Λίγο πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Πετρούνιας κατέκτησε ακόμα μία διάκριση μαζί με τις κόρες του

Λίγο πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Πετρούνιας κατέκτησε ακόμα μία διάκριση μαζί με τις κόρες του

Λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του για την Αμβέρσα ο περήφανος μπαμπάς δείχνει σε όλους τί σημαίνει πρωταθλητισμός. 

Με μία τελευταία προπόνηση θέλησε να αποχαιρετήσει τις κόρες του ο Λευτέρης Πετρούνιας, λίγο πριν την αναχώρησή του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής ανδρών/γυναικών, που θα φιλοξενηθεί στην Αμβέρσα το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου με 8 Οκτωβρίου.

Οι μικρές πρωταθλήτριες του Πετρούνια

Αναρτώντας ένα βίντεο με τις κόρες του στο γυμναστήριο λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του για την Αμβέρσα, έγραψε: «Η τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσουμε για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είχε και λίγο παιχνίδι στο @gymnasticsstarssportsclub». Στο βίντεο οι κόρες του φαίνονται να τρέχουν μέσα στον χώρο του γυμναστηρίου και να προπονούνται σαν κανονικές μικρές πρωταθλήτριες!

https://www.instagram.com/reel/Cxk2ogXoefp/

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λευτέρης Πετρούνιας μοιράζεται στιγμές από τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών του. Πρόσφατα, είχε αναρτήσει ένα ακόμα βίντεο στο οποίο έδειχνε την training ρουτίνα που ακολουθεί μαζί με την κόρη του, Σοφία.

https://www.instagram.com/reel/Cwnex3jIjGW/

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο χρυσός ολυμπιονίκης μοιράστηκε με τους fans του στο Instagram φωτογραφίες που μάθαινε τη Σοφία να ισορροπεί πάνω σε μία σανίδα Sup, γεγονός που αποδεικνύει ότι η οικογένεια Πετρούνια δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ούτε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

https://www.instagram.com/p/CuPccHZo9BA/

Η Βασιλική Μιλλούση απάντησε έξυπνα στο αγενές και πέρα από κάθε λογική σχόλιο που δέχθηκε

«Θέλω να αγαπούν τον αθλητισμό»

Οι δύο μικρές κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, μάλιστα, πριν από περίπου τρεις μήνες επισφράγισαν την άρτια σχέση τους με τον αθλητισμό και την ενόργανη γυμναστική, κερδίζοντας το πρώτο τους μετάλλιο, για το οποίο η μητέρα τους μας ενημέρωσε καμαρώνοντας, μέσω του Instagram.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Fay’s Time, η Βασιλική Μιλλούση είχε αναφερθεί στην σχέση των παιδιών της με τον αθλητισμό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Τα κορίτσια νομίζω απ' όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά μου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τους αρέσει. Το DNA είναι πολύ δυνατό. Είναι και λίγο καταδικασμένες –με την καλή έννοια– γιατί μεγαλώνουν μέσα στον αθλητισμό. Για την ώρα, δείχνει να τους αρέσει. Δεν θα τις πιέσω όμως. Αυτό που θέλω, είναι να αγαπούν τον αθλητισμό».