Σαν να μη πέρασε μέρα για τη S1ngle Σολωμού στην πόζα με τον Αθανασίου 14 χρόνια μετά τον χωρισμό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σαν να μη πέρασε μέρα για τη S1ngle Σολωμού στην πόζα με τον Αθανασίου 14 χρόνια μετά τον χωρισμό

Μαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου συναντήθηκαν στο θέατρο και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Το love story, ο γιος τους και οι throwback κοινές φωτογραφίες.

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Oι δύο καλλιτέχνες ήρθαν κοντά το 2004 και μετά από 6 μήνες σχέσης η ηθοποιός έμεινε έγκυος, φέρνοντας το 2005 στον κόσμο τον γιο τους, Αλέξανδρο.

Το πρώην ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους το 2007 αλλά εξακολουθεί να έχει φιλικές σχέσεις μέχρι και σήμερα. Ο 49χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε το 2021 την Μάρθα Αμαξοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Ο 18χρονος γιος των Σολωμού-Αθανασίου σπουδάζει στη Σύρο και αποτελεί την παντοτινή τους αδυναμία.

H συνάντηση Σολωμού- Αθανασίου στο θέατρο

Πριν από λίγες ώρες η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου παρευρέθηκαν στο θέατρο Coronet και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν του της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» για να τιμήσουν την Μαριάννα Τουμασάτου που ερμηνεύει έναν εμβληματικό μονόλογο.

1701872062796-862317429-solomou_athanasiou.jpg

Μετά το τέλος της παράστασης οι ηθοποιοί πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό και λίγο αργότερα φωτογραφήθηκαν με αγαπημένους συνάδελφους. Για την έξοδό της η Μαρία Σολωμού επέλεξε denim jacket με 90s επιρροές και μαύρα αρβυλάκια, αποδεικνύοντας πως το coolness και η άνεση μπορούν να συνυπάρξουν.

Η Μαρία Σολωμού ψάχνει φοιτητικό σπίτι για τον γιο της στη Σύρο με το νέο της ανατρεπτικό look

Όλες οι φορές που το πρώην ζευγάρι μίλησε για την κοινή του ζωή και τον γιο τους

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 ήταν πρόσφατα η Μαρία Σολωμού η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της από τον Μάριο Αθανασίου και την αντίδραση του γιου τους, Αλέξανδρου.

«Το παιδί ήταν δυο χρονών. Ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει «Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο, δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Και πρόσθεσε: «Την ημέρα που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του, ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνει από την κούνια. Ήρθε και έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι. Εγώ από την άλλη μεριά, να κλαίω. Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά. Δεν ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του για έναν χρόνο».

Για την απόφαση του γιου της, Αλέξανδρου να μείνει μόνιμα με τον μπαμπά του, Μάριο Αθανασίου η ηθοποιός είχε εξηγήσει: «Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι. Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος. Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

Μιλώντας στο «Πρωινό» ο Μάριος Αθανασίου από πλευράς του είχε δηλώσει: «Ο Αλέξανδρος είναι 16 στα 17 και ζει μαζί μου κανονικά. Είμαστε τρία χρόνια που μένουμε μαζί. Κάναμε μια συζητησούλα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Το είχαμε περισσότερο ανάγκη, γιατί ήθελα να είναι κοντά με τα παιδιά, να μη μεγαλώνει… Να μην είναι του Σαββατοκύριακου η επίσκεψη. Δεν υπάρχει απόσταση, ούτε απουσία. Δεν βλέπει τη μητέρα του το παιδί μια φορά τον μήνα. Επειδή έχει και μια διαφορά μεγάλη με τα αδέρφια του, 10 χρόνια, αν δεν το χτίσεις τώρα στην αρχή δεν θα περιμένεις να γίνει στα 25. Έχει πάρει έναν ρόλο ο Αλέξανδρος πιο προστατευτικό ως προς τις αδελφές του», είπε ο Μάριος Αθανασίου για τη σχέση που έχει ο γιος του με τις μικρότερες αδελφές του».

Ο 49χρονος ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή της ΕΡΤ Μαμά…δες και είχε σχολιάσει το γεγονός ότι ο γιος του Αλέξανδρος μένει με εκείνον τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CdS7MmFtNBv/

«Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του. Επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο. Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε», είπε on camera ο Μάριος Αθανασίου.

Πηγή κεντρικής: ndp