Η Δανάη Μπάρκα είναι τόσο cool που αυτοσαρκάζεται με το θέμα του γάμου «τρολάροντας» τη γιαγιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δανάη Μπάρκα είναι τόσο cool που αυτοσαρκάζεται με το θέμα του γάμου «τρολάροντας» τη γιαγιά της

Η Δανάη Μπάρκα μπορεί να απουσίαζε από την εκπομπή της λόγω Covid αλλά φαίνεται πως άλλο είναι αυτό που απασχολεί τις φίλες της και την γιαγιά της την Τούλα είναι η «αποκατάστασή» της.

Η Δανάη Μπάρκα αυτή την εβδομάδα παρουσίασε το «Πάμε Δανάη» από το σπίτι της και με τη βοήθεια των συνεργατών της, αφού μετά τη Δέσποινα Καμπούρη ήταν η δεύτερη που νοσεί με κορονοϊό.

«Λίγο τα επινίκια, λίγο οι πανηγυρισμοί, λίγο το ότι ήρθαμε σε επαφή με κόσμο, σήμερα βγήκα θετική στον covid. Και την προηγουμένη φορά που είχα κολλήσει ήμουν πάλι πολύ καλά. Αν εξαιρέσεις το ελαφρύ μπούκωμα δεν έχω κάτι άλλο. Θα βάλω να δω τις προηγούμενες εκπομπές μας! Μου αρέσετε πάρα πολύ. Θα κάτσω στον ήλιο, θα διαβάσω βιβλία, θα παίξω με τα σκυλάκια. Παίρνω και τις βιταμίνες μου» είχε πει τη Δευτέρα στον αέρα της εκπομπής της η ίδια.

Ο καημός της γιαγιάς Τούλας και των φίλων της

Ο Covid-19 ήταν και ο λόγος που δεν παρευρέθηκε η Δανάη και στο γάμο φιλικού της ζευγαριού. Ωστόσο, η νύφη φρόντισε να γράψει ως είθισται το όνομά της στα παπούτσια της, έτσι ώστε αν σβηστεί σύμφωνα με το έθιμο να είναι η επόμενη που θα παντρευτεί.

«Εγώ το καθήκον μου το έκανα. Λες να είσαι η επόμενη;» έγραψε στην ανάρτησή της η νύφη του γάμου με την Δανάη Μπάρκα να απαντά «Άρχισαν οι νύφες να με γράφουν στα...παπούτσια τους. Ευχαριστώ νυφούλα πανέμορφη!».

393513725_712119980251649_4625609052215464611_n.jpg

Απ' ότι φαίνεται δεν είναι μόνο η γιαγιά της η Τούλα που σκέφτεται την «αποκατάστασή» της σε αυτή τη ζωή αλλά και οι φίλοι της.

Η Δανάη Μπάρκα, όπως ξέρουμε είναι ένας άνθρωπος που της αρέσει να αυτοσαρκάζεται, γι' αυτό και πέρα από την απάντησή της στους φίλους της που παντρεύονταν, σήμερα δημοσίευσε στο προφίλ της μια εικόνα - meme - αφιερωμένη στη γιαγιά της, η οποία θέλει να την δει να βρίσκει έναν «σωστό άντρα» για να παντρευτεί.

Ίσως η γιαγιά Τούλα λοιπόν, να «ξαναχτύπησε», μαθαίνοντας και για το έθιμο με τα παπούτσια της νύφης κι η Δανάη Μπάρκα αισθάνθηκε την «ανάγκη» να δώσει μια «απάντηση» με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

393465619_1260617814607414_2656961455123025238_n.jpg

Η γιαγιά Τούλα ειναι η αδυναμία της

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει τη γιαγιά της τη «γιαγιά Τούλα», όπως τη φωνάζει και μάλιστα είναι πολλές οι φορές που δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα με τις δυο τους. Άλλωστε, η γιαγιά Τούλα έχει και τη δική της στήλη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και όλοι οι συνεργάτες της εγγονής της την λατρεύουν.

