Η Δανάη Παππά είναι πέντε χρόνια ερωτευμένη και μετρά τις μέρες που περνά με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά είναι πέντε χρόνια ερωτευμένη και μετρά τις μέρες που περνά με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά υπέκυψε σε ένα νέο trend του TikTok και έδειξε πόσο γρόηγορα έχει περάσει το διάστημα που είναι σε σχέση με τον Λάμπρο Λάζαρη.

Η Δανάη Παππά φαίνεται να ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη και δε διστάζει να εκφράζει τα συναισθήματά της για εκείνον δημόσια.

Έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έχει μιλήσει και για τη συμβίωσή τους σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει.

«Με τον Λάμπρο είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή. Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το α και το ω για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για εκείνον», είχε δηλώσει η ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες.

Παρά το γεγονός ότι η Δανάη είναι ερωτευμένη, φαίνεται να είναι αρκετά προσγειωμένη και να διατηρεί τον ρεαλισμό της. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει η παρακάτω δήλωση της:

«Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου».

Στον απόηχο όλων αυτών των συμπερασμάτων, η Δανάη Παππά έδειξε πως όταν είσαι με κάποιον που πραγματικά περνάς καλά, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα.

Με ένα viral trend που βλέπουμε όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα στο TikTok, η ηθοποιός μας ενημέρωσε ότι μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2023 μετρούσε 1.806 μέρες σχέσης με τον Λάμπρο Λάζαρη.

Η ανεπιθύμητη Δανάη Παππά στον Σασμό και η ανάρτηση γρίφος για το μέλλον της

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ο Μάστορας και το trend που έγινε αφορμή για μία δυναμική απάντηση

Στο δημοφιλές trend της πλατφόρμας υπέκυψε και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία πριν από μερικές ημέρες μας ενημέρωσε ότι η σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα ξεκίνησε την 1η Αυγούστου 2022.

Στην ανάρτηση της influencer έγινε για ακόμα μία φορά, μάλιστα, ξεκάθαρος ο δυναμικός της χαρακτήρας, αφού, δε δίστασε να απαντήσει επικά σε ένα επικριτικό σχόλιο που έλαβε.

Το συγκεκριμένο σχόλιο έλεγε «Ήταν που δε θα έδειχνες ξανά σχέση σου», με την Γαρυφαλλιά να απαντά «Ξένια μου ξέχασα να σου πω ρε... Θα κάνω ότι ΓΟΥΣΤΑΡΩ».

garifalia-kalifoni-sxolio-tiktok.png

Πηγή κεντρικής εικόνας: @danouuz