Η Κατερίνα Παπουτσάκη μάς δείχνει το μακιγιάζ με κρυστάλλους - Δες πώς θα το κάνεις κι εσύ

Εκτός από τις metallic eyeshadows, τις χρυσόσκονες και τα glitters, τα κρύσταλλα είναι το μυστικό που θα απογειώσει ακόμα και το πιο casual office look.

Το ήξερες, ότι μπορείς να δημιουργήσεις ένα glam μακιγιάζ με ένα μόνο προϊόν;
Ναι, κι όμως γίνεται! Με αφορμή την festive season που διανύουμε θα μιλήσουμε για λάμψη. Όχι, για τις αστερόσκονες που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα ή τα spakle ρούχα των εορτών, αλλά για τη λάμψη που επικρατεί στο μακιγιάζ.

Το εορταστικό μακιγιάζ πρέπει να έρχεται σε ισορροπία με τα glam outfits, που έχεις επιλέξει να φορέσεις στα pre-Christmas parties. Εκτός από τις metallic eyeshadows, τις χρυσόσκονες και τα glitters, τα κρύσταλλα είναι το μυστικό που θα απογειώσει ακόμα και το πιο casual office look.

Η Βάσια Κωσταρά έκανε αφέλειες και της τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα

Grimaldi-HC-clp-F22-008.jpg

Το crystal makeup look, το έχουμε δει πολλές φορές στα catwalks και στα Haute Coutute shows. Για να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο beauty trend δεν απαιτεί να έχεις γνώσεις επαγγελματία makeup artist. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τους κρυστάλλους σε οποιοδήποτε σημείο θες γύρω από τα μάτια και είσαι έτοιμη. Ναι, τόσο απλό!

Βέβαια, μπορείς να επιλέξεις να τοποθετήσεις και παραπάνω από έναν... Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και δημιούργησε ένα glam smokey eye look. Τα κρύσταλλα θα σου χαρίσουν ένα εκτυφλωτικό βλέμμα που θα ακτινοβολεί από μακριά.

Μία spakrle πινελιά

Laquan-Smith-bbt-S22-022.jpg

Editor's Tip: Μου αρέσει να τοποθετώ κρυστάλλους πάνω στα ζυγωματικά. Με αυτό το tip αντικαθιστώ το highlighter και δημιουργώ ένα λαμπερό φινίρισμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μας έδειξε το μακιγιάζ με κρυστάλλους που επέλεξε, για να ολοκληρώσει το look της. Η εμφάνιση της Κατερίνας, ήταν απαστράπτουσα από όλες τις απόψεις. Επέλεξε ένα μίνι silver φόρεμα με παγιέτα και μαύρες over the knee boots. Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το wavy hairstyle και τα κρύσταλλα στο eye look της. Η Κατερίνα, επέλεξε μία ροζ σκιά με glitter για το κινητό βλέφαρο, ενώ κάτω από τα μάτια πρόσθεσε έναν διακριτικό κρύσταλλο. Ήταν η λεπτομέρεια που έκανε όλη τη διαφορά στο μακιγιάζ της. Η sparkle πινελιά!

Για να τοποθετήσεις τα κρύσταλλα στη επιδερμίδα του προσώπου, θα χρειαστείς μία ειδική κόλλα για βλεφαρίδες για να μπορέσει το μακιγιάζ να παραμείνει σταθερό για ώρες. Βέβαια, υπάρχουν κρύσταλλα τα οποία έχουν από πίσω μία κολλώδη μεμβράνη η οποία βοηθάει το προϊόν να κολλήσει επάνω στην επιδερμίδα.

Το crystal beauty look θα σου φτιάξει τη διάθεση! Μην διστάσεις να το προσθέσεις στο καθημερινό μακιγιάζ σου. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!