Florence Pugh: Στην προώθηση του Dune 2, δέχτηκε επίθεση από ιπτάμενο αντικείμενο κι έγινε viral

Τζένη Ντεμιράι
Florence Pugh: Στην προώθηση του Dune 2, δέχτηκε επίθεση από ιπτάμενο αντικείμενο κι έγινε viral
Invision

Dune: Part Two: Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας που πρωταγωνιστεί η Florence Pugh και πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει;

Η Florence Pugh χτυπήθηκε από ένα ιπτάμενο αντικείμενο ενώ βρισκόταν στο CCXP 2023, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία «Dune: Part Two» και τον σεναριογράφο - σκηνοθέτη Denis Villeneuve.

Ένας θεατής που βρισκόταν εκεί πέταξε ένα αντικείμενο κατά πάνω της και «προσγειώθηκε» στο μάτι της, στο São Paulo της Βραζιλίας,την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, ένας άγνωστος έπιασε «στον ύπνο» την Pugh, τη στιγμή που πόζαρε για μία φωτογραφία δίπλα από τους συμπρωταγωνιστές της, Zendaya, Timothée Chalamet και Austin Butler.

Η star του Midsommar φάνηκε να απομακρύνεται γρήγορα, ενώ την ίδια στιγμή το υπόλοιπό cast της ταινίας «Dune: Part Two» προσπαθούσε να καταλάβει αν είναι εντάξει.

Η αντιδράση και η απογοήτευση των φανς

Οι φανς αποδοκίμασαν την συγκεκριμένη στιγμή η οποία έγινε viral στο διαδίκτυο.

Ένας χρήστης του X (πρώην Twitter) έγραψε «Αηδιαστικό. Θα φτάσουμε στο σημείο οι άνθρωποι να μη θέλουν να κάνουν ζωντανές εκδηλώσεις ή συναυλίες, αν πρέπει να ανησυχούν αν οι άνθρωποι θα τους πετούν πράγματα και θα τους χτυπούν».

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Αυτό είναι τόσο άδικο, θα μπορούσε εύκολα να την είχε χτυπήσει».

Ενώ ένας τρίτος είπε: «Θεέ μου, οι άνθρωποι είναι τόσο αγενείς».

Dune: Part Two - Η υπόθεση της ταινίας και η ημερομηνία κυκλοφορίας

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Dune: Part Two» βρέθηκαν στη Βραζιλία με σκοπό να προωθήσουν το έργο τους στο κοινό. Αν και αρχικά η ταινία ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο 2023, λόγω της απεργίας των ηθοποιών πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα με την πρώτη σύνοψη που είδε το φως της δημοσιότητας:

«Αυτή η ταινία θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides καθώς ενώνεται με τον Chani και τους Fremen ενώ βρίσκεται σε ένα πολεμικό μονοπάτι εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του.

Αντιμέτωπος με μια επιλογή ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και τη μοίρα του σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Η πρώτη ταινία έδωσε έμφαση στο πρώτο μισό του βιβλίου του Herbert, στο οποίο βασίζεται το σενάριο. Ολοκληρώθηκε όταν ο Πολ και η Λαίδη Τζέσικα έγιναν δεκτοί στους Φρέμεν και κατευθύνονταν προς το σπίτι του Στίλγκαρ

Δεν είναι η μόνη που δέχτηκε τέτοια επίθεση

Η 27χρονη ηθοποιός, όμως, δεν είναι η πρώτη που βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να δεχτεί τέτοιου είδους χτύπημα.

Τον Ιούλιο, ο Harry Styles ενώ έκανε performance στη Βιέννη της Αυστρίας δέχτηκε χτύπημα στο μάτι από ένα ιπτάμενο αντικείμενο. Ο τραγουδιστής κάλυπτε το μάτι με τα χέρια του και έδειχνε να πονούσε.

Αντίστοιχη εμπειρία βίωσε και η Bebe Rexha, η οποία αναγκάστηκε να κάνει ράμματα στο φρύδι της μετά από επίθεση που δέχτηκε από ιπτάμενο αντικείμενο σε συναυλία που πραγματοποίησε στη Νέα Υόρκη.