Η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles, είναι περήφανη για την εγγονή της & τα λόγια ξεχειλίζουν αγάπη

Τζένη Ντεμιράι
Η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles, είναι περήφανη για την εγγονή της & τα λόγια ξεχειλίζουν αγάπη

«Αυτό με κάνει να δακρύζω τώρα, έγραψε η Tina Knowles, αναρτώντας ένα τρυφερό βίντεο με την κόρη της Beyoncé και την εγγονή της, Blue Ivy.

Η Beyoncé έδειξε μία τρυφερή της πλευρά στην πρεμιέρα της ταινίας Renaissance, η οποία έλαβε χώρα στο Λονδίνο την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και είχε ως επακόλουθο να εκδηλωθεί τρυφερά και η μητέρα της, Tina Knowles.

Μετά την συναυλιακή ταινία της παγκόσμιας περιοδείας της Taylor Swift και η περιοδεία της Beyoncé, που έχει τον τίτλο «Renaissance World Tour», μπήκε στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου από την Πέμπτη, ενώ θα προβάλλεται και σε όλο τον κόσμο από την 1η Δεκεμβρίου.

Το «Renaissance World Tour» βρέθηκε στη δεύτερη θέση της λίστας του Forbes με τις πιο κερδοφόρες περιοδείες του καλοκαιριού του 2023, αφού είχε καθαρό κέρδος 145 εκατομμύρια δολάρια. Η είσοδός του tour, επομένως, στους κινηματογράφους, ιδιαίτερα μετά την μεγάλη επιτυχία της συναυλιακής ταινίας του Eras Tour (Taylor Swift), οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον οι συναυλίες στη μεγάλη οθόνη αρχίζουν να γίνονται trend.

Music-Grammywatch-Songwriters

Η Blue Ivy το 2021 μαζί με τη μαμά της, Beyonce.

Invision

Beyonce και Kate Middleton είναι μόνο 2 από τους 10 πιο «καλοσυνάτους» ανθρώπους για το 2023

Πώς η Beyoncé έδειξε μία τρυφερή της πλευρά

Ακολουθώντας αυτή την τάση, η Beyoncé βρέθηκε στο Λονδίνο μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη της, Blue Ivy, με την οποία πόζαρε μπροστά από τις κάμερες των δημοσιογράφων και έδειξε μία γλυκιά πλευρά της.

Συγκεκριμένα, βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια που οι δυο τους πόζαραν, δείχνει τη δημοφιλή τραγουδίστρια να ρωτάει την κόρη της αν κρυώνει. Εκείνη της απαντά «ναι» και μετά από λίγο η Beyoncé διακόπτει τους φωτορεπόρτερ, λέγοντας «περιμένετε ένα λεπτό, κρυώνει».

https://www.instagram.com/reel/C0SRbBNyz4R/

Το στιγμιότυπο ανέβασε η μητέρα της τραγουδίστριας, Tina Knowles, η οποία, μάλιστα έγραψε στην περιγραφή του post: «Αυτό με κάνει να δακρύζω τώρα. Στους φανς που «ανεβάζουν» αυτό το όμορφο και ταλαντούχο 11χρονο κορίτσι, (έχω να πω ότι) σας αγαπώ, σας εκτιμώ».

Η μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles, είναι γεμάτη περηφάνια για την εγγονή της

Η περήφανη γιαγιά και μητέρα είχε ανεβάσει ακόμα μία τρυφερή ανάρτηση για την 11χρονη εγγονή της, τον Οκτώβριο. Το post ήταν ένα βίντεο που έδειχνε από τη μία πλευρά να χορεύει η Blue Ivy, όσο η μητέρα της τραγουδούσε κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας, και από την άλλη να στέκεται μόνη της η 11χρονη στη σκηνή και να κινείται στους ρυθμούς της μουσικής.

Κάτω από το post έγραψε: «Δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη για την όμορφη εγγονή μου. Δούλεψε τόσο σκληρά. Είναι ένα πραγματικό ταλέντο. Είναι καλή σε τόσα πολλά πράγματα και μας εκπλήσσει κάθε μέρα με την ωριμότητά της, την αναλογία της ευφυΐας της για τα πάντα στη ζωή, στα11 της χρόνια. Είναι τόσο σοφή παρά την ηλικία της, δεν υποχωρεί ποτέ στις προκλήσεις. Είναι ευγενική και πιστή και σοφή και όμορφη».

https://www.instagram.com/reel/Cx7GWj5rFr5/