Δανάη Μπάρκα: Θέλει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της όλο το χρόνο αλλά η μαμά της έχει άλλη ιδέα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δανάη Μπάρκα: Θέλει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της όλο το χρόνο αλλά η μαμά της έχει άλλη ιδέα

Με block «απείλησε» η Δανάη Μπάρκα την Βίκυ Σταυροπούλου στην επιθυμία που εξέφρασε κάτω από την ανάρτησή της.

Η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Σταυροπούλου έχουν μια πολύ ιδιαίτερη κι αγαπημένη σχέση. Το γεγονός πως η ηθοποιός έκανε σε μικρή ηλικία τη Δανάη βοήθησε στο να μην υπάρχει «χάσμα» μεταξύ τους, ενώ το ότι χρειάστηκε να τη μεγαλώσει ως single μαμά, τις «έδεσε» ακόμα περισσότερο.

Από τότε που η Δανάη Μπάρκα βοήθησε τη μαμά της να κάνει λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου είναι αρκετά ενεργή και μάλιστα, σχολιάζει πολύ συχνά τις αναρτήσεις της κόρης της, με αποτέλεσμα να χαρίζουν στιγμές απείρου κάλλους στους followers τους.

mparka-(2).jpg

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το «μπλοκ»

Κάτι τέτοιο έγινε δηλαδή, και στην πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Δανάη Μπάρκα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Η ίδια εμφανώς ενθουσιασμένη με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της πως δεν θα την πείραζε να κρατήσει το δέντρο όλη τη χρονιά. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η αγαπημένη μου γωνία για τα Χριστούγεννα ! Οριακά θέλω να το κρατήσω όλη την χρονιά το δέντρο!».

https://www.instagram.com/p/C0jsfCAt7qk/

Η Βίκυ Σταυροπούλου βέβαια, είχε μια καλύτερη ιδέα την οποία η Δανάη δεν φάνηκε να συμμερίζεται με τόση χαρά. Σχολιάζοντας λοιπόν, την ανάρτηση της κόρης της η ηθοποιός έγραψε σαν σωστή Ελληνίδα μάνα: «Θέλω και εσένα και το δέντρο σπίτι μου όλον το χρόνο!!!» με την Δανάη Μπάρκα να της απαντά σαν σωστή Ελληνίδα κόρη με μία μόνο λέξη: «μπλοκ».

400216272_904425217919189_262011315347959626_n.jpg

Όσο και να αγαπάμε τους γονείς μας η αλήθεια είναι πως μεγαλώνοντας και μαθαίνοντας να μένουμε μόνοι μας δεν είναι εύκολο να επιστρέψουμε στο πατρικό μας για παραπάνω από λίγες μέρες, οπότε η γεμάτη χιούμορ απάντηση της Δανάης, που έκλεισε πρόσφατα τα 31, δεν μας βρίσκει και πολύ αντίθετους.

Πάντως πέρα από την πλάκα που κάνουν μεταξύ τους μαμά και κόρη, η Δανάη Μπάρκα μένει σε ένα πολύ μοντέρνο και φωτεινό σπίτι στο Χαλάνδρι.

Το φωτεινό και μοντέρνο σπίτι της Δανάης

Τα τελευταία χρόνια η Δανάη Μπάρκα μένει στο Χαλάνδρι μαζί με τους τετράποδους φίλους της. Από αυτά που έχουμε δει μέσα από στιγμιότυπα που δημοσιεύει κατά καιρούς στο προφίλ της, το σπίτι της είναι αρκετά μοντέρνο και πολύ φωτεινό αφού έχει μεγάλες μπαλκονόπορτες περιμετρικά στο σαλόνι της, οι οποίες οδηγούν στη μεγάλη βεράντα με τα πολλά φυτά που έχει τοποθετήσει η ίδια και φυσικά στην υπέροχη θέα.

Όσον αφορά το σαλόνι της είναι από τα πιο cozy σημεία του σπιτιού με τον τεράστιο γκρι καναπέ σε σχήμα -π- που βρίσκεται μπροστά από το τζάκι, να είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώνει η ίδια μετά από μια κουραστική μέρα αλλά και η...Μπουκίτσα, η σκυλίτσα της. Το decor συμπληρώνουν η βιβλιοθήκη δίπλα στο τζάκι και την τηλεόραση, διάφορα κάδρα στους τοίχους, μικρά διακοσμητικά, κεριά και αρωματικά χώρου στο τραπέζι του σαλονιού, αλλά και πολλά λουλούδια στην τραπεζαρία και σε διάφορες γωνιές του σπιτιού.

Από τα αγαπημένα σημεία της παρουσιάστριας του Πάμε Δανάη! είναι και η κουζίνα στην οποία μαγειρεύει πολύ συχνά όχι μόνο για την ίδια αλλά και για τους φίλους της. Είναι αρκετά μεγάλη ενώ κινείται στα ίδια χρώματα με το υπόλοιπο σπίτι δηλαδή στο λευκό και το πιο σκούρο ξύλο.

406949549_3570545943219232_2310957007439301315_n.jpg

Τη διαφορά κάνει η κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι σε dusty pink απόχρωση. Και είναι λογικό, αφού το ροζ συμβολίζει τη νιότη, την ευαισθησία, τη θετικότητα και την έμπνευση - χαρακτηριστικά δηλαδή που έχει στο έπακρο και η Δανάη Μπάρκα.

406819000_695780502308674_5772420094027080475_n.jpg