Η τραγική μάνα που ζητά τον γιο της έκανε 2ο trend στο Twitter/Χ το Φως στο Τούνελ

Πατούλια Κατερίνα
Η τραγική μάνα που ζητά τον γιο της έκανε 2ο trend στο Twitter/Χ το Φως στο Τούνελ

«Της κάθε μάνας το παιδί, αυτός είναι ο Θεός της. Σας ευχαριστώ που υπάρχετε, γιατί εγώ που να πάω; Tι να κάνω; Δεν ξέρω. γι' αυτό σας ευχαριστώ για όσα κάνετε για να βρω το παιδάκι μου», είπε η μητέρα του αγνοούμενου Νίκου από το Κορωπί.

Στην 29η σεζόν του Φως στο Τούνελ, η υπόθεση του χαμένου προγραμματιστή κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και του κοινού στο Twitter/ X που έφερε το αντίστοιχο hashtag στην κορυφή των trends κλείνοντας στη 2η θέση μετά το viral χτες (3/4/23) #πραγματα_που_δεν_ξερατε_για_μένα.

Το Φως στο Τούνελ επέστρεψε δυναμικά

Το θρίλερ με τον προγραμματιστή υπολογιστών Νίκο Κλειδώνη που ζούσε στο Κορωπί και διαχειριζόταν μεγάλα χρηματικά ποσά συγκλόνισε το κοινό μιας και νεαρός άντρας έχει εξαφανιστεί από τις 28 Αυγούστου 2023.

Τραγική φιγούρα η Aγγελική Κλειδώνη, η μητέρα του αγνοούμενου που έκανε το τηλεοπτικό αλλά και το κοινό στο Twitter/ X να λυγίσει.

Η κυρία Αγγελική, η οποία υπήρξε σχεδιάστρια μόδας και είχε αναλάβει και τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη στην Ελευθερώτρια στην Εκάλη στις 13 Ιουλίου 1989, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και τα λόγια της τσάκισαν:

«Όλα όσα έκανα, ό,τι κατάφερα στη ζωή μου είναι περασμένα, αυτό που θέλω με όλη τη δυναμη της καρδιάς μου είναι να βρεθεί το παιδί μου, ξέρω δεν ήμουν καλή μητέρα», είπε με δάκρυα στα μάτια η κυρία Αγγελική και έκανε την έτερη Αγγελική να συγκινηθεί βαθιά.

Στο τέλος άλλωστε της εκπομπή, κοντά στις δυόμιση μετά τα μεσάνυχτα, η κυρία Αγγελική αποθεώθηκε στο Twitter όταν με δάκρυα στα μάτια είπε λίγα λεπτά πριν το τέλος του Τούνελ:

«Της κάθε μάνας το παιδί, αυτός είναι ο Θεός της. Να είστε όλοι γεροί, να έχετε την υγειά σας, να ξέρετε πόση βοήθεια προσφέρετε σε ανθρώπους ανίκανους να κινηθούν όπως εγώ. Εγώ τώρα τίποτα δεν μπορώ να κάνω μόνη», είπε η μάνα.

Η αντίδραση του Twitter φάνηκε στα σχόλια που ακολούθησαν:

Η ατάκα όλο νόημα της Αγγελικής Νικολούλη και το reunion που λάτρεψαν οι φανς της