Το «αντίο» τoυ Hollywood στον γόη των 70's Ryan O' Neal και ο ταραχώδης έρωτας με την Fawcett

Κατερίνα Μπούσιου
Το «αντίο» τoυ Hollywood στον γόη των 70's Ryan O' Neal και ο ταραχώδης έρωτας με την Fawcett

(AP Photo/Ray Stubblebine, File)

AP1989

Η αμφιλεγόμενη ζωή του ηθοποιού που «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 82 χρόνων. Το Love story του Ο' Νeal με μεγάλες σταρ του Hollywood. 

Ο Ryan O'Neal όπως ανακοίνωσε ο γιος του Patrick, έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή σε ηλικία 82 χρόνων ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλαπλά προβλήματα υγείας. Ο γόης των '70s έκανε λιγοστές αλλά πολύ σημαντικές εμφανίσεις στον κινηματογράφο, ενώ η προσωπική του ζωή ήταν μόνιμα πρωτοσέλιδο. Η ζωή του σε αυτό το κομμάτι, ήταν γεμάτη έρωτες, απιστίες και εθισμούς.

«Ήταν αστείος και γοητευτικός» Τι λέει το Hollywood για το αντίπαλο δέος του Paul Newman

Ο ηθοποιός Ryan O'Neal σφράγισε με την παρουσία του το Hollywood των ΄70s αλλά και των '80s και θα μείνει για πάντα στην ιστορία του σινεμά, ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ταινίας «Love story», της μεγαλύτερης και πιο πετυχημένης ρομαντικής ταινίας όλων των εποχών. Η ταινία αυτή απογείωσε την καριέρα του και τον έκανε δημοφιλή και περιζήτητο.

Η καλή του φίλη Barbara Streisand με την οποία είχαν παίξει σε δύο ταινίες μαζί τον αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί μιλώντας για το πόσο χαρισματικός ήταν αλλά και για το χιούμορ που διέθετε. Γράφοντας πως: «Ήταν αστείος και γοητευτικός και θα τον θυμόμαστε για πάντα. Παίξαμε μαζί σε δύο ταινίες, το «The Main Event» και το «What's up doc».

https://www.instagram.com/p/C0nArTTo-Mi/

Και η ηθοποιός Mia Farrow, τον αποχαιρέτησε μιλώντας για την αγάπη που του είχε. Εκείνη ήταν μόλις 18 ετών όταν πρωταγωνίστησε μαζί του στην τηλεοπτική σειρά Peyton Place, την μακροβιώτερη σειρά της αμειρικάνικης τηλεόρασης. Εκείνος ήδη ήταν παντρεμένος μόλις ξεκίνησε να παίζει στη σειρά με την καλλονή ηθοποιό Joanna Moore, όπως λέει η Farrow και είχαν αποκτήσει την κόρη τους Τatum.

https://www.instagram.com/p/C0nCXW4g8qI/

Η Τatum μόλις σε ηλικία 10 ετών κέρδισε το πρώτο της Oscar για την ταινία «Paper Moon» και έγινε η νεαρότερη ηθοποιός στην ιστορία του Hollywood που κερδίζει το βραβείο. Όμως η ξαφνική δημοσιότητα αλλά και η αλλαγή οικογενειακού περιβάλλοντος με το διαζύγιο των γονιών της, την οδήγησαν για πολλά χρόνια σε μία καθημερινότητα με ναρκωτικά και αλκοόλ. Η μητέρα της έχασε την επιμέλεια εκείνης και του αδελφού της, εξαιτίας και του δικού της εθισμού στα ναρκωτικά.

https://www.instagram.com/p/CrTnT4opDZ9/

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε αργότερα και ο ετεροθαλής αδελφός της Redmond επίσης ηθοποιό. Είναι ο καρπός του έρωτα του πατέρα του με την Farrah Fawcett, ένα από τα πιο ταραχώδη ειδύλλια του Hollywood. Έμειναν μαζί για 20 χρόνια, μέχρι τον θάνατό της από καρκίνο, με αλλεπάλληλους χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Εξαιτίας φυσικά των δικών του απιστιών.

https://www.instagram.com/p/C0nkCMWra_r/

Ο Ο'Νeal είχε κάνει έναν ακόμη γάμο με την επίσης ηθοποιό Leigh Taylor-Young, αλλά ο γάμος τους κράτησε για πολύ λίγο. Απέκτησαν ωστόσο μαζί έναν γιο, τον Patrick.

Το προφίλ του γόη «τραυματίστηκε» με τις αποκαλύψεις που είχε κάνει η ηθοποιός Αngelika Houston, κατηγορόντας τον, ότι κατά τη διάρκεια του σύντομου δεσμού τους, την κακοποιούσε.