Η έκτακτη εξέλιξη με δύο νέα ζευγάρια στον Σασμό που θα κρίνουν το φινάλε και την τύχη του Λάλου

Κατερίνα Μπούσιου
Η έκτακτη εξέλιξη με δύο νέα ζευγάρια στον Σασμό που θα κρίνουν το φινάλε και την τύχη του Λάλου

Σαμαρά και Δαδακαρίδης αλλά και ένα ακόμη ζευγάρι στον Σασμό που θα παλέψει εκτός από την ευτυχία του και για την τιμωρία των ενόχων. 

Μία προσπάθεια ανανέωσης επιχειρείται στον Σασμό, αφού έχουμε εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο που θα τονώσουν το ενδιαφέρον του κοινού. 2 νέα ζευγάρια θα βρεθούν ανάμεσα στον έρωτα, το χρέος, το καθήκον και με ένα τρόπο έχουν σχέση με την τηλεοπτική τύχη του Δημήτρη Λάλου ως Mαθιού. Ο οποίος βάλλεται από όλους και κυρίως από τον ίδιο του τον εαυτό.

Μετά τη Στέλλα και τον εισαγγελέα και ο Γιώργος με την Εύα παλεύουν με ένα ψέμα

Με μία τυχαία συνάντηση στον δρόμο θα ξεκινήσει η γνωριμία της Ευγενίας Σαμαρά ως Στέλλα στον Σασμό και του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ως εισαγγελέα, Χρήστο Γιακωβάκη. Συνήθως με κόντρες ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες και αυτό θα συμβεί στην περίπτωσή τους.

Θα απελευθερώσουν πολύ αργά τα αισθήματά τους, αφού υπάρχουν επαγγελματικές υποθέσεις στις οποίες κάθετα διαφωνούν. Ο πτυχιούχος και πολλά υποσχόμενος εισαγγελέας, έχει έρθει με ξεκάθαρο σκοπό στην Κρήτη, από όπου κατάγεται. Είχε πληροφορηθεί για τη βεντέτα των δύο οικογενειών και ενδιαφέρεται να λύσει την υπόθεση. Εν ολίγοις, ξέρει τα πάντα ακόμη και λεπτομέρειες που ακόμη και η Στέλλα αγνοεί.

https://www.instagram.com/p/C0mgsvUuzH-/

Όταν εκείνη υπερασπιστεί τον Μαθιό που θα παραδοθεί στην αστυνομία και εκείνος θα αναλάβει την υπόθεση, θα γίνει το πρώτο επαγγελματικό τετ α τετ το οποίο θα εξελιχθεί σε μεγάλη κόντρα. Όμως η έλξη, έστω και κρυφή στην αρχή θα υπάρξει. Ωραίο ζευγάρι, παρεπιπτόντως.

Στον Σασμό εκτός από την μεγάλη αλλαγή του Αυγουστίδη έχουμε και τα πρώτα πλάνα Δαδακαρίδη

Το δεύτερο ζευγάρι θα είναι ο Γιώργος με την Εύα. Ο πρώτος θα έχει ξεκαθαρίσει πια τη σχέση του με τη Θοδώρα η οποία ανήκει στο παρελθόν, όμως η δεύτερη, έχει ακόμη - έστω και κρυφά - το μεγάλο αγκάθι με τον Αντρέα. Τον οποίο για να το πούμε απλά, δεν θα τον χωρίσει γιατί δεν θέλει να δολοφονήσει τον Μαθιό. Θέλει εκείνη να τον αντιμετωπίσει. Θεωρώντας ακόμη, πως ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της. Ο έρωτας αυτός θα βάλει σε μεγάλες «φουρτούνες» τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ως αστυνομικός, θα μπλέξει σε περιπέτεια με την Εύα, καθώς δεν έχει ακόμη καταλάβει το ποιόν της. Η Πηνελόπη Τσιλίκα, ξέρει πολύ καλά να κρύβεται.

https://www.instagram.com/p/C0W0k2PB1qP/

Όπως βλέπεις, όποιος νικήσει, όποιος έχει το προβάδισμα, θα κρίνει και την τύχη του Μαθιού. Ο εισαγγελέας, ο αστυνόμος έχουν ως κοινό έργο την τιμωρία του. Κάποια στιγμή θα συμμαχήσουν για αυτό, υπό την εποπτεία του Αντώνη. Οι γυναίκες όμως που θα μπουν στη ζωή τους, όχι.

https://www.instagram.com/p/C0ei88QqurM/

Αυτή την Κυριακή, έχουμε έκτακτο επεισόδιο του Σασμού. Προφανώς για να προηγηθεί του ανταγωνισμού η σειρά με τις νέες εξελίξεις. Με την Καλλιόπη να παρουσιάζεται για κατάθεση στην αστυνομία για τον θάνατο του Λάζαρου, την οικογένεια του νεκρού να ζητά εκδίκηση και τον Αστέρη με την Αργυρώ σε μία ακόμη διαφωνία τους για το θέμα του Μαθιού. Ένταση, σε όλα τα επίπεδα.

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε και μία ειδική εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη με καλεσμένο στους «Πρωταγωνιστές» τον Δημήτρη Λάλο. Το αποκάλυψε με ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

https://www.instagram.com/p/C0oD7T7N2Fd/