Η ανεπιθύμητη Δανάη Παππά στον Σασμό και η ανάρτηση γρίφος για το μέλλον της

Κατερίνα Μπούσιου
Η ανεπιθύμητη Δανάη Παππά στον Σασμό και η ανάρτηση γρίφος για το μέλλον της

Η σφοδρή σύγκρουση με την Αργυρώ και το tweet που μας έβαλε σε προβληματισμό για το πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της Θοδώρας στον Σασμό. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η φετινή πρόθεση των συντελεστών του Σασμού είναι να κάνουν όσες ανατροπές μπορούν για να προσελκύσουν το κοινό, σε μία χρονιά έντονου ανταγωνισμού στο prime time. Με αυτό το σκεπτικό θα έχουμε ένα μικρό θρίλερ με την παραμονή ή όχι στη σειρά της Δανάης Παππά, αλλά και για το πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της μακριά από τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Την υπόθεση περιέπλεξε περισσότερο η ανάρτηση που έκανε ο συνθέτης Νίκος Τερζής.

https://www.instagram.com/p/Czo5L01CMOj/

Μπλόκο και θυμός από Μαρίνα και Αργυρώ

Αυτή που θα έπρεπε να αισθάνεται ως ρόλος εξοργισμένη στον Σασμό, είναι σίγουρα η Μαρία Πρωτόπαππα που υποδύεται τη Μαρίνα. Ετεροχρονισμένα έμαθε από τη Θοδώρα, ότι η εμμονή και η ζήλια της για τον Πέτρο την οδήγησε να τον καταδώσει στην αστυνομία και στη συνέχεια να πυροδοτήσει την αντίδραση του Αστέρη που τον σκότωσε. Αυτή η ομολογία της Θοδώρας για το σφάλμα της, σε τίποτε δεν την βοηθά στη συνέχεια.

Βασιλική και Μαρίνα στον Σασμό «γράφουν» το φινάλε του Ανδρέα και τιμούν τη μνήμη των παιδιών τους

Η Μαρίνα - και δικαίως - αισθάνεται ταπεινωμένη γιατί η Θοδώρα θα την έκανε και κουμπάρα στον γάμο της, δίχως καμία ντροπή. Δεν θα τη συγχωρέσει. Και παράλληλα δεν θα τη συγχωρέσει ούτε η Αργυρώ, γιατί εξαιτίας της έχασε τον αδελφό της και στερήθηκε τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της. Στην συνάντηση που θα έχουν, θα της τα πει όλα όσα σκέφτεται, δίχως να ελέγξει το θυμικό της.

Η Θοδώρα επιστρέφει στο χωριό αλλά θα αισθάνεται απομονωμένη. Κατέστρεψε μόνη της, τη ζωή της. Ενώ, όμως έχει παραδεχτεί τα λάθη της, όλοι οι άλλοι γύρω της δεν θέλουν να της δώσουν την πολυπόθητη δεύτερη ευκαιρία.

Τώρα όμως προκύπτει ένα άλλο θέμα. Τα spoilers των συναδέλφων και οι πληροφορίες που και εμείς μάθαμε, ανέφεραν πως η Θοδώρα αφού χωρίσει οριστικά με τον Γιώργο (Γιώργος Γεροντιδάκης) θα έχει ένα δυστύχημα και θα χάσει τη ζωή της. Σαν η μοίρα α την τιμώρησε ξανά.

Ωστόσο, ο πάντα ενεργός στα social media, συνθέτης αρκετών τραγουδιών του Σασμού, Νίκος Τερζής, έδωσε ένα νέο και εξαιρετικά ενδιαφέρον spoiler. Πώς η Δανάη Παππά ως Θοδώρα θα παραμείνει μέχρι τέλους.

terzis.jpg

Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε ένα μικρό θρίλερ για τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη αλλά και τον ρόλο που θα έχει εκείνη πλέον στη σειρά. Θα αλλάξει και πόσο η ζωή της; Μένει να δούμε τι τελικά θα ισχύσει.

Πάντως μελωδικά η σειρά πάει πολύ καλά. Ήδη κυκλοφόρησε το δεύτερο cd με τα τραγούδια της σειράς.

terzis2.jpg