Η Νάντια Μπουλέ πιο Barbie από ποτέ μίλησε για τα δύο χρόνια μητρότητας στην αγκαλιά της Σεμέλης

Η Νάντια Μπουλέ πιο Barbie από ποτέ μίλησε για τα δύο χρόνια μητρότητας στην αγκαλιά της Σεμέλης

Για την εμφάνιση της η Νάντια Μπουλέ αποφάσισε να «υμνήσει» το ροζ χρώμα.

Με μία παράσταση που κάνει το χαμόγελό της ακόμα πιο φωτεινό επιστρέφει στην καλλιτεχνική της πραγματικότητα η Νάντια Μπουλέ, η οποία υπόσχεται σε όσους δουν το «Disney 100: the concert» ότι θα βιώσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Λίγο πριν ξαναβρεθεί στη σκηνή, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε το τηλεοπτικό της come back με μία συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Fay’s Time.

Η μητέρα και καλλιτέχνιδα ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και όμορφη, επιλέγοντας ένα δροσερό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις και ένα ανάλαφρο hair bun, το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο τις γωνίες του προσώπου της.

mpoule-skorda.webp

Για την εμφάνιση της, η Νάντια Μπουλέ αποφάσισε να «υμνήσει» το ροζ χρώμα, αφού και το φόρεμά της θύμιζε την Barbie. Κοντό, κρουαζέ, με μακρύ μανίκι και με ασημένιες λεπτομέρειες, το φόρεμα φαίνεται να δείχνει ότι η Νάντια βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα τρυφερή περίοδο της ζωής της.

Αυτό βέβαια είναι απόλυτα λογικό, αφού η μόλις 2 ετών κόρη της, Σεμέλη, είναι από μόνη της ένας καλός λόγος η παρουσιάστρια και ηθοποιός να αισθάνεται γαλήνη και έτοιμη να βγάλει από μέσα της τα πιο τρυφερά συναισθήματα.

Η Νάντια Μπουλέ με την 2 ετών κόρη της Σεμέλη έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό

«Την παίρνω μαζί μου παντού»

«Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Ειδικά τα δύο πρώτα χρόνια που έχει πολλή κούραση όλο αυτό, πόσο εξουθενωμένη είσαι. Είναι λίγο αντιφατικό. Είσαι πτώμα και ταυτόχρονα βλέπεις το παιδί σου και λες “πότε πήγε δύο χρονών;”», ανέφερε η ηθοποιός και παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφερόμενη στην κόρη της Σεμέλη.

«Την παίρνω μαζί μου παντού. Γιατί μέχρι τώρα θήλαζα, τώρα σταμάτησα τον θηλασμό. Οπότε ήμασταν δεμένες και σωματικά, δεν μπορούσα να είμαι μακριά της. Δεν μπορούσα και ψυχολογικά να είμαι μακριά της και την έπαιρνα παντού μαζί. Την πήρα στη Ρουμανία, την πήρα στην Κύπρο, την πήρα στη Θεσσαλονίκη. Όπου πάω έρχεται μαζί», πρόσθεσε.

Η Νάντια Μπουλέ αφού άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της απαθανάτισε την κόρη της να κάνει νέους φίλους

Δεν ήθελα να πιέσω τη Σεμέλη, ο θηλασμός σταμάτησε με φυσικό τρόπο

Για την απόφασή της να θηλάσει την Σεμέλη για δύο χρόνια ανέφερε πως «δεν είχα βάλει κανένα όριο. Στην αρχή, όταν γεννήθηκε είχα απλώς σκεφτεί ότι θα ήθελα να θηλάσω, χαλαρά, όχι όμως καταπιεστικά. Ξεκίνησα, λοιπόν, πήγε καλά και σκεφτόμουνα μετά, πάλι χαλαρά, ότι ωραία θα είναι να φτάσω στον ένα χρόνο. Έφτασα στον ένα χρόνο και όταν πήγα να επιχειρήσω να το χαλαρώσω δεν ήθελε με τίποτα η μικρή. Και λέω εντάξει δεν πειράζει. Δεν υπάρχει λόγος να το πιέσω, δεν ήθελα γενικά να την πιέσω. Ήθελα να γίνει κάπως φυσικά αυτό. Και τώρα σε ένα ταξίδι που πήγαμε για συναυλία με την Disney στη Ρουμανία, ακριβώς επειδή τα βράδια τραγουδούσα και έπρεπε να λείπω, δεν κοιμήθηκε μαζί μου. Και επειδή δεν κοιμήθηκε μαζί μου δύο, τρία βράδια, το πήρε πολύ ήπια και φυσικά και βγήκε μόνο του. Δεν είχα σκοπό να σταματήσω».

Για την απόφασή της πρόσθεσε ακόμα: «Τα 2-2,5 αυτά χρόνια δεν ήθελα ούτε να γυρίσω στο θέατρο, δεν ήθελα να λείπω τα βράδια γιατί ένιωθα και νιώθω ότι είναι πολύ βασική αυτή η περίοδος και επειδή αισθάνομαι ότι με έχει ανάγκη συναισθηματικά, θα ήθελα να είμαι εκεί μέχρι να νιώσω ότι μπορώ να φύγω και να της είναι πιο εύκολο».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @nadiaboule