Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ο νέος εισαγγελέας του Σασμού και ο νέος μεγάλος εχθρός του Μαθιού

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ο νέος εισαγγελέας του Σασμού και ο νέος μεγάλος εχθρός του Μαθιού

Αυτή και αν είναι έκπληξη! Ως Χρήστος Γιακωβάκης έρχεται για να επιβάλλει τον νόμο και να γράψει το φινάλε της σειράς. Από τις «Ψυχοκόρες» στον Σασμό, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, κάνει τηλεοπτική μεταγραφή απαραίτητη και ουσιαστική. 

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Έτερος Εγώ» και τον τόσο σημαντικό ρόλο του στις «Ψυχοκόρες» ως Κοσμάς Κοτρώτσης, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κάνει την έκπληξη και εντάσσεται από τη νέα χρονιά στον Σασμό. Σε μία σημαντική θέση και με συγκεκριμένο στόχο: Οι ένοχοι να μπουν τελικά στη φυλακή. Αυτό σημαίνει πως ο Μαθιός και ο Ανδρέας (με τον Παύλο μαζί) αποκτούν έναν νέο εχθρό. Ή καλύτερα τον σωστό τιμωρό.

https://www.instagram.com/p/C0PGM2yid7K/

Ο Δαδακαρίδης γράφει το φινάλε του Σασμού και αυτό σίγουρα είναι μία καλή είδηση

Μετά την αποχώρηση από τον Σασμό, της Γιώτας Φέστα η οποία πλέον βρίσκεται στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς «Το Ναυάγιο», η θέση της τηλεοπτικού εισαγγελέα έμεινε κενή. Και οι υποθέσεις της δολοφονίας του Ευθύμη, του Στεφανή και εσχάτως του Νικηφόρου και του Λάζαρου, έμειναν χωρίς να προχωρήσουν.

Αυτό το κενό έρχεται να το καλύψει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και αυτή είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που θα μπορούσαν να λάβουν οι φανς της σειράς. Σε μία προσπάθεια του καναλιού να αναζωογονήσει τη τρίτη σεζόν της σειράς, η οποία έχει υποστεί κάποιες απώλειες στην τηλεθέαση. Με αυτό το σκεπτικό έγινε από τον Σεπτέμβριο και η είσοδος του Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά, αλλά δεν έχει αποδώσει όσα προσδοκούσαν κάποιοι. Ο Ανδρέας Βρουλάκης δεν πείθει.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έρχεται με τη φόρα της μεγάλης επιτυχίας της σειράς «Ψυχοκόρες» (θα τον βλέπουμε και εκεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι δύο επόμενοι κύκλοι) με το status του μεγάλου του ταλέντου και της αποδοχής που έχει από το κοινό. Είναι ένας πολυτάλαντος ηθοποιός και από τους top της τελευταίας δεκαετίας. Θεατρικά, κινηματογραφικά (ποιος θα τον ξεχάσει στην «Ευτυχία») και τηλεοπτικά («Έτερος Εγώ»), έχει λάβει μέρος και έχει δημιουργήσει με τους ρόλους του, αριστουργήματα.

Θα μας συστηθεί στο τελευταίο επεισόδιο λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, (στις 20 Δεκεμβρίου) ως ο Χρήστος Γιακωβάκης και νέος εισαγγελέας. Ο πατέρας του, επίσης είχε διατελέσει εισαγγελέας Ρεθύμνου και είναι αυστηρός, αδέκαστος και αδιάφθορος, όπως και ευφυής και μοναχικός, όπως μας ενημερώνει ο Alpha. Μετά τις σπουδές του με υποτροφία στην Αμερική, εργάστηκε στην Αθήνα, αλλά επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του με δική του επιλογή. Έχει χάσει από βεντέτα τον θείο του και αδελφό του πατέρα του, γνωρίζει πολύ καλά αυτό το στοιχείο και καταδικάζει κάθε μορφής βία.

Ας τα αναλύσουμε όλα αυτά

Ο νέος εισαγγελέας λοιπόν έρχεται για να γράψει το φινάλε της σειράς, προς τον Ιούνιο. Και αυτό θα γίνει σταδιακά όπως καταλαβαίνεις. Επειδή γνωρίζει πολύ καλά και το ηθικό υπόβαθρο μίας βεντέτας, μπορεί να αναλύσει αυτό που δεν είναι προφανές. Έχει βάλει σκοπό να λύσει τη βεντέτα Σταματάκηδων και Βουρλάκηδων και να βάλει τους ενόχους στη φυλακή. Όπως και τη δολοφονία του Ευθύμη. Με τη βοήθεια του αστυνόμου Αντώνη, τον οποίο εκτιμούσε ιδιαίτερα ο πατέρας του.

Μαθιός, Παύλος, Ανδρέας Βρουλάκης και Εύα μπαίνουν στο στόχαστρό του. Οι δύο πρώτοι έχουν κάνει δολοφονία, οπότε εκεί αρχικά θα εστιάσει. Τον δεύτερο και την τρίτη θα τους παρακολουθεί στενά μέχρι να βρει στοιχεία για τις παρανομίες τους. Δηλαδή τις επιθέσεις στον Μαθιό και τη Βασιλική και όσα συμβούν στη συνέχεια.

Ετοιμαζόμαστε από τώρα για τις πρώτες του σκηνές με τον Δημήτρη Ήμελλο, τη Μαρία Τζομπανάκη και φυσικά τη Ευγενία Σαμαρά.

Τώρα αρχίζoυν όλα.

.