Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με τα ψεγάδια της & θυμίζει αυτό που πρέπει επιτέλους να αλλάξει στα social

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με τα ψεγάδια της & θυμίζει αυτό που πρέπει επιτέλους να αλλάξει στα social

Την επόμενη φορά που θα ανεβάσεις σέλφι στο Instagram μήπως να σκεφτείς όπως η Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι μία γυναίκα που δεν φοβάται να τσαλακώνεται και να δείχνει τον πραγματικό της εαυτό στο διαδίκτυο. Ένας άνθρωπος που δεν νιώθει την ανάγκη να προβάλλει μία αψεγάδιαστη εικόνα, αλλά αισθάνεται αρκετά cool ώστε να αποτυπώνει την αλήθεια της.

Αυτή η άνεσή της με την αλήθεια, άλλωστε, είναι και ο λόγος που οι γυναίκες τη λατρεύουν και την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Πιο αναλυτικά, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε μία σέλφι στο Instagram, στην οποία φορούσε ένα κατακόκκινο κραγιόν και χαμογελούσε ποζάροντας με κάποιους συνεργάτες της, στο πλατό της εκπομπής «Ελένη».

https://www.instagram.com/p/CztRG_ftSBv/

Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε «Όταν έχεις πάρει ωραία πόζα και νομίζεις ότι όλα δείχνουν τέλεια … αλλά το χαμόγελο … με κόκκινα δόντια από το κραγιόν» !!! Τότε, παρατηρήσαμε ότι πράγματι το κραγιόν υπήρχε στα δόντια της και μπορεί αυτό να μην την εμπόδισε καθόλου από το να δείχνει όμορφη και λαμπερή αλλά σίγουρα θα αποτελούσε μία φωτογραφία που οι περισσότερες γυναίκες δεν θα επέλεγαν να ανεβάσουν τελικά σε κάποια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκείνη, όμως, το έκανε και έδειξε (ξανά) ότι είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με την εικόνα της και δεν έχει ανάγκη να δείχνει αψεγάδιαστη για να αισθανθεί όμορφη! Έδειξε δηλαδή αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλες μας και κυρίως αυτό που θα ήταν πραγματικά υπέροχο να κάνουν οι γυναίκες που ασκούν κάποιου είδους επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν ότι έχει τόση αυτοπεποίθηση που μπορεί να ανεβάζει φωτογραφίες που δεν αγγίζουν την τελειότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η απόφασή της να ανεβάσει μία φωτογραφία στην οποία ήταν άβαφη. Στη λεζάντα εκείνης της εικόνας είχε γράψει «Η ημέρα μου ξεκίνησε με βάψιμο νυχιών με αυτό το κατακόκκινο χρωμα ! Ωραίο ?? Υ.γ το λες και αυτοπεποίθηση να βγαίνεις άβαφτη στο Instagram»!

https://www.instagram.com/p/CsqKTHENB-T/

Εκτός από εκείνη τη φορά, όμως, η Ελένη έχει ανεβάσει κι άλλες φορές φωτογραφίες που δεν είναι βαμμένη ή δεν έχει περιποιηθεί τα μαλλιά της. Κάτω από μία από αυτές είχε γράψει μάλιστα «ελπίζω κανείς να μην προσέξει ότι δεν πρόλαβα ακόμα να κάνω make up και μαλλιά»!

https://www.instagram.com/p/Csa3usTLHIf/