Μετά το νέο hair look η Μπέσσυ Μάλφα θα είναι η no1 «Σκιαδαρέσα» στην καρδιά του συζύγου της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά το νέο hair look η Μπέσσυ Μάλφα θα είναι η no1 «Σκιαδαρέσα» στην καρδιά του συζύγου της
NDP photo agency

H Μπέσσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι τρυφερές δηλώσεις της ηθοποιού και οι φωτογραφίες με τις κόρες τους.

Kαλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10» ήταν πριν από μερικές ώρες η Μπέσσυ Μάλφα. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην Ζωή Κρονάκη και στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για την πορεία της στην υποκριτική, τη σχέση με τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, και την οικογένειά τους.

Οι δύο ηθοποιοί μετρούν 27 ολόκληρα χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, εκ των οποίων δύο δίδυμες κόρες που διαγράφουν τη δική τους πορεία στον χώρο της υποκριτικής και του τραγουδιού. Οι νεαρές κοπέλες έχουν ενώσει τις φωνές τους και κάνουν καριέρα τα τελευταία χρόνια ως «Σκιαδαρέσες», ξεσηκώνοντας το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Η τρυφερή αναφορά της Μπέσσυς Μάλφα στον σύζυγό της

Η 57χρονη αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με τα πιο τρυφερά λόγια και τόνισε: «Πρέπει να θαυμάζεις τον άλλον για να μένεις ερωτευμένος μαζί του. Για να θαυμάζεις τον άλλον πρέπει να έχεις λύσει πολλά δικά σου προβλήματα».

Για τα χαρακτηριστικά τα οποία θαυμάζει στον σύζυγό της η ηθοποιός εξήγησε: «Τον θαυμάζω κυρίως ως ηθοποιό που για μένα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου η τέχνη. Τον θαυμάζω και σαν προσωπικότητα. Εκείνος κάθε φορά θαυμάζει και κάτι διαφορετικό σε μένα. Καθημερινά λέμε τη λέξη Σ’αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/CZumtSSLj23/

Όσον αφορά τη ζήλεια ανάμεσά τους η Μπέσσυ Μάλφα εξομολογήθηκε: «Όχι, δεν ζηλεύει και δεν με πειράζει καθόλου. Με εμπιστεύεται και είναι όμορφο. Χαίρεται όταν με φλερτάρουν γιατί αισθάνεται ότι έχει μια ωραία κυρία δίπλα του».

Η μία μοιάζει στον Γεράσιμο κι η άλλη στην Μπέσσυ: Οι αδερφές Σκιαδαρέση είναι ο τέλειος συνδυασμός

Σε ερώτηση των παρουσιαστών αν θα ήθελε να δοκιμαστεί στο κομμάτι της παρουσίασης η 57χτρονη παραδέχθηκε: «Νομίζω δεν έχω το χάρισμα. Είναι πάρα πολύ σκληρή η δουλειά σας. Θα μου πεις η δικιά μου δεν είναι; Συγκλονιστικά όμως αυτό το σπούδασα, το διάλεξα, είναι ένας δρόμος που διάλεξα. Το να παρουσιάζω δεν είναι επιλογή μου, δεν υπήρχε ποτέ στα σχέδιά μου. Θα είναι μία ανάγκη. Γιατί να αποκτήσω άλλη μία ανάγκη;».

Tο νέο εντυπωσιακό hair look της ηθοποιού

Μια καλύτερη ματιά στην εμφάνιση της ηθοποιού στο πλατό αρκεί για να διαπιστώσεις πως η Μπέσσυ Μάλφα έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αποκτώντας νέα απόχρωση που της ταιριάζει πολύ.

malfa_mallia.jpg

Η καλλιτέχνης έβαψε τα μαλλιά της καστανόξανθα, με το αποτέλεσμα να δένει αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Οι «Σκιαδαρέσες» κάνουν καριέρα στη μουσική

Οι δύο δίδυμες αδερφές έχουν δημιουργήσει τo group «Σκιαδαρέσες» θέλοντας να τραγουδούν και να γράφουν μουσική μαζί. Όπως οι ίδιες έχουν δηλώσει τα τραγούδια τους είναι επηρεασμένα από διάφορους συγγραφείς, από ταινίες, από το θέατρο αλλά και από σκέψεις, θέματα ή φράσεις της καθημερινότητάς τους.

https://www.instagram.com/p/Cxx36o3ItlX/

«Μωρά ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένα. Στην εφηβεία θέλαμε να σκοτώσουμε η μία την άλλη, δεν αντέχαμε να βλέπουμε η μία την άλλη, παίζαμε ξύλο. Μετά, όταν μπήκαμε στη δραματική σχολή άρχισε να ξαναφτιάχνει και τώρα είμαστε τέλεια. Μένουμε και μαζί», έχει παραδεχθεί η Όλγα Σκιαδαρέση για την αδερφή της σε παλαιότερη συνέντευξη στο Marie Claire.

Η Όλγα Σκιαδαρέση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο «Καφέ της Χαράς», όπου την είδαμε να υποδύεται την κόρη του «Φατσέα».

«Ήταν πολύ τρομακτικό για εμένα γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση και είχα πολύ άγχος. Το ότι ήταν ο πατέρας μου βοήθησε να ξεμαγκώσω και να λυθώ. Όταν μπήκα στο κλίμα το ευχαριστήθηκα πολύ που παίζαμε μαζί», έχει δηλώσει η 26χρονη σε συνέντευξή της στο star.gr και στον Βαγγέλη Καράλη.

Και πρόσθεσε: «Και εμένα και την αδελφή μου μας άρεσε από μικρές η υποκριτική. Απλώς επειδή ήταν οι γονείς μας είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον χώρο πιο νωρίς. Είμαστε πολύ δεμένες και είναι σαν προέκταση του εαυτού μου, μένουμε μαζί και είναι μια από τις δύο φίλες που έχω».

Πηγή κεντρικής: ndp