Το νέο podcast της Shannen Doherty θα μιλήσει με ειλικρίνεια για τον καρκίνο και το διαζύγιο

Πατούλια Κατερίνα
Το νέο podcast της Shannen Doherty θα μιλήσει με ειλικρίνεια για τον καρκίνο και το διαζύγιο

H Shannen είναι εδώ και επιστρέφει με ένα podcast γεμάτο αλήθειες. 

Η τηλεοπτική Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills βγαίνει με θάρρος μπροστά και μιλάει για όλα εκείνα που άλλοι θα δυσκολεύονταν να αναφέρουν. Η Shannen Doherty, ενώ συνεχίζει να δίνει καθημερινά τη δική της μάχη με τον καρκίνο, ξεκινά το δικό της podcast με τίτλο Let’s be clear με πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου με σκοπό να μιλήσει ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή για όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

Η ηθοποιός, μίλησε στο People για το ξεκίνημα αυτό στο I Heard Radio όπου και τόνισε:

https:

«Ήθελα να πω πώς ήταν η εμπειρία του να δουλεύεις με τον Michael Landon από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ή πώς ήταν πραγματικά το κλίμα στα Χτυποκάρδια ή ποιο συναίσθημα σου αφήνει το να είσαι εξώφυλλο στο Rolling Stone ενώ είσαι μόλις 20», τόνισε η Shannen και δεν θα αρκεστεί να μιλήσει μόνο για την καριέρα της αλλά τελικά θα αναφερθεί και στις σχέσεις εκείνες που την διαμόρφωσαν ή την άλλαξαν, από το πρώτο της αγόρι, στους αρραβώνες, στους γάμους και στα διαζύγια.

Η Shannen Doherty λυγίζει τη στιγμή τη ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο: Η μετάσταση και το ποστ

«Το να τα πω όλα ακούγεται παράξενο, γιατί κάπως έτσι είναι σαν να θέλεις να μιλήσεις να εκθέσεις κάποιον άλλο, εγώ παίρνω την ευθύνη των ενεργειών μου, κρατάω τον λογαριασμό και το ίδιο θα κάνω και στο podcast».

https://www.instagram.com/p/C0NxtcjLwep/

Από το podcast αλήθειας της Doherty, δεν θα λείψουν και οι γιατροί, oι άνθρωποι που είναι στο πλευρό της 52χρονου ηθοποιού στη μάχη με τον καρκίνο που έχει δώσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Από το podcast θα περάσουν και οι φίλοι της Shannen, ενώ παράλληλα η ίδια θα συνεχίσει τη μάχη με τον καρκίνο που έχει επιστρέψει.

«Όταν δουλεύω και είμαι δημιουργική δεν υπάρχει χώρος για την κατάθλιψη, έχω ενέργεια, η δουλειά με κάνει χαρούμενη, ακόμα και οι παραγωγοί απόρησαν που μπορώ να κάνω τρία επεισόδια σε μια μέρα, και τους είπα ότι μπορώ να κάνω και πέντε, το αγαπώ όλο αυτό και με βοηθά».

Στο ξεκίνημα του 2023, η Shannen αντιμετώπισε τον καρκίνο που είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο και είχε αποκαλύψει μερικούς μήνες αργότερα

«Στις 5 Ιανουαρίου η αξονική μου έδειξε μετάσταση στο κεφάλι. Το χτεσινό μου βίντεο έδειχνε τη διαδικασία για να φτιαχτεί η κάσκα που πρέπει να φοράω όσο κάνω ακτινοθεραπεία εγκεφάλου. Στις 12 Ιανουαρίου έκανα την πρώτη ακτινοθεραπεία και ο φόβος μου δεν κρύβεται. Ήμουν κλειστοφοβική και συνέβησαν πολλά στη ζωή μου αλλά είμαι τυχερή και έχω απίθανους γιατρούς, όπως ο δρ, Amin Mirahdi και οι ειδικοί του cedars sinai. Η διαδικασία, αυτός είναι ο καρκίνος».

Η νέα μετάσταση του καρκίνου της Doherty ήρθε τη στιγμή που η ηθοποιός έπαιρνε διαζύγιο από τον εδώ και 11 χρόνια σύζυγό της Kurt Iswarienko.

Πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού ανέφεραν ότι η Doherty, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού -4ου σταδίου- τον Φεβρουάριο του 2020, δεν είναι καλά στην υγεία αλλά η αίτηαη διαζυγίου ήταν μονόδρομος:

«Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Shannen. Δυστυχώς, ένιωσε ότι δεν της έμεινε άλλη επιλογή», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού.