Φως στο Τούνελ: Μια ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη, έκανε το Twitter να την αποθεώσει

Φως στο Τούνελ: Μια ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη, έκανε το Twitter να την αποθεώσει

Η αποθέωση του Κατερινόπουλου στο Φως στο Τοπύνελ και η ατάκα- φωτιά της Νικολούλη.

Ήταν ακόμα ένα βράδυ Παρασκεύης με την Αγγελική Νικολούλη να εμφανίζεται ντυμένη στα κόκκινα και να δημιουργεί προσδοκίες στο τηλεοπτικό κοινό.

Δύο χρόνια μετά κανείς δεν ξεχνά τον Οδυσσέα - Ανδρέα

Η Αγγελική Νικολούλη είχε ήδη προϊδεάσει με τα 3 διαφορετικά τρέιλερ της εκπομπής της για τις υποθέσεις της χθεσινής βραδιάς. Και όπως το συνηθίζει, έδωσε συνέχεια σε μία υπόθεση που είχε απασχολήσει την εκπομπή της και τις έρευνες της ομάδας της, 2,5 χρόνια πριν. Και οι φανς της ήδη είχσν καταλάβει πως θα ασχολούνταν ξανά με μία συγκλονιστική ιστορία.

Η τραγική μάνα που ζητά τον γιο της έκανε 2ο trend στο Twitter/Χ το Φως στο Τούνελ

Τον Αύγουστο του 2021 ο Ανδρέας - Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, μουσικός και μέλος του συγκροτήματος Razastarr, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, λίγο πιο έξω από τη Θήβα και κοντά στο χωριό του, αλλά αυτό που φάνταζε ως δυστύχημα, ήταν δολοφονία. Η εκπομπή για δύο χρόνια συνέχιζε τις έρευνες. Και όπως τις έγραψαν οι followers της, όπου υπάρχει σκοτάδι, έρχεται το Φως στο Τούνελ. Μία αυτόπτης μάρτυρας που κάποιοι προσπάθησαν να φιμώσουν, όπως αναφερόταν και στο δελτίο τύπου.

https://www.instagram.com/reel/C0T9pibI8MX/

Η δημοσιογράφος ξεκίνησε την εκπομπή, λέγοντας πως οι φίλοι του και η οικογένειά του έγιναν συνεργάτες και βοήθησαν στο να αποκαλυφθεί το μυστήριο. Κυρίως η αδελφή του Γιολάντα. Η ίδια είναι γνωστή συγγραφέας και τραγουδίστρια, με το ψευδώνυμο Σανταζίνια και ζήτησε να τιμωρηθούν οι ένοχοι για να δικαιωθεί η μνήμη του αδερφού της και να μην υπάρξει άλλο θύμα με τέτοιο βασανιστικό θάνατο.

Tα λάθη και οι παραλείψεις του τοπικού αστυνομικού τμήματος, η εξαφάνιση βασικών στοιχείων και πειστήριών από το αυτοκίνητο του υπόπτου και η απουσία έρευνας εις βάθος, προκάλεσαν την οργή συγγενών και φίλων του 46χρονου μουσικού.

Η μάρτυρας- κλειδί

Πάντως, ο άνθρωπος που φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον Οδυσσέα, δεν υπάρχει ούτε ως μάρτυρας στην δικογραφία, δεν του έγινε ποτέ αλκοτεστ ενώ τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεπιβάτες (σύζυγος και γιος) επιμένουν πως πρέπει να είχε προηγηθεί άλλο όχημα που παρέσυρε τον άτυχο μουσικό.

Πάντως, η μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο εκείνη τη νύχτα «καίει» τον οδηγό του άλλου οχήματος και τη σύζυγό του:

«Τον άκουγα να βαριανασαίνει. Ήταν χτυπημένος πάρα πολύ. Κανείς δεν του έδωσε πρώτες βοήθειες, τίποτα. Ο άνθρωπος ήταν κάτω στο δρόμο και δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε. Αυτό το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Δεν θυμάμαι αν ήρθε πρώτα η αστυνομία και μετά το ασθενοφόρο. Είχαν δευτερόλεπτα διαφορά, αλλά την ώρα που έφτασαν, είχε σταματήσει να ζει», είπε η μάρτυρας που τόνισε πως η σύζυγος της ζήτησε να μην καταθέσει όσα είχε δει.

Πάντως, απογοήτευση προκάλεσε στο Twitter, το γεγονός πως ενώ η Νικολούλη εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα, δεν είχαμε τελικά αποκάλυψη ενόχου.

Σταρ της βραδιάς ο Κατερινόπουλος, ο οποίος δοξάστηκε στο Twitter/ X το οποίο και τόνισε πως αν είχαμε 10 Κατερινόπουλους στη χώρα, όλα θα ήταν καλύτερα.

Μια ατάκα της Αγγελικής, έκανε το Twitter να την αποθεώσει

Τα τηλεφωνήματα στο Φως στο Τούνελ έχουν πάντα ενδιαφέρον και δίνουν σημαντικές πληφορορίες. Τι γίνεται όταν κάποιος θέλει να πάρει για να περιγελάσει την Αγγελική;

Έρχεται ατάκα- φωτιά.

«Αγόρι μου γλυκό παίξε με κάτι άλλο, είναι και περασμένη η ώρα τώρα και μπορώ να στο πω»μ, είπε η Νικολούλη και αποθεώθηκε.