O Joshua Jackson και η Lupita Nyong’o είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood

Πατούλια Κατερίνα
O Joshua Jackson και η Lupita Nyong’o είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood
2018 Bruce Glikas

Εκείνος πρόσφατα διαζευγμένος, εκείνη πρόσφατα χωρισμένη, ήρθαν οι μοναξιές και ενώθηκαν!

Πριν δύο μήνες ακριβώς, η 40χρονη και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Lupita Nyong’o εξηγούσε πόσο δύσκολα περνάει

«Αυτή είναι η εποχή της ραγισμένης καρδιάς, γιατί η αγάπη που είχα χάθηκε ξαφνικά και σβήστηκε με τρόπο επώδυνο ενώ έχω εξαπατηθεί», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Lupita αφήνοντας να εννοηθεί πως ο χωρισμός της από τον αθλητικογράφο Selema Masekela ήταν δύσκολος και επεισοδιακός.

New love in town

Φαίνεται πως τη ραγισμένη καρδιά της Lupita, ζέστανε ο φρεσκοδιαζευγμένος Joshua Jackson. Οι δύο ηθοποιοί επιβεβαίωσαν τον δεσμό τους μιας και εμφανίστηκαν να κάνουν βόλτα μαζί στο Joshua Tree της Καλιφόρνια πιασμένοι χέρι- χέρι.

Η Nyong’o ήταν casual ντυμένη με ένα τοπ που έγραφε τη φράση «είναι οκ να κλαις» ενώ ο 45χρονοςφορούσε σκουφάκι.

Το ζευγάρι είχε κάνει και βραδινή έξοδο μαζί χωρίς να κρύβεται και στο live της Janelle Monáe παρότι τότε πηγή από το περιβάλλον των ηθοποιών είχε τονίσει πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

Η Lupita ήταν 10 μήνες ζευγάρι με τον Maseleka ενώ ο Jushua είναι στη διαδικασία διαζυγίου το οποίο ζήτησε η μητέρα του παιδιού του Jodie Turner Smith από τις 13 Σεπτεμβρίου 2023.

Smith και Jackson έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την τρίχρονη σήμερα Janie ενώ πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού είχε τονίσει πως ο Jackson δεν θεωρούσε σημαντικά τα προβλήματα στον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/Cix0ODmBqGP/

Ο δύσκολος χωρισμός της Lupita

Δοκιμάζω για το αν πρέπει να τρέξω να κρυφτώ στις σκιές για να επιστρέψω στο φως όταν θα βρω τη δύναμη να πω’ εντάξει, ό,τι να’ ναι, η ζωή μου είναι καλύτερη έτσι», είπε η Lupita, η οποία τόνισε πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα εκεί έξω από τον χωρισμό της αλλά η ίδια επιθυμεί να μοιραστεί και δημόσια την προσωπική της αλήθεια, σχετικά με τον άνθρωπο που δεν μπορεί να εμπιστευτεί πια και συμπλήρωσε:

«Διαλέγω να αντιμετωπίσω τον πόνο, να έχω το θάρρος να αντιμετωπίσω τη ζωή ως έχει, να πιστεύω πως όλο αυτό θα περάσει», τόνισε η ηθοποιός, η οποία ευχαρίστησε τους fans της για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και τόνισε και το γιατί τελικά πήρε την απόφαση να μιλήσει τόσο δημόσια για όλο αυτό:

«Η γνώση της εμπειρίας αυτής θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε άλλους που αντιμετωπίζουν τη δική τους στενοχώρια», έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Τα λόγια ενθάρρυνσης σημαίνουν για μένα περισσότερα από όσα περίμενα. Είναι βάλσαμο».

https://www.instagram.com/p/Cyl8Ijwyc5Y/

Όσο τα μίντια σχολιάζουν τον χωρισμό της, η Lupita Nyong’o τον τοποθετεί στη σωστή του διάσταση

Όσο για τον Jackson, η 37χρονη Turner-Smith πάντως ζούσε σε έναν γάμο που της έκανε κακό, τόνισε άνθρωπος από το περιβάλλον της στο περιοδικό People και συμπλήρωσε:

«Εκείνη και ο Joshua έχουν ακολουθήσει ξεχωριστά μονοπάτια. Η Jodie λατρεύει να είναι μαμά και να δουλεύει, ήταν σε έναν ανθυγιεινό γάμο που την έκανε δυστυχισμένη. Προέχει η κόρη της και αυτήν θα μεγαλώσουν μαζί με σκοπό να την βλέπουν να θριαμβεύει».

Lupita kai Joshua έχουν πάντως φωτογραφηθεί μαζί και το 2018, σε έξοδο τους όταν ήταν μόνο φίλοι.

Celebrities Visit Broadway - April 1, 2018