«Η γιαγιά μου,η καρδιά μου,η αγάπη μου είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που μπορεί να με πάρει τηλέφωνο και πριν καν το σηκώσω βάζω τα κλάματα. Η γιαγιά μου,η παγκόσμια ημέρα αγάπης μου έχει την πιο ωραία αγκαλιά. Η γιαγιά μου που αγχώνεται για όλο τον κόσμο και αγαπάει όλους τους φίλους μου είναι ο πιο σπάνιος ανθρωπος που υπάρχει. Η γιαγιά που κάθε πρωί πριν ξεκινήσει η εκπομπή μας παίρνει,την βάζω ανοιχτή ακρόαση και μας δίνει την ευχή της. Η γιαγιά μου που πάει σε αγνώστους όπου κι αν βρίσκεται και λέει «εγώ είμαι η γιαγιά της Δανάης από το mega» και χαιρεται μόνη της και μετά μου στέλνουν μηνύματα στο ινσταγκραμ όλοι όσοι έχει γνωρίσει. Η γιαγιά μου που δεν διανοούμαι να μην την έχω κι όσες φορές μου κάνει πλάκα και λέει ότι θα πεθάνει,αυτόματα σκέφτομαι ότι δεν θα έχω πια ζωή.
Η γιαγιά μου που οι πιο τρελές ιστορίες του κόσμου,της ανήκουν. Όπως της ανήκω εγώ, και ό,τι μου ζητήσει. Γιαγιά μου, είσαι ο θησαυρός της ζωής μου. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Γιαγιά μου, σ αγαπάω και πονάει η καρδιά μου απ την πολλή αγάπη. Γιαγιάδες εκεί έξω,είστε τα πιο όμορφα λουλούδια του κόσμου.
Γιαγιά μου είσαι ο καλύτερος συνοδηγός στο αμάξι μου,και το πιο όμορφο κορίτσι που έχω συναντήσει.
Σ' αγαπάω και θα κάνω όσα παιδιά χρειαστεί μέχρι έστω κι ένα να σου μοιάσει και να χαίρεσαι.
Σ' αγαπάω σ' αγαπάω σ' αγαπάω σ' αγαπάω σ' αγαπάω σ' αγαπάω» έχει γράψει η Δανάη σε ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CqVzK0XM7z7/

Οι μέρες στην καραντίνα

Η Δανάη Μπάρκα παρότι «μένει στο σπίτι» λόγω της υγείας της, πέρα από το κέφι της δεν έχασε και την όρεξή της να μοιράζεται διάφορες σκέψεις της κι έτσι αυτές τις μέρες έκανε ακόμα μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram αναλογιζόμενη αυτή τη φορά τον λόγο που τείνουμε να εστιάζουμε στα άσχημα κι όχι τα θετικά στη ζωή μας αλλά και στο να κρίνουμε τα πάντα γύρω μας, χωρίς να δεχόμαστε πίσω την κριτική - κάτι που ειδικά στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια αυτή τη σεζόν.

«Παρατηρώ ανθρώπους που πρώτα χλευάζουν,μειώνουν και χτυπούν άλλους όμως αν τους σχολιάσεις εσύ ξαφνικά θίγονται χωρίς καν να αντιλειφθούν την ουσία.
Παρατηρώ ανθρώπους να το παίζουν "επαγγελματίες" και τελικά έχουν κάνει επάγγελμα την κατινιά,την απαισιοδοξία,την μεμψιμοιρία,την βία,την αδιακρισία και τον λαϊκισμό. Και ξαφνικά,βγαίνεις στο μπαλκόνι βλέπεις μια γιαγιούλα να ποτίζει τα λουλούδια και να μιλάει στο σκυλάκι της και λες «α,υπάρχει κι αυτό». Γιατί άραγε στεκόμαστε στα άσχημα και χάνουμε τα όμορφα. Μήπως μας έχει γίνει συνήθεια το σκοτάδι; Μήπως έχει περάσει στο αίμα μας πλέον η φρίκη,η δυστυχία,η ανασφάλεια και μένουμε στα δυσάρεστα; Μήπως τα παίρνουμε όλα εντελώς προσωπικά και καταλήγουμε να αισθανόμαστε ότι όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω μας;
Μήπως τελικά δεν έχουμε μάθει να ζούμε ;;» ήταν κάποια από όσο έγραψε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CyYptwtMOSi/