Καινούργιου- Τσαγκρίδης- Μπάρκα: Στην ίδια θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Καινούργιου- Τσαγκρίδης- Μπάρκα: Στην ίδια θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη

Το τελευταίο διάστημα η Καινούργιου έχει αναπτύξει μια φιλική σχέση με τον πρώην της Φίλιππο Τσαγκρίδη και του έχει ευχηθεί τα καλύτερα και δημόσια από τον αέρα της εκπομπής της αλλά και στο Instgagram.

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο στυη Θεσσαλονίκη πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή στη συμπρωτεύουσα.

katkenaeroplano.jpg

Η Κατερίνα επέστρεψε νωρίς το πρωί στην Αθήνα με αεροπλάνο και η σύμπτωση του διημέρου ήταν πως στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο πρώην της Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: H σχέση τους έχει πλέον μόνο σεβασμό κι αλληλοϋποστήριξη

https://www.instagram.com/reel/C0obIH8oGWS/

Στην ίδια θεατρική παράσταση Καινούργιου- Τσαγκρίδης Μπάρκα

Στην τελευταία παράσταση του This is not Romeo & Juliet , που έγραψε και σκηνοθετεί ο Αργύρης Πανταζάρας και βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Σαίξπηρ, στη σκηνή του θεάτρου Αριστοτέλειον βρέθηκε τόσο η Καινούργιου, όσο και ο Τσαγκρίδης με την Δανάη Μπάρκα.

Τα stories και των τριών ήταν πανομοιότυπα κα αποθεωτικά για την παράσταση, χωρίς κανένας όμως να ταγκάρει τον άλλο.

Και αποτελεί άξιο απορίας, πώς η Κατερίνα με την Δανάη που είχαν πάντα μια αγαπησιάρικη σχέση, δεν έκαναν κάποιο κοινό story μαζί.

Στο νέο του επαγγελματικό βήμα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει δίπλα του...την Κατερίνα

Καινούργιου και Τσαγκρίδης ακολουθούν πάντως ο ένας τον άλλο στα social media.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια και από τον Νοέμβριο του 2022, οι δρόμοι τους χώρισαν με μια μικρή επανασύνδεση λίγο πριν το καλοκαίρι του 2022.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από πάρα πολύ καιρό σχολίασε ανάρτησή του Φίλιππου, δίνοντάς του «συγχαρητήρια» για την συνέντευξη που έδωσε και αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους είναι πλέον αρκετά καλές και ξεχωριζεί σε αυτές μόνο ο σεβασμός κι η αλληλοϋποστήριξη.

370072586_709414461249544_2866426449437028038_n.jpg

Κι όταν, είχε γίνει πρόταση στον Φίλιππο για τον δεύτερο κύκλο του Dragon's Den, η Κατερίνα είχε εξηγήσει πόσο εξαιρετικός είναι:

«Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος. Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δε τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία. Θες και το ριάλιτι. Τέλοσπάντων».