Το πιο ξεχωριστό «δώρο» για τα γενέθλια της Μαριάννας Τουμασάτου ήταν το πορτρέτο της από το 1994

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το πιο ξεχωριστό «δώρο» για τα γενέθλια της Μαριάννας Τουμασάτου ήταν το πορτρέτο της από το 1994

«Ίσως η καλύτερη φωτογράφιση που έχω κάνει!» έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου στον φωτογράφο Δημήτρη Κοιλαλούς για τη φωτογραφία που την έβγαλε πριν από 29 χρόνια.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είχε τα γενέθλιά της στις 6 Δεκεμβρίου και πολλοί ήταν αυτοί που της ευχήθηκαν. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» σε σκηνοθεσία, για πρώτη φορά, του συζύγου της - και επίσης ηθοποιού - Αλέξανδρου Σταύρου έκλεισε τα 56 και είναι το ίδιο εντυπωσιακή.

Το μεγαλύτερο «δώρο» για εκείνη είναι σίγουρα η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Αλέξανδρο Σταύρου και την 12χρονη κόρη τους, την Χρυσηίδα. Ωστόσο, η ανάρτηση του φωτογράφου Δημήτρη Κοιλαλούς, ο οποίος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Ιnstagram το πορτρέτο της - ένα δείγμα από τη φωτογράφιση που είχαν κάνει το 1994 μαζί - ήταν επίσης κάτι ξεχωριστό για την ηθοποιό, μετά και από τις ευχές που δέχτηκε.

https://www.instagram.com/p/C0jM_z1Iyvr/

Η ηθοποιός τον ευχαρίστησε θερμά και μάλιστα ανέφερε στο σχόλιό της πως ακόμα και μετά από 29 χρόνια θυμάται αυτή την φωτογράφιση, καθώς ήταν ίσως η καλύτερη που έχει κάνει ποτέ. Φυσικά και ο φωτογράφος απάντησε πως ήταν μια από τις καλύτερες συνεργασίες που είχε επίσης, με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αν σκεφτούμε και τα εργαλεία που υπήρχαν εκείνη την εποχή για τις φωτογραφήσεις.

377290935_879618040431862_8446037944976750818_n.jpg

Το σίγουρο πάντως είναι πως μπορεί να πέρασαν τα χρόνια, όμως η Μαριάννα Τουμασάτου έχει τα ίδια εκφραστικά μάτια με το πορτρέτο πιο πάνω αλλά και το ίδιο χαμόγελο που αγάπησαν οι fans της, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στα fan pages της.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από αυτές τις φωτογραφίες από διάφορους αγαπημένους ρόλους που έχει παίξει ανά τα χρόνια.

Για την ώρα είμαι «η καλύτερη μαμά του κόσμου»

Το πιο σημαντικό στη ζωή της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου είναι η κόρη τους. Οι δύο ηθοποιοί έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και δεν θα βρεις στα social media τους εύκολα στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Όπως και να 'χει μέσα από μερικά stories που είχε δημοσιεύσει ανά τα χρόνια η Μαριάννα Τουμασάτου μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα πως η Χρυσηίδα με τα καστανόξανθα μαλλιά, θα εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη δεσποινίδα.

Όσον αφορά τη σχέση τους η ηθοποιός ανέφερε στη συνέντευξή της στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον πως είναι πολύ καλή με τη Χρυσηίδα. Οι δυο τους κάνουν πολλά πράγματα μαζί, ενώ η Χρυσηίδα την ακολούθησε και στις παραστάσεις που έδωσε στην Κύπρο και την Θεσσαλονίκη με «Το μπουφάν της Χάρλεϋ».

Όπως είπε η Μαριάννα Τουμασάτου, παρότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι καλή μαμά, ενδεχομένως το ότι η ίδια κάνει ένα επάγγελμα που την χαροποιεί, αυτό την κάνει και ευτυχισμένη κι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος μπορεί να είναι και η καλύτερη εκδοχή του σαν γονιός. Ίσως γι' αυτό, παρότι η Χρυσηίδα μπαίνει στην εφηβεία λέει ακόμα πως έχει την «καλύτερη μαμά του κόσμου» όπως είπε χαριτολογώντας η ηθοποιός.