Και όμως θα συμβεί: Από τη Δανάη Παππά, στην Ευγενία Σαμαρά ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
Και όμως θα συμβεί: Από τη Δανάη Παππά, στην Ευγενία Σαμαρά ο Γιώργος Γεροντιδάκης στον Σασμό

Μα γιατί χαλάτε έτσι το σενάριο; Ο ρόλος της Θοδώρας στον Σασμό, θα λήξει χωρίς εκείνη στην ουσία να έχει ευχαριστηθεί τη ζωή της. 

Αυτή θα είναι μία εξέλιξη που πολύ θα προβληματίσει το κοινό του Σασμού και μας έχει ήδη προβληματίσει και εμάς, γιατί δεν κατανοούμε τη σεναριακή σκοπιμότητα. Η Δανάη Παππά αποχωρεί και επίσημα σε λίγα επεισόδια από τη σειρά, αλλά αυτή η εξόδιος ακολουθία (κυριολεκτικά) της τηλεοπτικής Θοδώρας, θα συνοδευτεί με έναν νέο έρωτα που θα προκύψει στη σειρά. Ελπίζουμε να μην είναι ξανά άτυχη η Στέλλα - Ευγενία Σαμαρά.

Ο χωρισμός και ο θάνατος της Θοδώρας

Το κάρμα είναι ανεξήγητο. Όπως και οι σκέψεις που κάνουν κάποιες φορές οι σεναριογράφοι του Σασμού. Ειδικά όταν πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο του ένας ρόλος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τον βρίσκουν όλα τα δεινά του κόσμου. Αυτά θα βρουν σύντομα και τη Δανάη Παππά ως Θοδώρα.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με μία του λέξη στον Σασμό έφερε για πρώτη φορά τόση αναστάτωση

Θα «πληρώσει» το τίμημα του ψέμματος της πρώτης σεζόν για τον Πέτρο, που οδήγησε και στο να θυμώσει ο Αστέρης και τελικά να γίνει η θανατηφόρα συμπλοκή. Μόνο που τότε, έφταιγε και ο αστυνόμος που δεν το είπε.

https://www.instagram.com/p/CyLqzpBhk1z/

Για να μη σε κουράζω με λεπτομέρειες, όλοι αυτοί οι φόβοι που έχει η Θοδώρα το τελευταίο διάστημα για το μωρό που κυοφορεί, θα βγουν αληθινοί. Θα χάσει το μωρό, το διάστημα που ξεκινά η βεντέτα στο χωριό, μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου. Αυτό θα δημιουργήσει μία μεγάλη κρίση στον αρραβώνα της με τον Γιώργο. Ο γάμος θα ματαιωθεί και εκείνη θα παραδοθεί στην κατάθλιψη.

Πριν βρει τραγικό θάνατο από ένα δυστύχημα, η Θοδώρα θα έχει και τυπικά χωρίσει από τον Γιώργο (Γιώργο Γεροντιδάκη ).

https://www.instagram.com/p/CxvWEPyI7fJ/

Αχρείαστο όλο αυτό, αλλά αυτό είναι το «The end» της Δανάης Παππά. Θα θέλαμε ωστόσο όλο αυτό να είχε ξεκαθαρίσει με άλλον τρόπο στον δεύτερο κύκλο. Θα μπορούσε η Θοδώρα να υπάρχει και την τρίτη σεζόν. Ποιος δεν θέλει να βλέπει ωραία ζευγάρια στην ΤV;

Η ατυχία της μία πρωταγωνίστριας, θα γίνει η τύχη της άλλης. Γιατί ο Γιώργος θα αρχίσει να έχει ένα φλερτ με τη Στέλλα - Ευγενία Σαμαρά. Το οποίο μάλλον θα καταλήξει καλά, από ότι λένε οι πληροφορίες. Πάλι καλά να λέμε. Και όπως είχε πει στη συνέντευξή μας στο Queen.gr η Ευγενία: «Η αγάπη δεν χρειάζεται να πονάει».

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν χρειάζεται να δυσκολευτείς στον έρωτα. Η αγάπη δεν χρειάζεται να πονάει»

https://www.instagram.com/p/Cx0vMf_o5u4/