Η Vanessa Hudgens παντρεύτηκε τον Cole Tucker στο Μεξικό με το ωραιότερο cut-out νυφικό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Vanessa Hudgens παντρεύτηκε τον Cole Tucker στο Μεξικό με το ωραιότερο cut-out νυφικό
Invision

H Vanessa Hudgens και ο Cole Tucker έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η φωτογραφία της ηθοποιού με το λευκό φόρεμα, οι καλεσμένοι και το love story.

Με τον ωραιότερο τρόπο αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν το 2023 η Vanessa Hudgens και ο Cole Tucker. Η διάσημη ηθοποιός και ο γνωστός αθλητής φέρονται να παντρεύτηκαν στο Tulum του Μεξικό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους.

Σύμφωνα πάντα με το People, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί σε πολύ στενό κύκλο ωστόσο για την ώρα οι εκπρόσωποί τους δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για το ευτυχές γεγονός.

Vanessa Hudgens και Cole Tucker μόλις παντρεύτηκαν

Πριν λίγες ώρες η Hudgens πόζαρε με φόντο τα τιρκουάζ νερά φορώντας το λευκό off shoulder νυφικό της, το οποίο είχε έντονα cut-outs και ρομαντικό στυλ. Ξυπόλητη και εμφανώς ευδιάθετη η νεόνυμφη χαμογέλασε στον φακό, με τη φωτογραφία να γίνεται γρήγορα viral στο Twitter/X.

H ηθοποιός, Monique Coleman ενίσχυσε τη φημολογία για το γάμο του ζευγαριού καθώς πριν λίγα 24ωρα βρέθηκε στο Μεξικό και πόσταρε μια φωτογραφία από το θέρετρο όπου έμεινε.

Screenshot-2023-12-05-093219.png

«Τελευταία ημέρα στον παράδεισο», έγραψε η Coleman στην ανάρτησή της.

H Vanessa Hudgens επιβεβαίωσε τον αρραβώνα με τον Cole Tucker με το πιο τρυφερό post

95th Academy Awards - Arrivals

Στα τέλη του 2022 η 34χρονη και ο 27χρονος είχαν ανταλλάξει όρκους αγάπης στο Παρίσι με τον Tucker να κάνει στην ηθοποιό την πιο ρομαντική πρόταση γάμου με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

https://www.instagram.com/p/CodYd56vbn1/

«ΝΑΙ. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι🤍», είχε γράψει τότε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/Cn23FE5PZe3/

«Θα σταματήσω τον κόσμο και θα λιώσω μαζί σου», είχε δηλώσει η Hudgens ποστάροντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Το love story του ζευγαριού

Hudgens και Tucker γνωρίστηκαν σε μια ομαδική κλήση διαλογισμού στο Zoom και η ηθοποιός είχε αναφερθεί σε αυτό στο «The Drew Barrymore Show» εξηγώντας: «Μπαίνω στο Zoom και λέω ποιος είναι αυτός; Τον βρήκα και αρχίσαμε να μιλάμε».

Οι φήμες για την σχέση Hudgens- Tucker ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2020 όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν να περπατούν χέρι-χέρι στο Los Angeles. Tον περασμένο Φεβρουάριο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το ερωτευμένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα Instagram post.

«Είσαι εσύ, είμαι εγώ, είμαστε εμείς», είχε τονίσει η ηθοποιός σε φωτογραφία όπου φιλιόταν με τον αγαπημένο της.

Η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση στη σχέση τους, στέλνοντας στον Tucker ένα μήνυμα στο Instagram.

«Αν θέλω κάτι ή κάποιον, το κυνηγάω», έχει δηλώσει η Hudgens στο παρελθόν. Η σχέση τους ήρθε δέκα μήνες μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, Austin Butler, τον Ιανουάριο του 2020.

Πηγή κεντρικής: apimages.com