Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο παλτό -Και φέτος θα είναι η πιο μεγάλη τάση

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο παλτό -Και φέτος θα είναι η πιο μεγάλη τάση

Ένα παλτό επένδυση για κάθε ντουλάπα. 

Ένα από τα πιο βασικά θέματα συζήτησης για τη χειμερινή μόδα και για κάθε γυναίκα που την ενδιαφέρει το στυλ είναι φυσικά το πανωφόρι στο οποίο θα πρέπει να επενδύσει. Γιατί κάθε νέα χειμερινή σεζόν σίγουρα θα βγάλουμε ένα budget που θα αφιερώσουμε σε ένα καινούργιο μπουφάν ή παλτό. Αλλά με τόσους πειρασμούς εκεί έξω πώς να πάρουμε μία απόφαση; Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να σου δώσει έμπνευση μέσα από το δικό της προσωπικό στυλ και να σου προτείνει το δικό της αγαπημένο παλτό που φοράει στο repeat.

https://www.instagram.com/p/CzgvN-bISTk/

H αλήθεια είναι ότι η Σίσσυ περνάει μια εξαιρετική φάση τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μέσα και από τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της. Και όταν χάνουμε κάποια κιλάκια και νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αυτόματα θέλουμε να βελτιώσουμε και το στυλ μας, να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και να πειραματιστούμε.

Sling bag: Είναι η άνετη it τσάντα της σεζόν που έγινε viral στο Tik Tok

Το καμηλό είναι το αγαπημένο παλτό της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ποιο θα έλεγες ότι είναι το πιο διαχρονικό παλτό μετά το μαύρο; Μα φυσικά το καμηλό. Φέτος το καφέ και όλες οι αποχρώσεις του, όπως το καμηλό και το caramel latte είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα neutrals. Η Σίσσυ Χρηστίδου μας έδειξε, λοιπόν, μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι το δικό της αγαπημένο παλτό για το 2024 είναι ένα μαλακό beige πανωφόρι από τα Marks & Spencer.

Σε κλασική γραμμή με μεγάλα κουμπιά στο τελείωμα, μεγάλα πέτα και ζώνη που δένει στη μέση και τονίζει όμορφα τη σιλουέτα μιλάμε για ένα παλτό, που μπορεί να αντικαταστήσει το αναμενόμενο μαύρο, γιατί ταιριάζει με όλα τα χρώματα της ντουλάπας μας και δίνει αυτόν τον quiet luxury τόνο που θέλουμε στο χειμερινό μας στυλ. Η Σίσυ το συνδύασε με μαύρο, ανάλαφρο, midi φόρεμα και ένα ζευγάρι statement γόβες σε ασημί δέρμα με λουράκια χιαστί.

sissy_christidou-(7).jpg