Humanity Greece: Μπάρκα, Μιλλούση και Οικονομάκου μίλησαν για το «Όραμα του Εθελοντισμού»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Humanity Greece: Μπάρκα, Μιλλούση και Οικονομάκου μίλησαν για το «Όραμα του Εθελοντισμού»

Δανάη Μπάρκα, Βασιλική Μιλλούση και Αθηνά Οικονομάκου μίλησαν με ειλικρίνεια για την αξία του εθελοντισμού. Η συγκινητική εκδήλωση του Humanity Greece και οι λαμπερές παρουσίες.

Μια άκρως συγκινητική βραδιά βίωσαν το βράδυ της Τετάρτης (05/12) όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στην εκδήλωση το «Όραμα του Εθελοντισμού» που διοργάνωσε το Humanity Greece.

Υπό την σκηνοθεσία του κορυφαίου σκηνοθέτη και χορογράφου, Φωκά Ευαγγελινού η προσφορά των εθελοντών έλαβε θεατρικές διαστάσεις δημιουργώντας ένα ταξίδι στον χρόνο με βιώματα και μαρτυρίες από ανθρώπους όλων των περιοχών που έχουν πληγεί από το 2021 έως και σήμερα.

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα η οποία μετέφερε επιτυχώς στο κοινό τις αξίες της ανθρωπιάς. Ο Πάνος Μουζουράκης συνόδευσε μουσικά την εκδήλωση ερμηνεύοντας το νέο του τραγούδι «Τρυφερά» και δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

https://www.instagram.com/p/C0hWsQAM_Lw/

Τιμώντας την Διεθνή Ημέρα Εθελοντών (5 Δεκεμβρίου) και θέλοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα να αναδείξει την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών αλλά και την σημαντικότητα αναγνώρισης τους, που βρέθηκαν για ακόμα μία χρονιά στην πρώτη γραμμή προσφέροντας σημαντικό ανθρωπιστικό έργο, το Humanity Greece φωταγώγησε συμβολικά, σπουδαία μνημεία της χώρας.

Μιλλούση, Οικονομάκου, Μπάρκα μίλησαν για τον εθελοντισμό

Αγαπημένα πρόσωπα από το χώρο της υποκριτικής, των τεχνών και του αθλητισμού, που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με το Humanity Greece έδωσαν το παρών στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανάμεσά τους οι: Αθηνά Οικονομάκου, Βασιλική Μιλλούση, Γιώργος Χρανιώτης, Βασίλης Κικίλιας, Τζένη Μπαλατσινού, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Ηλιάκη.

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βασιλική Μιλλούση μίλησαν για τον εθελοντισμό και την προσπάθεια να εμφυσήσουν στα δικά τους παιδιά την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη.

Ο Γιώργος Χρανιώτης περιέγραψε όσα βίωσε το καλοκαίρι εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών και το πώς αποφάσισε να εργαστεί ως εθελοντής οδηγός του Humanity Greece.

Η ακτιβίστρια και δημιουργός του Humanity Greece, Γεωργία Παράσχου πήρε το λόγο και εμφανώς συγκινημένη για την αγάπη του κόσμου, ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα στον οργανισμό και στήριξαν έμπρακτα το όραμά τους.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε τη δική της εμπειρία και τα συναισθήματά της μετά την πρώτη μέρα εργασίας ως εθελόντρια του Humanity Greece, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Tα ωραιότερα looks

Για την περίσταση η Βασιλική Μιλλούση επέλεξε μπεζ παντελόνα, λευκό πουκάμισο και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

1701849920490-39982993-Screenshot-2023-12-06-093414.png

Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε με wide leg τζιν παντελόνι, πουκάμισο, blazer και western μποτάκια, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

oikonomakou2.jpg

Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε επί σκηνής με ένα υπέροχο μπλε σατέν φόρεμα και ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες ωστόσο αργότερα άλλαξε και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με total black look.

Screenshot-2023-12-06-101003.png

Στο πλαίσιο του εορτασμού της φετινής Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών και της συλλογικής προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την αναγνώριση, εκτίμηση και ένδειξη σεβασμού προς τους εθελοντές, κεντρικά σημεία πόλεων σε όλη τη χώρα φωτίστηκαν στα χρώματα του μωβ ως ελάχιστο φόρο τιμής για τους ανθρώπους κάθε ηλικίας που αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία, προσφέροντας εθελοντική στήριξη και βοήθεια σε τομείς όπως η Υγεία, η Παιδεία, το Περιβάλλον, τα ζώα συντροφιάς, οι Τέχνες και ο Αθλητισμός.

Δύο χρόνια τώρα, τo Humanity Greece συνεχίζει να κάνει πράξη αυτό που έκανε ήδη από το ξεκίνημά του, να δίνει φωνή σε όσους δεν μπορούν να ακουστούν και να υποστηρίζει μέσω μιας τεράστιας αλυσίδας εθελοντών, οποιαδήποτε ευάλωτη ή υψηλού κινδύνου κοινωνική ομάδα, που βρίσκεται σε άμεση ανάγκη, με στόχο τον εντοπισμό και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι μαζί σταδιακά, μπορούμε να γίνουμε ο κόσμος που αλλάζει.

Πηγή κεντρικής: ndp