Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: H σχέση τους έχει πλέον μόνο σεβασμό κι αλληλοϋποστήριξη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: H σχέση τους έχει πλέον μόνο σεβασμό κι αλληλοϋποστήριξη

Το follow και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη δείχνει ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι πια πολύ καλές.

Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη η αλήθεια είναι πως έχει περάσει από 40 κύματα. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια και από τον Νοέμβριο του 2022, οι δρόμοι τους χώρισαν με μια μικρή επανασύνδεση λίγο πριν το καλοκαίρι του 2022.

https://www.instagram.com/p/CViRcuktUrJ/

Από τότε η παρουσιάστρια έχει μιλήσει κάποιες φορές στον αέρα της εκπομπής της για τον εφοπλιστή, ενώ είχαν γίνει και κάποια unfollow. Βέβαια, οι δυο πρώην, πλέον, φαίνεται πως διανύουν την πιο υγιή φάση τους, όπως είδαμε και μετά το σχόλιο που έκανε η ίδια στην πρόσφατη ανάρτησή του, ύστερα από το follow που έγινε ξανά από μεριάς της στα social media.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

O εφοπλιστής στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη προχώρησε στο νέο του επαγγελματικό βήμα εγκαινιάζοντας ένα μαγαζί στον χώρο της εστίασης, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/CxyeVgmre-r/

Με αφορμή αυτό το επαγγελματικό του βήμα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έδωσε συνέντευξη στη Vogue νιώθοντας αρκετά ενθουσιασμένος, όπως έγραψε σε σχετική του ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C0HaaGEIUnh/

Eκεί ήταν που η Κατερίνα Καινούργιου μετά από πάρα πολύ καιρό σχολίασε ανάρτησή του, δίνοντάς στον Φίλιππο Τσαγκρίδη «συγχαρητήρια» για την συνέντευξη αυτή και αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους είναι πλέον αρκετά καλές και τις διακατέχει μόνο ο σεβασμός κι η αλληλοϋποστήριξη.

370072586_709414461249544_2866426449437028038_n.jpg

Άλλωστε, η Κατερίνα Καινούργιου όσες φορές έχει αναφερθεί στον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τον χωρισμό τους, είναι με τα καλύτερα λόγια.

Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα, με αφορμή ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή Super Kατερίνα σχετικά με το ποιος θα αντικαταστήσει τον Πολ Ευμορφίδη στο Dragon's Den εκείνη είχε πει χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος».

Oι σχέσεις τους λοιπόν, διανύουν πια την πιο πολιτισμένη φάση τους, και πώς να μην γινόταν αυτό, αφού και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να φημολογείται πως βρίσκεται σε νέα σχέση.

Στο νέο του επαγγελματικό βήμα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έχει δίπλα του...την Κατερίνα

Η νέα σχέση του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Ο λόγος για την Κάθριν Εμπειρίκου, το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία, ενώ παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης.

Η Κάθριν Εμπειρίκου έχει χωρίσει με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 4χρονο γιο, ενώ οι φήμες ότι είναι η νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη ξεκίνησαν ύστερα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνος στο Instagram του με τον Νικόλα Κρόκο, τη σύντροφό του, Αλίκη αλλά και την Κάθριν Εμπειρίκου, καθώς ήταν όλοι τους καλεσμένοι σε γάμο.

tsagridis2.jpeg

Aκόμα, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δύο αν τελικά είναι ζευγάρι παρότι οι δυο τους δίνουν το παρόν πολύ συχνά σε διάφορα events.

H νέα του φίλη, Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα έκλεισε τα 31 και στο grande πάρτι για τα γενέθλιά της 3 άντρες έκαναν την έκπληξη

Πάντως, μια ακόμα γυναίκα φαίνεται πως υπάρχει στη ζωή του Φίλιππου Τσαγκρίδη κι αυτή δεν είναι άλλη από τη Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν γίνει καλοί φίλοι, αφού εκείνος της ευχήθηκε μέσα από ανάρτησή του στο Instagram για τα 31α γενέθλιά της.

fiipos-danai.png

Mάλιστα, όταν αργότερα εκείνη έκανε και μια σχετική ανάρτηση από εκείνη τη βραδιά, εκείνος σχολίασε βάζοντας κάποια emoji.