Το post της Λασκαράκη για τον Τσιμιτσέλη απέδειξε ότι υπάρχει αμοιβαία στήριξη και σεβασμός

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το post της Λασκαράκη για τον Τσιμιτσέλη απέδειξε ότι υπάρχει αμοιβαία στήριξη και σεβασμός

Μπορεί να χώρισαν πριν από 6 χρόνια, όμως η Βάσω Λασκαράκη πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη κι έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της σε αυτόν μέσα από το Instagram της.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να χώρισαν το 2017 και να έχουν προχωρήσει πλέον τη ζωή τους - εκείνη με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο κι εκείνος με την ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού - ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν αρκετά καλές, αφού προτεραιότητά τους είναι η μοναχοκόρη τους, η 10χρονη αήμερα Εύα.

Πρόσφατα απέδειξαν πως πέρα από «σύμμαχοι» ως γονείς για την Εύα - όπως είχε δηλώσει κάποτε η ηθοποιός - είναι και πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλο και τα επαγγελματικά τους βήματα. Η Βάσω Λασκαράκη για πρώτη φορά ανέλαβε τον ρόλο της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Τhe Break», με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να δείχνει τη στήριξή του σε εκείνη πριν ακόμα βγει η εκπομπή στον αέρα λέγοντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Χρόνια έλεγα στην Βάσω να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Και θα είναι πάρα πολύ καλή είναι 100% σίγουρος. Δεν ξέρω αν θα είναι καλεσμένος, δεν ξέρω καν το concept».

Οι ευχές για «Καλή αρχή»

Αυτή την φορά ήρθε κι η ώρα για την Βάσω Λασκαράκη να δείξει τη στήριξή της στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ασχολείται πολύ με το κομμάτι του κινηματογράφου το βράδυ της 11ης Δεκεμβρίου είχε την επίσημη προβολή της νέας του χριστουγεννιάτικης ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι», στην οποία για πρώτη φορά σκηνοθέτης ήταν ο ίδιος, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν και η Κατερίνα Γερονικολού, η σύντροφός του τα τελευταία χρόνια αλλά και ο κουμπάρος της Βάσως Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας.

20231211210229_6Z3A4966.jpg

Αφορμή για την ταινία ήταν, όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός, η κόρη του η Εύα και μια όμορφη στιγμή που είχε μαζί της παρακολουθώντας κάποιες γιορτές μια αντίστοιχη χριστουγεννιάτικη ταινία. Κάπως έτσι, ήταν απόλυτα φυσικό στην επίσημη προβολή της - κι αφού μέχρι και στους τίτλους γράφει πως αυτή είναι αφιερωμένη σε εκείνη - η 10χρονη να ήθελε να βρεθεί στο σινεμά για να στηρίξει με τον δικό της τρόπο τον μπαμπά της σε αυτή τη μεγάλη του στιγμή.

Φυσικά, η Βάσω Λασκαράκη δεν θα μπορούσε να αρνηθεί κάτι τέτοιο και συνόδευσε την κόρη της στον κινηματογράφο. Μαμά και κόρη όμως, δεν πήγαν μόνες τους στην προβολή αλλά μαζί τους ήταν και ο σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος,, με τον οποίο η Εύα έχει πολύ καλές σχέσεις. Άλλωστε, οι δυο ηθοποιοί έχουν βρει τις ισορροπίες και ανάμεσα στην σχέση που έχουν οι σύντροφοί τους με το παιδί τους αλλά και οι ίδιοι με τη νέα τάξη πραγμάτων.

20231211215620_6Z3A5699.jpg

Κι αν νομίζεις ότι όλη κι όλη η στήριξη που έδειξε η ηθοποιός στο νέο βήμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν το ότι παρευρέθηκε σε αυτή την επίσημη προβολή κάνεις λάθος, αφού εκείνη έδωσε και τις ευχές της για «καλή αρχή» σε εκείνον μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπως έκανε και ο Λευτέρης Σουλτάτος στο δικό του προφίλ.

Η Βάσω Λασκαράκη δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει κάτι τέτοιο, όμως με αυτήν της την κίνηση απέδειξε πως μπορεί η ερωτική σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να έληξε πριν 6 χρόνια, η αμοιβαία εκτίμηση και ο σεβασμός ωστόσο που δείχνει ο ένας απέναντι στον άλλο δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν.

Και αυτό μάλιστα, για δύο ανθρώπους που τους ενώνει ένα παιδί πρέπει να είναι ο σκοπός. Γιατί ναι πάντα στην αρχή ενός χωρισμού τα πράγματα δεν είναι εύκολα για κανέναν από τους δύο, όταν όμως δεις τα πράγματα από μια απόσταση και καταλάβεις ότι αυτό που σας ενώνει - ένα παιδί - είναι μεγαλύτερο και πιο σπουδαίο από αυτό που σας χωρίζει καταλαβαίνεις πως είσαι «οικογένεια» με τον άλλο ό,τι κι αν έχει συμβεί.

Αυτό άλλωστε, είχε πει και σε συνέντευξή της η Βάσω Λασκαράκη. «Πολλές φορές μπορεί οι απ' έξω, φίλοι η δικηγόροι, να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί. Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CsN8cKoN72R/