Δεν κρύβεται πια πως ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι officially στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δεν κρύβεται πια πως ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι officially στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αρχίσει να γνωρίζει τον Γρηγόρη Μόργκαν σε όλο και περισσότερους φίλους της δείχνοντας πως θέλει να μοιραστεί όλο και περισσότερα πράγματα μαζί του.

H Eυρυδίκη Βαλαβάνη διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, όχι μόνο στα επαγγελματικά της με τις επιχειρήσεις της και τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αλλά και στην προσωπική της ζωή. Μπορεί η ίδια και ο Γρηγόρης Μόργκαν να μην έχουν παραδεχτεί πως είναι ζευγάρι, όμως κάποιες μικρές κινήσεις τους δείχνουν πως το πράγμα είναι official.

https://www.instagram.com/p/CzEPiCWsRYk/

Από τα tags σε φωτογραφίες και με άλλους φίλους τους, μέχρι τα σχόλια που της κάνει με emoji εκείνος και τα posts από τις ίδιες τοποθεσίες, φαίνεται πως οι δυο τους ζουν «αθόρυβα» μεν, αλλά έναν μεγάλο έρωτα.

Ο νέος κολλητός

Πρόσφατα ο Γρηγόρης Μόργακν δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία του με τον Κώστα Τσουρό γράφοντας: «Ο νέος μου κολλητός».

395102206_1284231026305266_5523651465105156220_n.jpg

Αν δεν κατάλαβες ακόμα τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα σου εξηγήσω εγώ. Ο Κώστας Τσουρός είναι ο παρουσιαστής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», της εκπομπής που συμμετέχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Επομένως, ο Γρηγόρης Μόργκαν τον γνώρισε από εκείνη. Και πού έγινε η γνωριμία; Μα στο πάρτι της Δανάης Μπάρκα για τα 31α γενέθλιά της που ήταν στις 18 Νοεμβρίου. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! είχε καλέσει σε αυτό το πάρτι πολλά άτομα και από τις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού κι έτσι όλη η παρέα του Κώστα Τσουρού βρέθηκε σ' εκείνη τη βραδιά.

Μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε αργότερα στον αέρα της εκπομπής του πως από τη δική τους παρέα δύο από τα τέσσερα άτομα συνοδεύονταν. Η Νόνη Δούνια από τον σύζυγό της - όπως είπε η ίδια - ενώ εκείνος και ο Πάνος Κατσαρίδης έδωσαν το παρών μόνοι τους. Άρα ο κλήρος έπεφτε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία όπως είπε «Ε παιδιά συνοδεύτηκα κι εγώ, το ομολογώ». Βέβαια, δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση του παρουσιαστή για το από ποιον συνοδεύτηκε στο πάρτι της Δανάης Μπάρκα, οπότε εκείνος αρκέστηκε απλά στο να πει «Φιλιά στον καινούργιο μας φίλο».

Η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος γνωρίζει τον σύντροφό του σε όλο και περισσότερα άτομα, φίλους και συνεργάτες το πράγμα έχει αρχίσει να γίνεται πιο επίσημο. Φεύγεις από το στάδιο του «απλά βγαίνουμε» και θες να μοιραστείς μαζί του όλα τα πράγματα από τη ζωή σου. Κι αυτό είναι και το πιο ωραίο κομμάτι σε μια σχέση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πάντως φαίνεται πως έχει αρχίσει να σκέφτεται πιο έντονα τον γάμο ή το πότε θα γίνει μανούλα κι αυτό σίγουρα έχει σχέση και με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Σε άλλο στιγμιότυπο από την εκπομπή που συμμετέχει η ίδια είχε αναφέρει, με αφορμή ένα θέμα που παρουσίασαν, πώς θα ήθελε εκείνη να ντύνεται όταν μείνει έγκυος, ενώ όταν την ρώτησε ο Κώστας Τσουρός για ποιο λόγο μιλάει όλο και πιο συχνά για γάμους και εγκυμοσύνες, εκείνη απάντησε: «Εντάξει είμαι σε μια ηλικία κι εγώ που πρέπει».

Σε άλλη στιγμή η ίδια «τρόλαρε» τον εαυτό της κάνοντας ένα από τα quiz του TikTok που θα της έδινε απάντηση στο πότε θα παντρευτεί. Το Τik Tok «απάντησε» και η απάντηση ήταν το 2068. Δεν είναι και στο πολύ άμεσο μέλλον, αλλά όπως έγραψε η ίδια με πολύ χιούμορ στο βίντεο που έδειχνε το αποτέλεσμα «Κάλλιο αργά παρά ποτέ». Όπως καταλαβαίνεις τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αυτή ήταν πολλά.

Πάντως σε αυτή την νέα εποχή στη ζωή της η ίδια δείχνει πιο ήρεμη και χαλαρή από ποτέ και αυτό ευθύνεται και στο ότι εκείνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψαν δημόσια τον χωρισμό τους μετά από τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star, κάτι που είχε συμβεί 2 χρόνια πριν την ανακοίνωση, ωστόσο οι δυο τους ένιωσαν έτοιμοι να το αποκαλύψουν τότε.