Το ζεστό και minimal σπίτι της Βάλιας Χατζηθεοδώρου είναι ιδανικό για cozy βραδιές μπροστά στην TV

Το ζεστό και minimal σπίτι της Βάλιας Χατζηθεοδώρου είναι ιδανικό για cozy βραδιές μπροστά στην TV

H Βάλια Χατζηθεοδώρου έχει ένα υπέροχο και Instagrammale σπίτι στο οποίο θα ήθελες να βλέπεις τηλεόραση μαζί με φίλους. Τα ωραιότερα πλάνα από το σπίτι του μοντέλου.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι φέτος ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα αφού πρόσφατα αποτέλεσε τη νέα προσθήκη στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου και της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Η 31χρονη είναι αρκετά χρόνια στον χώρο των media αφού από τα 18 της εργάζεται ως μοντέλο-παρουσιάστρια και έχει στο ενεργητικό της αρκετές αξιόλογες συνεργασίες. Η εντυπωσιακή γυναίκα αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό το 2019 μέσα από την συμμετοχή της στον «Τροχό της τύχης», στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη ενώ λίγες σεζόν αργότερα ανέλαβε να παρουσιάσει τα backstage του «The Voice».

Αν υπάρχει ένα επίθετο που την αντιπροσωπεύει στο έπακρο αυτό είναι το «πολυπράγμων» αφού πριν εργαστεί ως μοντέλο, influencer και παρουσιάστρια σπούδασε επιτυχώς αισθητική.

Το υπέροχο σπίτι της Βάλιας Χατζηθεοδώρου θα σε εμπνεύσει

Τα τελευταία χρόνια η Βάλια Χατζηθεοδώρου έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του frontman των «Alcatrash», Πέτρου Πυλαρινού με τον οποίο ζει κάτω από την ίδια στέγη.

Το διαμέρισμά τους είναι διακοσμημένο με πολύ αγάπη, γούστο και όμορφα χρώματα. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είναι αρκετά δεμένο και ευτυχισμένο, όπως έχουν από κοινού δηλώσει ο γάμος δεν είναι (προς το παρόν) στα άμεσα σχέδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CS1hgKLMx9L/

«Μένουμε μαζί και δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχουμε πει τίποτα για γάμο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ, γενικά, έλεγα πάντα ότι είμαι κατά του γάμου. Απλά τώρα δεν είμαι κατά του γάμου και με τη Βάλια είμαστε πολύ καλά, αυτό. Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ξέρεις τι γίνεται τώρα; Με έχει ψαρώσει ο Βασιλάκος στο Bachelor γιατί πάει και κάνει κάτι ραντεβού με άλογα, με μουσικούς στην παραλία και αυτό τώρα για να το κάνεις τοπ, δεν ξέρω πώς γίνεται και θέλει πλάνο σοβαρό. Οργανωνόμαστε για το ‘24», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μιλά συχνά δημόσια με τρυφερά λόγια για τη σχέση του και στηρίζουν διακριτικά ο ένας τον άλλον στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/Cp948tqgKTS/

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η 31χρονη έχει μοιραστεί με τους fans μερικές από τις ωραιότερες γωνιές του σπιτιού στο οποίο ζει με τον σύντροφό της στα βόρεια προάστια.

spiti3.jpg

H Hattie Kolp έγινε γνωστή χάρη στο σπίτι της αλλά και στο απίστευτα χαμηλό ενοίκιο που πληρώνει

Το μπεζ, το κρεμ και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο ενώ ένα από τα δωμάτια έχει διαμορφωθεί ως dressing room (γκαρνταρόμπα) στο οποίο η Βάλια Χατζηθεοδώρου βγάζει τις Instagrammable φωτογραφίες της.

https://www.instagram.com/p/CoK4nQxKkLB/

Γκρι χαλιά, ιδιαίτεροι καθρέπτες και ένας τεράστιος πίνακας με την προσωπογραφία του μοντέλου κοσμούν το σαλόνι ενώ μερικά κεριά και cozy αντικείμενα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/reel/CqyFMvAq0oq/

Ο μεγάλος γκρι καναπές είναι αναμφίβολα ένα από τα spots στα οποία η Βάλια Χατζηθεοδώρου απολαμβάνει να χαλαρώνει μετά από μια κουραστική ημέρα.

https://www.instagram.com/reel/CnRrEjkr5Y9/

Η μοντέρνα κουζίνα έχε γκρι τόνους και ανοιχτόχρωμα πλακάκια, αποτελώντας το πρώτο δωμάτιο που επισκέπτεται το ζευγάρι κάθε πρωί, για να συζητήσει και να φτιάξει τον καφέ του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Πηγή κεντρικής: valiahtz_