Η κόρη του Πετρούνια έτοιμη για «πρωτάθλημα» κρίκων με την «αναπάντεχη» βοήθεια του θείου της

Τζένη Ντεμιράι
Η κόρη του Πετρούνια έτοιμη για «πρωτάθλημα» κρίκων με την «αναπάντεχη» βοήθεια του θείου της

Ο μεγαλύτερος αδερφός του, Ηλίας Πετρούνιας, φαίνεται να είναι ένας περήφανος θείος που ακολουθεί τις ανιψιές του στις αθλητικές τους δραστηριότητες, οι οποίες φυσικά και έχουν σχέση με κρίκους!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας από τους αθλητές που κάνουν περήφανη την χώρα στο εξωτερικό. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων, όμως, δεν έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό μόνο για τις αθλητικές επιδόσεις του αλλά και για το ήθος, την ταπεινότητα και την προσήλωση του στον στόχο.

Η εκτίμηση που τρέφει το κοινό για εκείνον, μάλιστα, αποτελεί και έναν από τους λόγους που ενδιαφέρεται να μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητά του και την οικογένειά του.

Έτσι, είναι αρκετές οι φορές που μέσα σε ενημερώνουν για τη ζωή με τη γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση, και τις δύο κόρες τους, Σοφία και Λένια.

Παρά το γεγονός, όμως, ότι υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την οικογένεια που δημιούργησε, δεν φαίνεται να γνωρίζουμε πολλά για την οικογένεια από την οποία προήλθε, με την οποία όμως φαίνεται να διατηρεί άριστες σχέσεις.

Ιδιαίτερα ο μεγαλύτερος αδερφός του, Ηλίας Πετρούνιας, φαίνεται να είναι ένας περήφανος θείος που ακολουθεί τις ανιψιές του στις αθλητικές τους δραστηριότητες, οι οποίες φυσικά και έχουν σχέση με κρίκους!

Σε ένα βίντεο, που αναδημοσίευσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, ο Ηλίας βρίσκεται στο γυμναστήριο μαζί με μία από τις ανιψιές του και την βοηθάει να προπονηθεί στους κρίκους, γεμάτος χαρά και περηφάνια. Ωστόσο, αυτό αποτελεί ένα σπάνιο στιγμιότυπο του αδερφού του Λευτέρη που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε 33 ετών και πόζαρε με το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής του

Στα ίδια βήματα και η Παπουτσάκη

Εκτός από την περίπτωση του Λευτέρη Πετρούνια, σπάνιες φαίνεται ότι είναι και οι εικόνες του αδερφού της Κατερίνας Παπουτσάκη. Η ηθοποιός παρόλο που πολλές φορές κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά της, λίγες φορές έχει δείξει τον αδερφό της, Γιάννη, ο οποίος μάλιστα της μοιάζει αρκετά.

Μία από αυτές τις σπάνιες φορές ήταν και ο φετινός Νοέμβριος. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα η ηθοποιός ανέβασε ένα φωτογραφία με τον Γιάννη και έγραψε την περιγραφή «Ο αδερφός μου είναι καλύτερος από τον δικό σου».

400048062_354429880296608_4395279388907902949_n.jpg

Η αντίθεση με την Οικονομάκου

Σε αντίθεση με τα αδέρφια Πετρούνια και Παπουτσάκη, η προβολή της σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στην Αθηνά Οικονομάκου και τον «άγνωστο» αδερφό της Νικήτα είναι αρκετά μεγαλύτερη. Η ίδια η ηθοποιός, μάλιστα, έχει μιλήσει για εκείνον, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο αδερφός μου είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση, παίξαμε πολύ ξύλο με τον αδερφό μου. Ήμουν αγοροκόριτσο. Έπαιζα μαζί του, μπάσκετ, ηλεκτρονικά ήμουν πολύ αγοροκόριτσο. Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου είχε πει στη μαμά μου, αν είναι κορίτσι, να μη φέρουν το μωρό στο σπίτι. Ήθελα να του αποδείξω πως είμαι δυνατή παρά το ότι ήμουν μικρότερή του και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Τεράστια κόντρα».

Μάλιστα, τόσο η Αθηνά όσο και ο Νικήτας έχουν αναρτήσει κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.