Η Shannen Doherty έμαθε για την απιστία του πρώην συζύγου της λίγο πριν το χειρουργείο στο κεφάλι

Η Shannen Doherty έμαθε για την απιστία του πρώην συζύγου της λίγο πριν το χειρουργείο στο κεφάλι

Μετά την αποκάλυψη για την εξάπλωση του καρκίνου και στα οστά μετά τον εγκέφαλο, η Doherty μιλάει για την δύσκολη στιγμή που έμαθε για την απιστία του επί 11 χρόνια συζύγου της.

Στην πρώτη της συνέντευξη πριν την πρεμιέρα του podcast της, η 52χρονη Shannen Doherty είχε αποκαλύψει πως ο καρκίνος που γνωρίζαμε πως έχει κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο, έχει προχωρήσει και στα οστά.

Η απιστία λίγο πριν το χειρουργείο

«Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία, με το να ελπίζω να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο», είχε πει η Shannen και κανείς δεν ήξερες πόσο δύσκολο ήταν το διαζύγιο που βίωσε η Brenda από το Beverly Hills την ίδια ακριβώς χρονιά.

https:

Στην πρεμιέρα του podcast της με τίτλο Let’s Be Clear, η Doherty μας σόκαρε μια ακόμα φορά, αποκαλύπτοντας πως έμαθε για την παράλληλη σχέση που είχε ο σύζυγός της Kurt Iswarienko μόλις μια ημέρα πριν την επέμβαση που έπρεπε να κάνει στον εγκέφαλο.

«Mπήκα στο χειρουργείο νωρίς το πρωί και αφού είχα μάθει πως ο γάμος μου είχε τελειώσει, ότι ο σύζυγός μου είχε έναν δεσμό επί δύο χρόνια, ένιωσα προδωμένη και στο τέλος της ημέρας ένιωσα πόσο δεν με αγαπούσε κάποιος που ήμουν μαζί του 14 χρόνια, κάποιος που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά», τόνισε η Doherty, εξηγώντας πως ο πρώην της, της ζήτησε να είναι εκεί στο χειρουργείο αλλά η ίδια ήθελε μόνο τη μαμά της, τον αδερφό της και τον καλό της φίλο Chris.

Το νέο podcast της Shannen Doherty θα μιλήσει με ειλικρίνεια για τον καρκίνο και το διαζύγιο

Παρότι το δύσκολο αυτό χειρουργείο ήταν επιτυχημένο, η Shannen έπρεπε να κάνει και ακτινοβολία και να συνεχίσει τη μάχη της, ενώ έπρεπε να βιώσει και ένα δύσκολο διαζύγιο:

«Το να το περνάω όλο αυτό και παράλληλα να προσπαθώ να βρω την αλήθεια και να ξεπεράσω τον χωρισμό, ήταν επώδυνο».

Παρά την απιστία του συζύγου της, η 52χρονο βρήκε εξαιρετικό δύσκολο τον χωρισμό και ήθελε να μάθει τα πάντα για την απιστία:

«Ήμουν μπερδεμένη, έπαιρνα στεροειδή όπως έπρεπε μετά το χειρουργείο για να μην πρηστεί το κεφάλι μου και ειλικρινά περνούσα και περνάω δύσκολα, πήρα την απόφαση να ζητήσω διαζύγιο αλλά έχω πολλές αναμνήσεις από το άτομο αυτό.

Όταν μοιράζεσαι τη ζωή σου επί 14 χρόνια και σε απατούν, δεν πρέπει το άτομο αυτό να σου πει όλη την αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο θα σε πληγώσει; Αν μάλιστα το ζητάς, ξέρεις πως θα κλάψεις, πως θα φωνάξεις, αλλά πρέπει να ακούσεις όλη την αλήθεια για να βάλεις τέλος», είπε η Doherty, η οποία αποκάλυψε πως μίλησε και με το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της

«Είναι ντροπιαστικό, είμαι τρομοκρατημένη, μήπως εγώ δεν μπορώ να κρατήσω μια σχέση, απέτυχα τρεις φορές στον γάμο αλλά ακόμα πιστεύω στην αγάπη»

Η Shannen Doherty λυγίζει τη στιγμή τη ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο: Η μετάσταση και το ποστ

Tη στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός, πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού τόνιζαν:

«Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Shannen. Δυστυχώς, ένιωσε ότι δεν της έμεινε άλλη επιλογή», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού.


Το 2019 στο περιοδικό «People» η τηλεοπτική Brenda είχε πει ότι η πρώτη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού άλλαξε προς το καλύτερο τον γάμο της με την Iswarienko με τον οποίο είναι παντρεμένη από τον Οκτώβριο του 2011.

Ο Iswarienko είναι ο τρίτος σύζυγος της Doherty, η οποία εκπροσωπείται από τη δικηγόρο διαζυγίου διασημοτήτων, Laura Wasser.

«Ο καρκίνος μας ένωσε. Ο Κερτ και εγώ εκτιμούμε πολύ βαθύτερα ο ένας τον άλλον τώρα», είχε πει η Shannen Doherty για τον φωτογράφο σύζυγό της.