Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πιο εντυπωσιακό το κλασικό μαύρο φόρεμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πιο εντυπωσιακό το κλασικό μαύρο φόρεμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Τα μικρό μαύρο φόρεμα γίνεται πιο εντυπωσιακό με τα σωστά αξεσουάρ.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει έναν τρόπο να συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο, το διαχρονικό με το νέο. Και στη ζωή της και την επαγγελματική της πορεία, αλλά και στο στυλ της που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη. Είναι μια γυναίκα που ξέρει καλά τα δυνατά της σημεία, έχει άποψη και επιλέγει προσωπικά τα looks των εμφανίσεών της τόσο στην καθημερινή της εκπομπή στο MEGA, όσο και στις εκδηλώσεις της ιδιωτικής της ζωής. Τώρα τελευταία μάλιστα η Ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης έχει μια αδυναμία στα μαύρο και το blue black.

https://www.instagram.com/p/Cx5PcP2N1rc/

Την έχουμε δει φυσικά και με τα αγαπημένα της bold χρώματα, όπως το κόκκινο και το μπλε, αλλά το μαύρο έχει καταλάβει πλέον σημαντικό μέρος στην γκαρνταρόμπα της με το μικρό μαύρο φόρεμα να γίνεται το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της. Στην τελευταία της ανάρτηση μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε έναν έξυπνο τρόπο να ανανεώσουμε το κλασικό μας μαύρο φόρεμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Ανδρόγυνο στυλ: Η Μπέττυ Μαγγίρα μας έδειξε πώς να το υιοθετήσουμε με τα basics της ντουλάπας μας

Η Ελένη Μενεγάκη αναβάθμισε το μικρό μαύρο φόρεμα.

Ας ξεκινήσουμε με τη βάση αυτού του look που δεν είναι άλλη από ένα μαύρο, maxi φόρεμα με μανίκια στα τρία τέταρτα και βολάν στο τελείωμα. Ένα άκρως θηλυκό σχέδιο, που έχει ταυτόχρονα κάτι από το ρομαντικό vintage στοιχείο του countryside style. Η Ελένη, λοιπόν, κατάφερε να το κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον και να σπάσει το μαύρο χρώμα, ενώνοντάς το με το αγαπημένο της γαλάζιο. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ανατρεπτικά τα συγκεκριμένο φόρεμα με ένα ζευγάρι pointed, λουστρίνι γόβες στο πιο fun γαλάζιο που μπορείς να φανταστείς.

https://www.instagram.com/p/CylAadeteLt/

Αυτό που έκανε όμως την ανατροπή ήταν σίγουρα η μεγάλη δερμάτινη ζώνη της Ελένης, με την αγκράφα και την τιρκουάζ πέτρα, που έφερε κάτι από το bohemian chic στο look της εβδομάδας. Σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μια γυναίκα που την έχουμε ταυτίσει με το boho vibe, αλλά μια μικρή προσθήκη όπως αποδεικνύεται μπορεί να κάνει τη διαφορά.