Travis Κelce: Αποκάλυψε πώς «κέρδισε» την Taylor Swift αλλά η συνέντευξη συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Travis Κelce: Αποκάλυψε πώς «κέρδισε» την Taylor Swift αλλά η συνέντευξη συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια

Ο Travis Kelce ήταν αποφασισμένος να «κερδίσει» την καρδιά της Taylor Swift και επιστράτευσε μέχρι και άτομα από την οικογένειά της.

Το «Love Story» της Taylor Swift δεν είναι μόνο ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει, αλλά είναι και το κατάλληλο μάλλον για να περιγράψει τέλεια και την προσωπική της ζωή, αφού τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως ζει τον απόλυτο έρωτα με τον 34χρονο παίκτη του αμερικάνικου ποδόσφαιρου, Travis Kelce. Η γλώσσα του σώματος δεν κρύβεται κι έτσι απ' όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να κρατάνε ο ένας τρυφερά το χέρι του άλλου, η επιβεβαίωση της σχέσης τους θεωρείται δεδομένη.

Βέβαια, το ειδύλλιο της Taylor και του Travis δεν έχει πάψει να απασχολεί τα διεθνή μέσα, αφού η τραγουδίστρια είναι πολύ αγαπητή - όπως έδειξαν και οι sold out συναυλίες της σε όλον τον κόσμο - και είναι επόμενο oι fans της να θέλουν να μάθουν με κάθε λεπτομέρεια τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/p/CyvXOjeswkV/

Ο Travis αποκάλυψε πώς «κέρδισε» την καρδιά της Taylor

O Travis Kelce μιλώντας στην Wall Street Journal Μagazine αποκάλυψε μερικές ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το πώς κατάφερε να τραβήξει την προσοχή της Taylor Swift.

Όπως είπε υπήρχαν άτομα στο περιβάλλον της Taylor Swift που προσπαθούσαν να την κάνουν να του δώσει λίγη σημασία, ακόμη κι όταν εκείνος πήγε να την απολαύσει στο Eras Τοur ρωτώντας την αν ήξερε πως θα βρισκόταν εκεί. Τοτε ήταν άλλωστε, που εκείνος της ζητούσε επίμονα να ανταλλάξουν και τηλέφωνα. Βέβαια εκείνη αργότερα του εκμυστηρεύτηκε πως είχε καταλάβει την «πλεκτάνη» που είχε στήσει εκείνος για να την κατακτήσει.

Μάλιστα, στο «σχέδιο» του Travis για την καρδιά της Taylor συμμετείχαν και άτομα από την οικογένειά της, αφού όπως είπε «Μάλλον θα με μισήσει που το είπα αυτό, αλλά... όταν ήρθε στο Arrowhead (για την προγραμματισμένη συναυλία της στο Kansas, στην ομάδα της οποίας είναι παίκτης εκείνος), της έδωσαν το μεγάλο αποδυτήριο ως καμαρίνι και τα μικρά ξαδέρφια της έβγαζαν φωτογραφίες... μπροστά από το ντουλάπι μου».

travis-taylor-(1).jpeg

Όσο για την πρώτη τους συνάντηση, η Kelce ήταν ειλικρινής.

«Όταν τη συνάντησα στη Νέα Υόρκη, είχαμε ήδη κάπως μιλήσει, οπότε ήξερα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ωραίο δείπνο και μια συζήτηση, και ό,τι συνέβαινε από εκεί και πέρα», είπε ο 34χρονος αθλητής.

Από την άλλη αναφέρθηκε και στο πώς «είδαν» τη σχέση του με την Taylor Swift ο αδερφός του ο Jason και η μητέρα του η Donna λέγοντας πως δεν του έχει ξανασυμβεί να είναι σε σχέση με κοπέλα με τέτοιου είδους αύρα. Ταυτόχρονα, στο πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος ότι η σχέση τους τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας, ο Travis απάντησε πως εφόσον η χολιγουντιανή σταρ προσπαθεί να ζει τη ζωή της φυσιολογικά χωρίς να κρύβεται από τους paparazzi που την κυνηγούν κάθε ώρα και στιγμή, εκείνος δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο.

Ο Kelce, ο οποίος αποκάλεσε τη Swift «χαλαρή» και «ιδιοφυΐα», αποκάλυψε επίσης ότι αυτός και ο σούπερ σταρ της ποπ έχουν παρόμοια άποψη για την οικογένεια και την καριέρα.

«Όλοι ξέρουν ότι είμαι άνθρωπος της οικογένειας», είπε. «Η ομάδα της είναι η οικογένειά της. Η οικογένειά της κάνει πολλά πράγματα όσον αφορά την περιοδεία, το marketing, την παρουσία της, οπότε νομίζω ότι έχει και αυτή πολλές από αυτές τις αξίες, που είναι έχω κι εγώ».

Οι λόγοι που η συνέντευξη του Travis δέχθηκε αρνητικά σχόλια

Μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που χαίρονται να μαθαίνουν τις λεπτομέρειες της ρομαντικής ιστορίας της Taylor και του Travis, όμως υπήρξαν και αρκετοί οι οποίοι θεώρησαν πως οι συνεχείς λεπτομέρειες γι΄αυτούς τους δύο έχουν «κουράσει», ενώ η συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος - παρότι έλεγε πως δεν θέλει να μιλήσει για την σχέση του με την pop star - βγήκε σε πολύ κακό timing, αφού μια fan της Taylor Swift πέθανε από ασφυξία στην πρόσφατη συναυλία της στην Βραζιλία. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 23χρονη Ana Clara Benevides λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Η Taylor Swift με μήνυμα στα social media δήλωσε συντετριμμένη για τον θάνατο της νεαρής fan της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις, αλλά με την καρδιά μου κομμάτια λέω ότι χάσαμε μία fan νωρίτερα απόψε, πριν από τη συναυλία μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο συντετριμμένη είμαι. Έχω πολύ λίγες πληροφορίες, πέρα από το γεγονός ότι ήταν τόσο απίστευτα όμορφη και πολύ νέα».

Screenshot-(8880).png

Oι θαυμαστές της Taylor Swift που παρευρέθηκαν στη συναυλία κατήγγειλαν κακές συνθήκες στον συναυλιακό χώρο με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια διέκοψε για λίγο τη συναυλία για να δοθεί νερό στους θαυμαστές, ενώ εθεάθη και η ίδια να πετά μπουκάλια με νερό στο κοινό.

Δεδομένου αυτού του τραγικού γεγονότος κι ενώ πολλοί είναι αυτοί που θεώρησαν πως η ομάδα της Taylor Swift πρέπει να αποζημιώσει την οικογένεια της αδικοχαμένης Ana Clara Benevides, το να κυκλοφορήσει η συνέντευξη του Travis Kelce εξόργισε τον κόσμο των social media.