Το μπλε είναι το χρώμα της Ελένης Μενεγάκη και όλοι συμφώνησαν σε αυτό βλέποντας την εμφάνισή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το μπλε είναι το χρώμα της Ελένης Μενεγάκη και όλοι συμφώνησαν σε αυτό βλέποντας την εμφάνισή της

Πάντα η Ελένη Μενεγάκη είναι εντυπωσιακή, όμως οι followers της συμφώνησαν πως το μπλε φόρεμα που φόρεσε ήταν «θεϊκό», όπως ακριβώς αρμόζει σε μια «θεά» όπως αυτή.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και πάντα εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Η ίδια πλέον, έχοντας καταγράψει αρκετά χρόνια πορείας αλλά και εμπειρίας μπροστά από τα φώτα της κάμερας, γνωρίζει πολύ καλά και ποια χρώματα είναι αυτά που ταιριάζουν στις εμφανίσεις της.

Το γιορτινό μπλε φόρεμα που ενθουσίασε τους followers

Ένα από τα χρώματα λοιπόν, που της ταιριάζουν απόλυτα, αφού αναδεικνύουν και το μπλε χρώμα των ματιών της, είναι το μπλε και οι αποχρώσεις του. Γι' αυτό και η εμφάνιση που έκανε το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου στην εκπομπή της στο Mega, ενθουσίασε τους followers της.

Όπως μπορείς να δεις και από την ανάρτηση που έκανε η ίδια - όπως συνηθίζει - για να δείξει το look της στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, επέλεξε ένα μπλε midi εφαρμοστό φόρεμα με σούρες και μεταλλική όψη, το οποίο την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα ή σταρ του Hollywood.

«Μπλε γιορτινό!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη που πάντα την περίοδο των Χριστουγέννων επιλέγει για τις εμφανίσεις της στην εκπομπή πιο sparkly outfits.

https://www.instagram.com/reel/C0eHdyFt-tA/

Oι followers της ενθουσιάστηκαν με αυτή την εμφάνισή της και αφενώς έγραψαν στα σχόλιά τους πόσο της ταιριάζει αυτό το φόρεμα και το χρώμα, αφετέρου πρόσθεσαν πολλά emoji στο σχήμα μπλε ματιού για να μην την «ματιάσουν» βλέποντας πόσο όμορφη ήταν με αυτό το look.

Οι φορές που έχει επιλέξει outfits σε αποχρώσεις του μπλε

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά φυσικά, που η παρουσιάστρια επέλεξε αυτήν την απόχρωση για μια εμφάνισή της, αφού όπως αναφέραμε στην αρχή γνωρίζει πως οι αποχρώσεις του μπλε της ταιριάζουν «γάντι». Μάλιστα, στην πρεμιέρα της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν επέλεξε ένα φόρεμα σε baby blue απόχρωση.

Στην gallery μπορείς να δεις μερικές από τις εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη με το αγαπημένο της χρώμα.