Η Vanessa Hudgens μας ξεναγεί στο cozy σπίτι της στο Los Angeles

Η Vanessa Hudgens μας ξεναγεί στο cozy σπίτι της στο Los Angeles

Η ηθοποιός ήθελε η διακόσμηση να έχει ευρωπαϊκές επιρροές και να είναι casual.

Η Vanessa Hudgens έκανε μια πρωτότυπη ξενάγηση στο «Architectural Digest» στην οποία παρουσίασε το εντυπωσιακό σπίτι της στο Χόλιγουντ που είναι γεμάτο με υπέροχα vintage αντικείμενα. Η 32χρονη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από το «Ηigh School Musical» αποκάλυψε πως έχει δώσει στην οικία της το παρατσούκλι «The Little DeMille».

Το σπίτι της Adele στο Los Angeles αποτελεί την επιτομή του English style

https://www.instagram.com/p/CU_s9XSrZOt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το cozy σπίτι της Vanessa Hudgens στο Los Angeles

Η ηθοποιός εμφανώς ευδιάθετη on camera μας ξαναγεί γύρω από το από το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια. H Hudgens έδωσε κατατοπιστικές περιγραφές και δεν δίστασε να πει πολλές λεπτομέρειες για τα περισσότερα από τα αντικείμενα που έδειξε στην κάμερα. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που αποκάλυψε ήταν ότι το σπίτι, το οποίο έχει το παρατσούκλι «The Little DeMille», χτίστηκε από τον σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Cecil B. DeMille για την ερωμένη του πριν από πολλά χρόνια.

Στο βίντεο που θα δεις κι εσύ παρακάτω, η Vanessa Hudgens παρουσιάζει αρκετά προσωπικά της αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων πολλών βραβείων από τα Teen Choice Awards. Η ηθοποιός έχει πολλά vintage βιβλία σε ράφια και ένα μεγάλο πιάνο.

Η Vanessa ανέφερε ότι υπήρχαν ελιές γύρω από την περιοχή και πως στόχος της ήταν το σπίτι να είναι casual, χαλαρό και άνετο. Δεν δίστασε να αποκαλύψει την αγάπη που έχει για τα κηροπήγια, τα οποία βρίσκονται σχεδόν παντού μέσα στο σπίτι.

Ένα άλλο σημείο του σπιτιού της που αγαπά πολύ είναι η πορτοκαλί χκρεβατοκάμαρά της. «Για κάποιο λόγο, ερωτεύτηκα πραγματικά την ιδέα του πορτοκαλί χρώματος για την κρεβατοκάμαρά μου», είπε ενώ επίσης έδειξε περήφανα το γοτθικό μαύρο μπάνιο της. Το αποκάλεσε «ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στο σπίτι» που είναι «σέξι και σαν σπήλαιο».

Το σπίτι της Margot Robbie είναι ένας cozy παράδεισος - Δες το εσωτερικό του (photos)

Κάνε κλικ στο βίντεο που ακολουθεί για να απολάυσεις ένα σύντομο tour στο σπίτι της ηθοποιού.



Πηγή κεντρικής: @vanessahudgens

Πηγή φωτογραφιών: architectural digest

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές φωτογραφίες από το σπίτι της δημοφιλούς ηθοποιού.