Η Sophie Turner επέστρεψε στο Instagram μετά τον χωρισμό από τον Joe Jonas με μια photo όλο νόημα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Sophie Turner επέστρεψε στο Instagram μετά τον χωρισμό από τον Joe Jonas με μια photo όλο νόημα
Invision

Η Sophie Turner έκανε δυναμικό comeback στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η νέα της φωτογραφία «πρόδωσε» πώς νιώθει μετά τον χωρισμό.

Σε μια μεταβατική φάση της ζωής της βρίσκεται η Sophie Turner μετά τον πρόσφατο χωρισμό από τον σύζυγό της, Joe Jonas.

Ο 34χρονος τραγουδιστής και η 27χρονη πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών με τον χωρισμό τους να είναι άκρως εκρηκτικός.

Πριν λίγες εβδομάδες η διάσημη ηθοποιός μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγό της για την «παράνομη κράτηση» των δύο κοριτσιών τους στην Νέα Υόρκη. Όπως η ίδια ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της Pagesix τα παιδιά απομακρύνθηκαν παράνομα από τον τραγουδιστή χωρίς την συναίνεσή της καθώς εκείνη ήθελε να παραμείνει στην Αγγλία μαζί με τις κόρες της.

Sophie Turner: Η επιστροφή στο Instagram και η νέα φωτογραφία όλο νόημα

Πριν λίγες ώρες η Sophie Turner δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram story στην οποία μας δείχνει το ροζ βραχιόλι που κοσμεί το χέρι της και γράφει Fearless δηλαδή ατρόμητη.

sophiet1.jpg

H στενή φίλη της ηθοποιού, Taylor Swift έχει κυκλοφορήσει τραγούδι με τίτλο «Fearless» και οι fans συνέδεσαν τη σχέση τους με την φωτογραφία, θεωρώντας πως η 27χρονη στέλνει μήνυμα στον πρώην σύζυγό της.

Πρόσφατα η Swift παραχώρησε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη στην Turner ώστε να μείνει εκεί μαζί με τα δύο παιδιά της μέχρι να επιλύσει δικαστικά το ζήτημα της προσωρινής τους επιμέλειας.

Η διάσημη ηθοποιός έκανε την τελευταία της ανάρτηση στην πλατφόρμα στις 6 Σεπτεμβρίου, όπου ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Joe Jonas με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό κείμενο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Joe Jonas προσπάθησε να σώσει τον γάμο του με την Sophie Turner πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στην Page Six.

«Το διαζύγιο ήταν η έσχατη λύση για τον Joe Jonas. Δεν ήθελε ποτέ να διαλύσει την οικογένειά του, αλλά έπρεπε να ακολουθήσει αυτό που ένιωθε ότι ήταν η καλύτερη λύση για τις δύο του κόρες», δήλωσε η πηγή.

Και πρόσθεσε: «Ένα δυστυχισμένο σπίτι δεν είναι σπίτι και η αλήθεια είναι ότι αυτός και η Sophie ήταν δυστυχισμένοι. Υπάρχει πολύς θόρυβος εκεί έξω, αλλά δεν ήταν μια κατάσταση που ξεχείλισε το ποτήρι».

Το γράμμα που αποκάλυψε η Sophie Turner «καίει» τον Joe Jonas

https://www.instagram.com/p/Cv756AUNG2F/

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Με μια κοινή ανακοίνωση στο Instagram το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε πριν λίγες εβδομάδες τον χωρισμό του, ο οποίος φημολογούνταν έντονα το τελευταίο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/Cw2ajwruv0i/

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Joe Jonas και Sophie Turner βρίσκονταν σε σχέση από το 2016 ενώ το 2019 έκαναν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους με έναν γάμο στο Las Vegas. Έναν χρόνο αργότερα οι δυο τους υποδέχτηκαν την κόρη τους, Willa και το 2022 τη δεύτερη κόρη τους, Delphine. Όπως αποδείχθηκε ο τραγουδιστής και η ηθοποιός είχαν αγεφύρωτες διαφορές με αποτέλεσμα να μη μπορούν να σώσουν τον γάμο τους.

Πηγή κεντρικής: apimages.com