H Adele βρήκε τον «σωστό» άντρα που έψαχνε και έκανε μια συγκινητική αναφορά στη μαμά του Rich Paul

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Adele βρήκε τον «σωστό» άντρα που έψαχνε και έκανε μια συγκινητική αναφορά στη μαμά του Rich Paul
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

H Adele ευχαρίστησε δημόσια τη μητέρα του αγαπημένου της, η οποία έφυγε νωρίς από τη ζωή. Η συγκινητική ομιλία και οι νέες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Μια ακόμη τιμητική διάκριση απέσπασε η Adele η οποία πριν λίγα 24ωρα παρέλαβε το βραβείο «Sherry Lansing Leadership Award» στο ετήσιο γκαλά του «The Hollywood Reporter's Annual Women in Entertainment».

Η συγκινητική αναφορά της Adele στη μητέρα του Rich Paul

Η Βρετανίδα σταρ πήρε το λόγο και ευχαρίστησε την αείμνηστη μητέρα του φημολογούμενου συζύγου της, Rich Paul για τον υποδειγματικό τρόπο που μεγάλωσε τον γιο της, με αποτέλεσμα να γίνει ένας «σωστός» άντρας και καλός άνθρωπος.

«Στην πραγματικότητα, έχω πολλούς άντρες στη ζωή μου που αγαπώ και που με αγαπούν, αλλά στο πνεύμα του σημερινού πρωινού και υπό το φόβο ότι θα καούν τα σουτιέν, θα ευχαριστήσω τις μητέρες τους και όχι αυτούς», είπε η Adele.

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Minerva Martin. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε ένα καλό άνθρωπο που δεν πιστεύει ότι η δύναμη μιας γυναίκας μειώνει τη δική του. Αυτός είναι ένας σωστός άνδρας. Σ’ ευχαριστώ».

Τον Οκτώβριο, ο Rich Paul μίλησε στο People για τη σχέση του με την Adele και μεταξύ άλλων ομολόγησε το βαθύ τραύμα που αντιμετώπισε σε παιδική ηλικία λόγω του εθισμού της μητέρας του σε ουσίες.

Oι φήμες για μυστικό γάμο με τον Rich Paul

Πριν λίγες εβδομάδες η 35χρονη ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του φίλου της, Alan Carr, και κατά τη διάρκεια του live έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη μεταξύ σοβαρού και αστείου.

«Θέλω πολύ να γίνω μαμά», είπε η Adele και οι θεωρίες για 2η εγκυμοσύνη ξεκίνησαν

Όπως έγραψε στο Instagram το DeuxMoi ένας θεατής έστειλε μήνυμα στη σελίδα και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στην κωμική εκπομπή του Alan Carr στο Los Angeles απόψε και η Adele ήταν στο κοινό. Ο παρουσιαστής ρώτησε το κοινό αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η τραγουδίστρια φώναξε: «Εγώ παντρεύτηκα».

Oι τρυφερές δηλώσεις και η επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένειά της

H διάσημη τραγουδίστρια είχε μιλήσει στο Βρετανικό ELLE για τη σχέση της με τον Rich Paul, τον οποίο αποκάλεσε τον έρωτα της ζωής της.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και έχω μια σταθερή ζωή που με βοηθά στη μουσική μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο Vegas», είχε τονίσει η Adele για τον άντρα της ζωής της.

Μιλώντας παλαιότερα στο podcast «Desert Island Discs» του BBC και την παρουσιάστρια Lauren Laverne, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη», είχε παραδεχθεί η Adele.

Η Adele και ο Rich Paul επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2021, λίγο καιρό αφότου εθεάθησαν να κάθονται δίπλα-δίπλα σε έναν αγώνα ΝΒΑ τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Πηγή κεντρικής: apimages.com