Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στα Τέμπη και ο γιος της Κωνσταντίνος ξεσπά για τους ενόχους

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στα Τέμπη και ο γιος της Κωνσταντίνος ξεσπά για τους ενόχους

Ένα διαφορετικό «Φως στο Τούνελ» ετοίμασε η δημοσιογράφος με κύριο θέμα την πρόσφατη τραγωδία στα Τέμπη αλλά και μία ιδιαίτερη υπόθεση εξαφάνισης. 

Για δεύτερη Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη ασχολείται με το θέμα της τραγωδίας των Τεμπών, μετά το ξέσπασμά της για την απόδοση των ευθυνών της προηγούμενης εκπομπής, όπου ήταν συναισθηματικά αρκετά φορτισμένη, όπως άλλωστε και όλοι μας.

Για την ίδια υπόθεση είχε κάνει μία ιδιαίτερη ανάρτηση και ο γιος της Κωνσταντίνος Μουσούλης, η οποία ωστόσο «κατέβηκε» λίγα λεπτά αργότερα.

https://www.instagram.com/p/CoC1RRsI4bF

«Ρίξε φως Αγγελική της καρδιάς μας»

Η δημοσιογράφος δεν θα κάνει σήμερα μία απλή αποτίμηση της τραγωδίας με τα update των επίσημων ερευνών. Έχει ετοιμάσει επιτόπιο ρεπορτάζ στην κοιλάδα των Τεμπών και απόψε στο «Φως στο Τούνελ» θα δούμε την Αγγελική αλλά και τους συνεργάτες της να μας διαφωτίζουν με νέα στοιχεία. Και οι τηλεθεατές της ζητούν να ρίξει άπλετο φως.

Υπάρχουν όπως αναφέρει και η ίδια στο δελτίο τύπου της εκπομπής, νέα ντοκουμέντα τα οποία θα προκαλέσουν σοκ και ανατριχίλα: «Ένα σαθρό σύστημα, χωρίς καμία δικλείδα ασφαλείας, που έστειλε στο θάνατο πενήντα επτά ψυχές. Το «αμάν τράκα» του άπειρου σταθμάρχη, οι επαναλαμβανόμενες «αστοχίες» και η δεύτερη αμαξοστοιχία που απέφυγε τα χειρότερα λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση».

Στα νέα στοιχεία η Αγγελική Νικολούλη αναλύει και το τι συνέβαινε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας, τις «κοπάνες» και τις αδικαιολόγητες αργίες των υπαλλήλων και τις ευθύνες των υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΣΕ για την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας κυρίως νέα παιδιά που σπούδαζαν στην Θεσσαλονίκη.

Η Νικολούλη επιμένει για τον Μάριο Παπαγεωργίου και ρίχνει φως στην τραγωδία των Τεμπών

https://www.instagram.com/p/B6GsHiLA3W0

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και αρκετά θυμωμένος με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα είναι και ο σκηνοθέτης γιος της Αγγελικής Κωνσταντίνος Μουσούλης ο οποίος σε ανάρτησή του είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Μα πόσο να (τα) τρώτε πια; Πόσο άλλο να μας κοροϊδεύετε στα μούτρα μας; ...Μα πόσο αχόρταγοι είστε πια; Όλα τα χρήματα που λάβατε για τον εκσυγχρονισμό των τρένων που πήγανε; Τουλάχιστον φροντίστε να τακτοποιηθούν τα αναγκαία και αφού διψάτε τόσο για χρήμα, κρατήστε τα υπόλοιπα».

Ο σκηνοθέτης είχε κάνει ένα βίντεο με αποσπάσματα της εκπομπής της μητέρας του και της ταινίας «Dinner for few» του Νάσου Βακάλη, αλλά για άγνωστο λόγο η ανάρτηση «κατέβηκε» λίγη ώρα αργότερα.

https://www.instagram.com/p/BxspRQvFmTW

Εκτός από την υπόθεση των Τεμπών, η Αγγελική θα ασχοληθεί και με δύο ακόμη υποθέσεις που αφορούν σε εξαφανίσεις. Ενός θρησκευόμενου πατέρα που χάθηκε ξαφνικά αφήνοντας πίσω του την άρρωστη σύζυγο και την ανήλικη κόρη τους, αλλά και την εξαφάνιση ενός καλλιτέχνη με τους συγγενείς του να τον αναζητούν εναγωνίως εδώ και μέρες.