Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου: Το ταξίδι στην Κύπρο και η σπάνια κοινή φωτογραφία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου: Το ταξίδι στην Κύπρο και η σπάνια κοινή φωτογραφία
ndpphoto@gmail.com

«Θα κλείσουμε τα 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για τον σύζυγό της που φέτος θα τον βλέπει πιο πολύ από ποτέ.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την Χρυσηίδα και φέτος κλείνει 19 χρόνια κοινής πορείας. Όπως δήλωσε μάλιστα η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Fay's Time, δεν κατάλαβε πότε πέρασαν τόσα χρόνια.

«Θα κλείσουμε τα 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν. Είναι σαν χθες. Από τη μία νομίζω ότι γνωριστήκαμε χθες και από την άλλη ότι είμαστε μια ζωή μαζί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά στη Φαίη Σκορδά η Μαριάννα Τουμασάτου.

TOM_9601.jpg

Η καλλιτεχνική συνύπαρξη μετά από χρόνια και το ταξίδι στην Κύπρο

Αυτή τη χρονιά η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου θα βρίσκονται μαζί πιο πολύ από ποτέ, αφού μετά από χρόνια οι δυο τους συνεργάζονται ξανά θεατρικά. Το ζευγάρι άλλωστε, γνωρίστηκε και αγαπήθηκε συμμετέχοντας στη σειρά «Βέρα στο Δεξί» το 2004.Ύστερα από εκείνη τη συνεργασία οι δυο τους «βρέθηκαν» ξανά μαζί υποκριτικά στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» το 2019.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να συνεργαστούν και θεατρικά, όχι όμως παίζοντας μαζί. Αυτή τη φορά η Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Σταύρου την σκηνοθετεί, όλα αυτά στο θεατρικό έργο «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά».

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλώντας για την συνεργασία τους είπε επίσης στη Φαίη Σκορδά για τον Αλέξανδρο Σταύρου: «Είναι ένας άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Τα βασανίζει μέσα του τα πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει πολύ, όταν έχει να αναπτύξει πράγματα τα οποία έχει δουλέψει και έχει σκεφτεί. Σου αρέσει να τον ακούς, μην κοιτάς που δεν έρχεται στην τηλεόραση να δώσει συνεντεύξεις. Τον γνώρισα διαφορετικά και είχε φοβερό ενδιαφέρον. Είναι γοητευτικό και.. ερωτεύσιμο αυτό».

https://www.instagram.com/p/CyqtmEAt64A/

Με αφορμή αυτό το επαγγελματικό τους βήμα, οι δυο τους ταξίδεψαν πρόσφατα στην Κύπρο, όπου η παράσταση παίχτηκε για δύο μέρες και μάλιστα συνάντησαν και τον Αλέξανδρο Μαρτίδη ή αλλιώς «αστυνόμο Κουράκο» στη Γη της Ελιάς με τον οποίο έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Όπως θα δεις η Μαριάννα Τουμασάτου που πάντα λατρεύει τα μονόχρωμα looks επέλεξε να φορέσει μετά το τέλος της παράστασης ένα μαύρο μακρύ βελούδινο φόρεμα συνδυάζοντάς το με τα λευκά της sneakers. Από την άλλη ο Αλέξανδρος Σταύρου ήταν πιο casual ντυμένος με τζιν, μαύρο T-shirt και δερμάτινο μαύρο μπουφάν.

Αυτή ήταν ακόμη μια από τις σπάνιες κοινές φωτογραφίες τους, αφού το ζευγάρι όσον αφορά τα προφίλ τους στα social media προτιμά να μη δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή. Έτσι λοιπόν, το θέατρο και οι έξοδοί τους σε διάφορες άλλες παραστάσεις συναδέλφων τους είναι η ευκαιρία για να τους δούμε να ποζάρουν μαζί, ιδιαίτερα αφού ο Αλέξανδρος Σταύρου πλέον δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις ακόμα μερικές κοινές τους φωτογραφίες από αντίστοιχες εξόδους.

H 12χρονη κόρη τους

Η ευτυχία της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στον κόσμο το 2011 η κόρη τους Χρυσηίδα - Παναγιώτα. Η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» είχε αναφερθεί στο γεγονός πως γέννησε το παιδί τους στα 43 της λέγοντας: «Αλλά είχα και πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, είχα συχνό έλεγχο από τον γιατρό μου γιατί ήμουν 43 ετών όταν γέννησα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη. Ίσως ήμουν πολύ έτοιμη, οπότε δεν μπορούσε κανείς να με πείσει ότι ήμουν μεγάλη. Χρειάστηκε να κάνω εξετάσεις και μια χαρά. Όταν είσαι μεγάλος ίσως να είσαι πιο έτοιμος για κάποια πράγματα, αλλά ίσως όχι και τόσο δυνατός για κάποια άλλα. Οι αντοχές δηλαδή να σε αφήνουν πιο εύκολα. Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό που έζησα στα 43 και είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθώ. Αν χρειαζόταν θα ταλαιπωριόμουν ασυζητητί».

Πάντως, οι δυο ηθοποιοί όπως κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα των social media, το ίδιο κάνουν και με την 12χρονη κόρη τους, αφού μόνο σε κάποια σπάνια στιγμιότυπα στο προφίλ της Μαριάννας Τουμασάτου έχουμε δει την Χρυσηίδα.