Έγκυος στον Σασμό, έγκυος και στο θέατρο η Δανάη Παππά - Οι «Για μια ζωή!» υπέροχες φωτογραφίες

Έγκυος στον Σασμό, έγκυος και στο θέατρο η Δανάη Παππά - Οι «Για μια ζωή!» υπέροχες φωτογραφίες

Η νέα έξοδος με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, και τα σχέδια της ηθοποιού. 

H Δανάη Παππά διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους αφού έχει καταφέρει να συνδυάσει καριέρα με ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Η νεαρή πρωταγωνίστρια του Σασμού έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο θέατρο και παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, πραγματοποιεί συχνές εξόδους και αποδράσεις με τον επί 5 χρόνια σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

Η Δανάη Παππά ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram-story όπου την βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλιά, για τις ανάγκες του ρόλου της. Η Δανάη Παππά έκανε μια χιουμοριστική παραδοχή αναφέροντας πως τη φετινή χρονιά υποδύεται την εγκυμονούσα τόσο στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση.

Screenshot-2023-10-27-111433.png

«Έγκυος στον Σασμό έγκυος και στο θέατρο», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αυτή τη σεζόν η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί στην παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Για μια ζωή!» στο θέατρο Πειραιώς 131 μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CyD7GcJN9eT/

Για τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει πριν λίγους μήνες το πρώτο της παιδί η ηθοποιός τόνισε στο «Πάμε Δανάη»: «Αυτό που δεν μ αρέσει είναι να παίρνουν μια είδηση και να την αναδημοσιεύουν λάθος. Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με νυφικό, παρανυφάκια, με όλα αυτά. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά από την άλλη είναι και στο ζευγάρι. Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο. Ξέρεις, όχι τώρα, σε λίγο καιρό», πρόσθεσε η Δανάη Παππά.

Πρόσφατα η ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή τον τρίτο κύκλο του Σασμού. Η 27χρονη μίλησε για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη αλλά και την μελλοντική επιθυμία της να γίνει μαμά αναφέροντας: «Με τον Λάμπρο είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή. Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το α και το ω για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για εκείνον. Τον στηρίζω κι εγώ συνεχώς και θέλω να κάνει πράγματα για εκείνον και να εξελίσσεται. Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου».

Για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά στο άμεσο μέλλον, η νεαρή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Έχω σκεφτεί τη μητρότητα. Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Δε ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Με τη δουλειά είναι πρόκληση πιστεύω».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Δανάη Παππά περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας και ο σύντροφός της ενθουσιάστηκε

Η βραδινή έξοδος Παππά-Λάζαρη

Η σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη μετρά ήδη πέντε χρόνια και οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η νεαρή πρωταγωνίστρια του Σασμού και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει επιτυχώς να συνδυάσουν καριέρα με προσωπική ζωή, με όλους να πιστεύουν ότι δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Πριν λίγες ώρες το αγαπημένο ζευγάρι πραγματοποίησε βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο νέο restaurant-bar του επιχειρηματία στον Κεραμεικό. Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης η ηθοποιός έτρεξε στην αγκαλιά του συντρόφου της αποδεικνύοντας πως έχει βρει τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και προσωπική ζωή.

Screenshot-2023-10-27-111444.png

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

Πηγή κεντρικής: danouuz