instagram.com/p/Cz-4_4RMG3e/

Πάντως, κάθε φορά που κάνει μια διατροφική ατασθαλεία, η παρουσιάστρια του Happy Day, επιστρέφει στο κρεβάτι του Pilates.

https://www.instagram.com/p/CdVr_kOIn24/

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θέλει να καμαρώνει αλλά οι πόζες με μπικίνι είναι οι αγαπημένες της

«Επειδή τα φάγαμε τα γλυκά μας χτες στη γιορτή μας… σήμερα το ρίξαμε στο ποδήλατο. Καλημέρα!», είχε γράψει η Σταματίνα χαρακτηριστικά μετά την ονομαστική της γιορτή.