O Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε την απάντηση στις φήμες χωρισμού της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

O Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε την απάντηση στις φήμες χωρισμού της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε comeback στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι!» και λίγο αργότερα πρόδωσε το νέο «ζευγάρι» της παρέας του.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου απασχολεί έντονα τα μέσα το τελευταίο διάστημα, κυρίως μετά την ένταξή της στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου και της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Η 31χρονη μετρά αρκετά χρόνια πορείας στον χώρο των media και έχει στο ενεργητικό της αρκετές αξιόλογες συνεργασίες ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή το 2019 μέσα από την συμμετοχή της στον «Τροχό της τύχης», στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Τα τελευταία χρόνια η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρισκόταν σε σχέση και συζούσε με τον frontman των «Alcatrash», Πέτρο Πυλαρινό.

Η σχέση με τον Πέτρο Πυλαρινό και οι φήμες χωρισμού

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσου» και τον Νίκο Γεωργιάδη το ζευγάρι φέρεται να πήρε χωριστούς δρόμους μετά από 2,5 χρόνια σχέσης. Μέχρι στιγμής καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τον χωρισμό, ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου στις πρώτες της δηλώσεις απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Παιδιά δε θέλω να πω κάτι. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά. Θα τα πούμε εν καιρώ. Είμαι μια χαρά», είπε στην κάμερα η 31χρονη.

O Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε την απάντηση στις φήμες χωρισμού

Δυναμικό και απρόσμενο comeback έκανε το πρωί της Κυριακής (22/10) ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι!». Η Σίσσυ Χρηστίδου τον υποδέχτηκε με πολλή χαρά ενώ εκείνος αστειεύτηκε πως ήρθε για να μείνει.

Μετά την εκπομπή Βασάλος και Χατζηθεοδώρου συναντήθηκαν με τον Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το γεύμα τους.

Οι αγαπημένοι φίλοι πραγματοποιούν αρκετά συχνά εξόδους και μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαίρη Συνατσάκη έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη παρέα. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έτρεξε στην αγκαλιά του Fipster, με τον Βασάλο να τους φωτογραφίζει και να ποστάρει τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: Το νέο ζευγάρι στην πόλη.

valia1.jpg

Η συγκεκριμένη ατάκα του Κωνσταντίνου Βασάλου μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και εύκολα κάποιος θα υπέθετε πως αποτελεί απάντηση στις φήμες χωρισμού της Βάλιας Χατζηθεοδώρου.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο frontman των Alcatrash έχει ακόμη στο Instagram τις φωτογραφίες με την αγαπημένη του.

https://www.instagram.com/p/CS1hgKLMx9L/

«Μένουμε μαζί και δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχουμε πει τίποτα για γάμο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ, γενικά, έλεγα πάντα ότι είμαι κατά του γάμου. Απλά τώρα δεν είμαι κατά του γάμου και με τη Βάλια είμαστε πολύ καλά, αυτό. Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ξέρεις τι γίνεται τώρα; Με έχει ψαρώσει ο Βασιλάκος στο Bachelor γιατί πάει και κάνει κάτι ραντεβού με άλογα, με μουσικούς στην παραλία και αυτό τώρα για να το κάνεις τοπ, δεν ξέρω πώς γίνεται και θέλει πλάνο σοβαρό. Οργανωνόμαστε για το ‘24», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής για τη σχέση τους.

Πηγή κεντρικής: costasvasaloshd