Το Spotify της Βαλαβάνη «πρόδωσε» πως ο Μόργκαν έχει πρώτη θέση στην καρδιά και τη λίστα της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το Spotify της Βαλαβάνη «πρόδωσε» πως ο Μόργκαν έχει πρώτη θέση στην καρδιά και τη λίστα της

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη στηρίζει τον Γρηγόρη Μόργκαν και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η κίνηση που αποδεικνύει την τρυφερή σχέση και οι ωραιότερες κοινές φωτογραφίες τους.

Μια αρκετά χαλαρή και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού έχει επικεντρωθεί πλήρως σε ό,τι την κάνει να χαμογελά. Η 37χρονη επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ενώ παράλληλα ασχολείται με τα brands ρούχων που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor γυμνάζεται καθημερινά και στον ελεύθερό της χρόνο πραγματοποιεί ταξίδια με φίλους και τον φημολογούμενο σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Η κίνηση που φανέρωσε την αδυναμία της Βαλαβάνη στον Μόργκαν

Πριν από μερικές ώρες η 37χρονη έκανε την ετήσια αναδρομή στο Spotify και μοιράστηκε τα αποτελέσματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην κατηγορία «Οι κορυφαίοι καλλιτέχνες μου» για τη φετινή χρονιά το συγκρότημα «Barb Wire Dolls» βρέθηκε στην πρώτη θέση, γεγονός που φανερώνει ότι η αθλητικογράφος άκουγε συχνά τα τραγούδια τους μέσω της διάσημης εφαρμογής.

spotify.jpg

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία που ακολουθεί πρόκειται για το συγκρότημα του Γρηγόρη Μόργκαν, στο οποίο εκείνος παίζει drums.

Screenshot-2023-12-06-112317.png

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά πριν λίγους μήνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Δεν κρύβεται πια πως ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι officially στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Οι κοινές φωτογραφίες Βαλαβάνη-Μόργκαν

Βαλαβάνη και Μόργκαν διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και προφυλάσσουν όσο μπορούν τη σχέση τους από τα media. Τους περασμένους μήνες το φημολογούμενο ζευγάρι και οι φίλοι τους ταξίδεψαν σε Χαβάη-San Francisco και άθελά τους μας χάρισαν μερικά πολύ όμορφα στιγμιότυπα.

1701859088127-285551240-morgan7.webp

Ακολούθησαν οι κοινές τους διακοπές στα Ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στα Κουφονήσια, την Τήνο και την Μυτιλήνη.

Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει παλαιότερα: «Είμαι στα καλύτερα μου. Δεν φωτογράφιζα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, φωτογράφιζα και όλη την παρέα που ήταν εκεί. Πλέον νιώθω άβολα κι αμήχανα όταν τα sites γράφουν για την προσωπική μου ζωή».

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani