Η ατάκα όλο νόημα της Αγγελικής Νικολούλη και το reunion που λάτρεψαν οι φανς της 

Κατερίνα Μπούσιου
Η ατάκα όλο νόημα της Αγγελικής Νικολούλη και το reunion που λάτρεψαν οι φανς της 

Στην 29η σεζόν της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη είχε μαζί της τον πιο πολύτιμο συνεργάτη της. Η απορία των τηλεθεατών για το αν θα ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση Πισπιρίγκου. 

Η Αγγελική Νικολούλη, η Άντζελα ή η αγαπημένη Αγγέλω για τα social media, έκανε χθες πρεμιέρα με μια δυνατή υπόθεση. Το Twitter καλωσόρισε την Ελληνίδα Μις Μάρμπλ κάνοντας το «Φως στο Τούνελ» πρώτο trend και εκτός από το reunion με έναν παλαιότερο συνεργάτη της, οι ατάκες της όλο νόημα, είχαν τη σημασία τους.

https://www.instagram.com/reel/CyVih7vIRAY/

«Δεν μας αρέσουν τα μυστικά»

Η Αγγελική Νικολούλη είναι τηλεοπτικό φαινόμενο και εκτός από τις εκατοντάδες πια δημοσιογραφικές της επιτυχίες, συνεχίζει να έχει το ρεκόρ της μακροβιότερης εκπομπής. Αισίως φέτος, το «Φως στο Τούνελ» μπήκε στην 29η σεζόν του.

https://www.instagram.com/p/CxD4_Lfo5FW/

Ντυμένη στα λευκά και σαν να μην πέρασε μία μέρα, η δημοσιογράφος καλωσόρισε το πιστό κοινό της με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις ευχές για καλή πρεμιέρα: «Μπαίνουμε εμείς και εσείς στα δύσβατα μονοπάτια της κοινωνίας μας για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές και τα μηνύματα. Όπως και να το κάνουμε, πρεμιέρα είναι».

Η πρώτη της εκπομπή είχε μία δύσκολη υπόθεση, την οποία η δημοσιογράφος και οι συνεργάτες της, δουλεύει ήδη εδώ και αρκετό καιρό. Τη δολοφονία ενός επιχειρηματία στην Ηλεία, τον οποίο οι δράστες απανθράκωσαν - όπως όλα έδειχναν - μέσα στο αυτοκίνητό του. Ωστόσο οι παραλείψεις όσων έκαναν την έρευνα ήταν πολλές και η Αγγελική είπε εξαρχής ότι είχε πρόθεση να τα πει όλα.

Η Αγγελική Νικολούλη ντύθηκε στα κόκκινα και όλα δείχνουν ότι η 29η σεζόν θα φέρει αποκαλύψεις

Εκτός από τα στοιχεία της έρευνας, η Αγγελική Νικολούλη είχε και μία ακόμη έκπληξη για τους τηλεθεατές, αφού καλωσόρισε ξανά στην εκπομπή μετά την απουσία 1,5 χρόνου, τον απόστρατο αξιωματικό της αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο. Πολλά είχαν γραφτεί και ειπωθεί για τις σχέσεις τους και την τηλεοπτική του μετακόμιση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Όμως φαίνεται τελικά, ότι ήταν απλά φήμες. Η χαρά και των δύο για το επαγγελματικό reunion, ήταν εμφανής. Ακόμη περισσότερη όμως ήταν η χαρά των φανς και το Twitter πήρε «φωτιά».

Ωστόσο η Αγγελική σε ένα ευφυολόγημα του συνεργάτη της ότι θα είναι μαζί για τα επόμενα 29 χρόνια, ήταν αρκετά μετρημένη στο σχόλιό της: «Δεν λέμε χρόνια, θα μείνουμε για όσο αντέχουμε».

Με μία ακόμη ατάκα όμως η δημοσιογράφος έδωσε το μήνυμά της για όσα θα επακολουθήσουν στην εκπομπή της τη φετινή χρονιά. Παίρνοντας ως αφορμή την υπόθεση που ερευνούσε δήλωσε χαρακτηριστικά: «Την αδικία δεν τη θέλουμε. Δεν μας αρέσουν τα μυστικά».

Αρκετοί όμως φανς της ζήτησαν από την Αγγελική να αναφερθεί στην υπόθεση της Πάτρας με τη δίκη Πισπιρίγκου να συνεχίζεται.

patranikoloylh.jpg

Ωστόσο η δημοσιογράφος δεν προτίθεται τουλάχιστον προς το παρόν να ασχοληθεί με την υπόθεση. Το είχε δηλώσει και στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, λέγοντας ξεκάθαρα όμως: «Εγώ και εκείνη ξέρουμε. Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθώ στην υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης που όλοι εμπιστευόμαστε».