Τι ισχύει για τον γάμο της Taylor Swift; Η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας εξήγησε τι συμβαίνει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τι ισχύει για τον γάμο της Taylor Swift; Η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας εξήγησε τι συμβαίνει
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η Taylor Swift απάντησε μέσω της εκπροσώπου της στις φήμες που την ήθελαν να έχει παντρευτεί μυστικά το 2020.

Ολοένα και περισσότερες ήταν το τελευταίο διάστημα οι φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ανέφεραν ότι η Taylor Swift είναι παντρεμένη κρυφά με τον Joe Alwyn. Το ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους στις αρχές του 2023, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης ξαφνιάζοντας τότε τους πάντες.

Αυτή την περίοδο η Taylor Swift ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του αθλητή Travis Kelce, με τους δυο τους να διατηρούν χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να προστατέψουν τη σχέση τους από τα media.

Η αλήθεια για τον γάμο Swift-Alwyn

Η εκπρόσωπος της popstar, Tree Paine θέλησε να βάλει τέλος στις ανυπόστατες φήμες μέσω Twitter, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το DeuxMoi (σελίδα που δημοσιεύει νέα για τις ζωές των celebrities). Σύμφωνα πάντα με τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Instagram, η Taylor Swift παντρεύτηκε μυστικά τον Joe Alwyn είτε το 2020 είτε το 2021, αλλά ο γάμος τους δεν έγινε ποτέ νόμιμος.

Το 2022 υπήρξε έντονη φημολογία ότι το ζευγάρι ήταν κρυφά αρραβωνιασμένο και πως η Swift φορούσε το δαχτυλίδι της μόνο σε ιδιωτικούς χώρους.

«Αρκετά πια με αυτά τα κατασκευασμένα ψέματα για την Taylor από το Deuxmoi», έγραψε χαρακτηριστικά η Paine εξηγώντας πως δεν υπήρξε ποτέ γάμος ή τελετή οποιουδήποτε είδους ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας τόνισε πως ό,τι έγραψε το μέσο είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η συνάντηση της Taylor Swift με την οικογένεια της fan που πέθανε στη συναυλία της δίχασε το κοινό

H Taylor Swift ζει το love story της

Το μόνο σίγουρο είναι πως η τραγουδίστρια διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της αφού είναι ξανά ερωτευμένη και ζει ένα love story με τον Travis Kelce.

https://www.instagram.com/p/CyvXOjeswkV/

Πρόσφατα ο γνωστός αθλητής μίλησε στην Wall Street Journal Μagazine και αποκάλυψε μεταξύ άλλων άγνωστες λεπτομέρειες για τη γνωριμία του με την Taylor Swift.

Όπως ο ίδιος εξήγησε άτομα από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν ώστε η σταρ να τον προσέξει. Ο Kelce δεν πτοήθηκε και της ζητούσε επίμονα να ανταλλάξουν τηλέφωνα μέχρι που τα κατάφερε και τώρα οι δυο τους είναι ένα από τα πιο in love ζευγάρια στο Ηollywood.

«Όταν τη συνάντησα στη Νέα Υόρκη, είχαμε ήδη κάπως μιλήσει, οπότε ήξερα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ωραίο δείπνο και μια συζήτηση, και ό,τι συνέβαινε από εκεί και πέρα», εξομολογήθηκε ο 34χρονος αθλητής.

Ο Kelce δεν δίστασε να αποκαλέσει «χαλαρή» και «ιδιοφυΐα» την αγαπημένη του και εκμυστηρεύτηκε την κοινή τους επιθυμία για δημιουργία οικογένειας στο μέλλον.

«Όλοι ξέρουν ότι είμαι άνθρωπος της οικογένειας», είπε. «Η ομάδα της είναι η οικογένειά της. Η οικογένειά της κάνει πολλά πράγματα όσον αφορά την περιοδεία, το marketing, την παρουσία της, οπότε νομίζω ότι έχει και αυτή πολλές από αυτές τις αξίες, που είναι έχω κι εγώ», τόνισε ο Travis Kelce.

Πηγή κεντρικής: apimages.com