Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη με glam looks & διαφάνειες έδειξαν τη θηλυκή πλευρά κάθε μαμάς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη με glam looks & διαφάνειες έδειξαν τη θηλυκή πλευρά κάθε μαμάς

«Το επίπεδο έχει ανέβει απειλητικά» έγραψαν oι followers τους στην Αθηνά Οικονομάκου και τη Μαίρη Συνατσάκη με τα x-mas looks που παρουσίασαν από την συλλογή τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ξεκίνησαν να συνεργάζονται δημιουργώντας τη δική τους συλλογή με ρούχα.

Η μεν Αθηνά Οικονομάκου πέρα από την υποκριτική είχε ξεκινήσει να φτιάχνει ήδη τα δικά της κοσμήματα, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη πέρα από την ασχολία της με την τηλεόραση και αργότερα το YouTube είχε δημιουργήσει μαζί με την αδερφή της το δικό τους e-shop, με διάφορα αγαπημένα τους προϊόντα, ενώ είχε και τη δική της σειρά παπουτσιών συνεργαζόμενη με πολύ γνωστό κατάστημα.

«Η συνεργασία μας είναι ένας περίεργος συνδυασμός αυθορμητισμού. Πετάχτηκε σαν ιδέα το «Γιατί να μην κάναμε κάτι μαζί;». Συγκεκριμένα ένας κοινός μας φίλος, πέταξε αυτή την ιδέα… Κοινωνικά γνωριζόμασταν, αλλά δεν είχαμε πει παραπάνω από δυο κουβέντες. Δεν την προσπεράσαμε τη συγκεκριμένη ιδέα, είπαμε να κάνουμε ραντεβού να το δούμε. Δεν θέλαμε να έχουμε από πίσω μία εταιρεία, θέλαμε να το κάνουμε από την αρχή ολομόναχες» είχαν αναφέρει στην Ελένη Μενεγάκη το 2019 παρουσιάζοντας το νέο τους εγχείρημα.

https://www.instagram.com/p/Ccdo52ZsivX/

Και πραγματικά οι δυο τους αφιερώνουν πολύ χρόνο στο «Project Soma», κάνοντας μάλιστα, οι ίδιες τα μοντέλα για τις καμπάνιες.

Τα glam looks τους ενθουσίασαν τους followers τους

Έτσι έγινε λοιπόν και αυτή την φορά που οι δυο τους παρουσίασαν την γιορτινή συλλογή τους δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο στα Instagram τους. Μπορεί πλέον και οι δυο τους να είναι μανούλες, όμως αφενώς δεν ξεχνούν το κοινό τους «παιδί», αφετέρου δεν ξεχνούν τη θηλυκότητά τους κι αυτό φάνηκε και από τα ρούχα που επέλεξαν να φορέσουν στη νέα τους καμπάνια.

H Aθηνά Οικονομάκου με ολόσωμη διαφάνεια και bralette με στρας, λαμπερά σκουλαρίκια και ιδιαίτερο πανωφόρι και η Μαίρη Συνατσάκη με see through μπλούζα επίσης και λαμπερό γκρι σακάκι έβγαλαν τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Οι followers τους βλέποντας αυτές τις εμφανίσεις που θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες και από ταινία του Hollywood, όπως είναι φυσικό αποθέωσαν τις δύο φίλες και συνεργάτιδες με τα σχόλιά τους.