Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο μικρός της γιος στη μεγάλη της αλλαγή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο μικρός της γιος στη μεγάλη της αλλαγή

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου είχε εντυπωσιάσει τους followers της ήδη από το καλοκαίρι κι έτσι εκείνη αποφάσισε να λύσει κάποιες απορίες τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήδη από το καλοκαίρι είχε δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού στις φωτογραφίες που δημοσίευε ήταν φανερό πως ήταν πιο fit από ποτέ.

Η ίδια είχε αποκαλύψει από τον Μάιο πως θα ακολουθούσε ένα πιο ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής κάνοντας μια ανάρτηση με τη διατροφολόγο της, Μαρία Ψωμά στη λεζάντα της οποίας έγραφε:

https://www.instagram.com/p/CsAyvjpoi4W/

Λεπτομέρειες, ωστόσο σχετικά με το τι θα περιείχε η διατροφή που θα ακολουθούσε δεν είχε αποκαλύψει, μέχρι τώρα βέβαια, που δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram απαντώντας σε κάποιες από τις απορίες που είχαν οι followers της σχετικά με τα εμφανώς πολύ γρήγορα αποτελέσματα που είχε η διατροφή που ακολούθησε.

Η διατροφή και τα tips για την απώλεια των κιλών

Πολλοί αναρωτήθηκαν βλέποντας την ανανεωμένη της εικόνα, όπως είπε η ίδια, αν έχει κάνει κάποια επέμβαση ή αν έχει πάρει κι η ίδια το φάρμακο Ozempic - τις ενέσεις πιο σωστά - που είναι για τον διαβήτη αλλά στο Hollywood χρησιμοποιήθηκαν από πολλούς, λανθασμένα, και για την απώλεια κιλών. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη, όπως απάντησε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας πως η ίδια ακολούθησε τη μέθοδο της Evivios.

Όπως είπε η ίδια η «μάχη» με τα κιλά, ειδικά όταν στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρε 40 κιλά και στην επόμενη 30, δεν είναι καθόλου εύκολη. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος, την οποία είχε ακολουθήσει και πριν 15 χρόνια, την βοήθησε να «εκπαιδευτεί» καλύτερα στο σωστό κομμάτι της διατροφής, της υγείας και γενικότερα του well being, και όπως είπε η ίδια «την έσωσε».

Βέβαια, πρόκειται για εξατομικευμένη μέθοδο ρύθμισης βάρους και πάντα υπό την καθοδήγηση γιατρού.

Άλλωστε, η διατροφολόγος της ήταν αυτή που της σύστησε τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Ο λόγος που επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να ανακτήσει τη φόρμα της ήταν το γεγονός πως ήταν μια μέθοδος που την βοήθησε να δει πολύ γρήγορα αποτελέσματα, όπως εξομολογήθηκε, καθώς η ίδια είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με τα κιλά της και δεν θα είχε την υπομονή να περιμένει να δει σταδιακά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια είναι αρκετά «λιχούδω», κι έτσι το ότι τα προϊόντα που μπορούσε να καταναλώσει μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου περιείχαν και pancakes, τσιπς, κρουασάν (σ.σ φτιαγμένα με υγιεινό τρόπο) ήταν αυτά που την βοήθησαν να ακολουθήσει καλύτερα το πρόγραμμα διατροφής της.

undefined

Βέβαια, αποκάλυψε πως για να καταφέρει να χάσει τόσο εύκολα και γρήγορα τα κιλά, η ίδια χρειάστηκε να αλλάξει ολιστικά την προσέγγισή της, γι' αυτό επέλεξε να απευθυνθεί και σε ψυχολόγο.

«Για μένα όλη αυτή η ιστορία αφορά και μια πιο εσωτερική διαδικασία. Ήθελα έτσι να πω ότι με βοήθησε πάρα πολύ και το κομμάτι της ψυχοθεραπείας σε σχέση με τον ψυχολόγο μου και με τη δουλειά που κάναμε μαζί, γιατί ήταν δύσκολα, περίεργα χρόνια τα τελευταία χρόνια για μένα, με προσωπικές δυσκολίες...

Καμιά φορά μου λένε "έχει φτιάξει η διάθεσή σου επειδή έχασες βάρος". Για μένα είναι το ανάποδο, επειδή έφτιαξε η διάθεσή μου κατάφερα να χάσω βάρος. Μπορούν να λειτουργήσουν και τα δύο...Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε και για την ψυχή μας έναν συνοδοιπόρο εκτός από τον γιατρό μας, όχι ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει και μόνο του. Εγώ σας μιλάω πάντα για τη δική μου, την προσωπική συνθήκη» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

https://www.instagram.com/reel/C0ZR9xpoxdc/

Παράλληλα, η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε στη ζωή της και την γυμναστική σε πιο σταθερή βάση κάνοντας διάδρομο στο σπίτι της καθημερινά. Όπως είπε η ίδια δεν τρέχει αλλά σίγουρα θα κάνει περπάτημα για μισή ώρα σε ανηφορική κλίση κάθε μέρα. Μάλιστα, για να μείνει «πιστή» στη γυμναστική αυτή, η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι! μοιράστηκε ένα πολύ έξυπνο tip για όσους βαριούνται να κάνουν γυμναστική. Κάθε φορά που έκανε διάδρομο αποφάσισε να βλέπει - μόνο τότε - κι ένα επεισόδιο από την αγαπημένη της σειρά στο Netflix. Έτσι, πολλές φορές επειδή ήθελε να δει ένα επόμενο επεισόδιο «αναγκαζόταν» να πάει να κάνει διάδρομο για να το δει, αφού αυτό ήταν το «deal» που είχε κάνει με τον εαυτό της.

Σε άλλα μικρά πράγματα που τελικά αποδείχθηκαν «μεγάλα» για την αλλαγή στην εμφάνισή της, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως ξεκίνησε να πίνει νερό, κάτι που δεν έκανε παλιότερα και άρχισε να μην διαπραγματεύεται τις ώρες του ύπνου.

Η «βοήθεια» από τον 10χρονο Μιχαήλ - Άγγελο

Στο κομμάτι της γυμναστικής, όπως είπε στη συνέχεια του βίντεο η Σίσσυ Χρηστίδου τη βοήθησε πολύ και το παιχνίδι με τους δύο γιους της και πιο συγκεκριμένα με τον 10χρονο Μιχαήλ - Άγγελο, ο οποίος έχει τη θέση του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο κι έτσι η παρουσιάστρια παίζοντας μαζί του, έκανε γυμναστική τρέχοντας να του βάλει γκολ.

https://www.instagram.com/p/Crv4-droCU2/

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε πίσω τη δύναμή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! τον περασμένο Σεπτέμβριο πως η χρονιά που πέρασε ήταν κομβική για εκείνη και πως κατάφερε να πάρει πίσω τη δύναμή της.

«Η φετινή χρονιά ήταν καλύτερη για μένα. Είχα φτάσει στο «δεν πάει άλλο» σε πολλά επίπεδα και έβαλα τα όριά μου σε όλα τα πλαίσια. Και στον εαυτό μου και στους άλλους απέναντί μου. Με το ίδιο σθένος που στάθηκα απέναντι στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, στάθηκα και απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό. Βρήκα ξανά τη δύναμή μου. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια είχα χάσει πολύ μεγάλο μέρος της δύναμής μου. Πλέον, αισθάνομαι ότι την έχω πάρει πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ είχε εξομολογηθεί πως η ίδια επιθυμούσε την αλλαγή στην εμφάνισή της κυρίως γιατί δεν μπορούσε να φορέσει τα ρούχα που ήθελε.