Στον Σασμό εκτός από την μεγάλη αλλαγή του Αυγουστίδη έχουμε και τα πρώτα πλάνα Δαδακαρίδη

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό εκτός από την μεγάλη αλλαγή του Αυγουστίδη έχουμε και τα πρώτα πλάνα Δαδακαρίδη

Στροφή 180 μοιρών για τον Αστέρη με τη συμφιλίωση (για λίγο) με τον Μαθιό. Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη σειρά. 

Λίγο πριν περάσουμε σε μία παύση γυρισμάτων και προβολής επεισοδίων λόγω των εορτών, ο Σασμός θα μας δώσει δείγματα τηλεοπτικής γραφής για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Θα επικρατήσει ο έρωτας ή η οικογενειακή τιμή; Και ποιες θυσίες θα κάνει ο Αστέρης, ο οποίος μόνιμα βρίσκεται εγκλωβισμένος στα δύσκολα; Στα δύσκολα μπήκε ήδη ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ως ο νέας εισαγγελέας του Σασμού και αυτά είναι τα πρώτα του πλάνα.

Η Αργυρώ φεύγει και ο Αστέρης γίνεται προστάτης των Σταματάκηδων

Το έχω ξαναπεί πως ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει έναν δύσκολο ρόλο στον Σασμό. Δεν ήταν ο ίδιος ο Αστέρης όπως τον γνωρίσαμε την πρώτη σεζόν και δεν πρέπει να είναι στην τρίτη και τελευταία. Πρέπει να δείξει ότι έχει ωριμάσει και πως η δική του οικογένεια είναι πάνω από όλα.

Στα επόμενα επεισόδια θα αμφιταλανταύεται ανάμεσα στην οικογένεια που δημιούργησε με την Αργυρώ με την άλλη του οικογένεια, τη μητέρα του και τον αδελφό του. Για να είμαστε ακριβείς, οι συνθήκες τον αναγκάζουν να αλλάξει. Η Αργυρώ έχει μάθει ότι ο Μαθιός είναι δολοφόνος και τώρα περισσότερο από ποτέ πιέζει τον Αστέρη να φύγουν μακριά. Ενώ αρχικά δεν ήθελε.

Θα φύγει η Αργυρώ μαζί με το παιδί τους για την Αθήνα, αλλά αυτό θα είναι για λίγο. Είναι μία δοκιμασία που δεν θα οδηγήσει όμως σε χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/C0PGM2yid7K/

Keep in mind πως αυτό το διάστημα που θα λείπει εκείνη, ο Αστέρης καλείται από την συνείδησή του, να μην αφήσει αβοήθητη, τόσο τη Βασιλική, όσο και τη μαμά Καλλιόπη, όταν ο Μαθιός παραδοθεί για τον φόνο του Λάζαρου και όχι του Στεφανή.

Θέλει να σώσει την έγκυο γυναίκα του από την ταλαιπωρία. Θυσιάζεται για να μην βρεθεί εκείνη και η μητέρα του στη φυλακή. Αυτή η στάση του Αστέρη, φέρνει και μία συμφιλίωση ανάμεσα στα αδέλφια και η ψυχρότητα ανήκει στο παρελθόν.

Μέχρι να βρεθούν αντιμέτωποι οικογενειακώς σε έναν νέο κίνδυνο, όπως ήδη σου έχω πει. Και μέχρι να βγει τελικά ο Μαθιός από τη φυλακή.

«Έχει δίκιο ο Αστέρης ή η Βασιλική;» Για τον Σασμό ξέσπασε μία άνευ προηγουμένου διαμάχη στα social

Προς το παρόν ο νέος εισαγγελέας της σειράς, ο Χρήστος Γιακωβάκης που θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ήδη έπιασε δουλειά και αυτό είναι το πλάνο από το πρώτο του γύρισμα. Με την Ευγενία Σαμαρά, η οποία θα είναι και η δικηγόρος του Μαθιού. Με κόντρα θα ξεκινήσει η μεταξύ τους σχέση. Να δούμε όμως πως θα εξελιχθεί.

dadakaridis.jpg