Η Κατερίνα Παπουτσάκη αγαπάει τα floral και το φόρεμα που επέλεξε για την Ελένη Μενεγάκη το απέδειξε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Παπουτσάκη αγαπάει τα floral και το φόρεμα που επέλεξε για την Ελένη Μενεγάκη το απέδειξε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη προσπαθεί να μένει αισιόδοξη κόντρα στα προβλήματα της καθημερινότητας κι αυτό φαίνεται και από τα looks της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της 5ης Δεκεμβρίου και για ακόμα μια φορά με την επιλογή του outfit της φάνηκε πως από τα πιο αγαπημένα της pattern στα ρούχα είναι τα floral. Μάλιστα, η ηθοποιός με το floral φόρεμα που επέλεξε έδειξε πως ο χειμώνας δεν είναι μόνο για να φοράμε σκουρόχρωμα ρούχα.

https://www.instagram.com/p/C0elOTzIQ-v/

Και τον Νοέμβριο όμως, που βρέθηκε καλεσμένη στην Σίσσυ Χρηστίδου η ηθοποιός επέλεξε ένα floral σακάκι το οποίο συνδύασε με τζιν και χακί cropped top.

https://www.instagram.com/p/CzgSe2rouXl/

Η ηθοποιός που απολαύσαμε στα Καλύτερά μας χρόνια, λίγο πριν το τέλος της σειράς ξεκίνησε να ασχολείται και με το τραγούδι, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη αρκετά τραγούδια δικά της, ενώ μαζί με τις εμφανίσεις της σε διάφορες μουσικές σκηνές φέτος πρωταγωνιστή στο musical «Ευαγγελισμός».

Η δυσκολία στην καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό

Όπως είπε στην Ελένη Μενεγάκη, αυτή είναι και μια από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη single ζωή της ως μαμά, αφού η ώρα που παίζονται οι παραστάσεις στο θέατρο είναι οι ώρες που συνήθως οι δυο γιοι της, ο 10χρονος Μάξιμος και ο 4 χρονών Κίμωνας.

«Δυσκολεύομαι να χάνω τα βράδια των παιδιών. Δυστυχώς, το θέατρο είχαν δύσκολο task για να έχει παιδιά. Βρίσκω τον τρόπο, όμως, είμαι κάτι σαν tetris για να είμαι με τα παιδιά. Ειδικά τώρα που περνάνε και την δύσκολη περίοδος του χωρισμού. Πρέπει, όμως, από εκεί και πέρα να καταλάβουν πως αυτή είναι η δουλειά της μαμάς» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη όταν τη ρώτησε πώς τα βολεύει όλα στην καθημερινότητά της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2022, ύστερα από περίπου 10 χρόνια που ήταν μαζί κι όπως φαίνεται αυτόν τον 1 χρόνο οι δυο τους αλλά και τα παιδιά τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα τάξη πραγμάτων. Η ίδια μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για τον χωρισμό της είχε παραδεχθεί πως με τον πρώην σύζυγό της προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά, οπότε και η σχέση τους παραμένει αρκετά καλή.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει» είχε πει η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CrG6pB5oleD/

Ωστόσο, στην εκπομπή Dot τον περασμένο Μάρτιο είχε αναφέρει πως ναι μεν είχε μεγάλη χαρά που θα μετακόμιζε σε νέο σπίτι με τους γιους της, αλλά ακόμα ήταν σε φάση που προσπαθούσε να διαχειριστεί τα πιο πρακτικά πράγματα.

«Έχω χαρά όμως, είναι καινούργια αρχή. Είναι μια φάση καινούργια που αρχίσει που μπορεί να έχει μέσα μια αίσθηση λίγο γκρίζα. Τα πρακτικά πράγματα μού φέρνουν άγχος και είναι πάρα πολύ δύσκολα να τα διαχειριστώ, αλλά με βοηθάει ο αδελφός μου, γιατί σε αυτά είμαι τραγική» είχε δηλώσει η ίδια

.