Βάσω Λασκαράκη και Εύα, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μαριέττα Χρουσαλά πήγαν γήπεδο για χάρη της Εθνικής

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βάσω Λασκαράκη και Εύα, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Μαριέττα Χρουσαλά πήγαν γήπεδο για χάρη της Εθνικής

Δεν πήγε μόνο η Κάβουρα στο γήπεδο αυτή την φορά για να στηρίξει τον Τζαβέλλα αλλά κι οι Λασκαράκη, Τσιμτσιλή, Χρουσαλά.

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν πηγαίνουν στο γήπεδο; Για χάρη της Εθνικής Ελλάδος όλα γίνονται και το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου το γήπεδο της OPAP Arena - Αγιά Σοφιά ήταν κατάμεστο, αφού η Εθνική Ελλάδος στο ποδόσφαιρο αντιμετώπιζε τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο κόσμος που παρακολούθησε τον αγώνα από το γήπεδο και από την τηλεόραση φαίνεται πως έφερε «γούρι» στην ομάδα μας, αφού κατάφερε να έρθει ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην ομάδα της Γαλλίας - η οποία όλο αυτό το διάστημα είχε μόνο νίκες - στέλνοντας ένα μήνυμα για «τελικό» του Μαρτίου στο Nations League με το Καζακστάν, που θα κρίνει αν θα προκριθεί στο Euro ή όχι.

https://www.instagram.com/p/Cz6_TBvrqgt/

Τσιμτσιλή, Χρουσαλά και Λασκαράκη πήγαν γήπεδο

Κάπως έτσι λοιπόν, βρέθηκαν εκεί και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της. Οι τρεις γνωστές Ελληνίδες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους και δημοσίευσαν αρκετά στιγμιότυπα από τον αγώνα. Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που ακολουθούν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μαζί της και μια μικρή ελληνική σημαία, ενώ έγραψε στην ανάρτηση της στο Instagram:

«Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε οικογενειακά τον αγώνα Ελλάδας-Γαλλίας.
Μοναδική εμπειρία! Μπράβο Ελλάδα μας! ΥΓ: Οι πανηγυρισμοί και τα ουρλιαχτά που ακούτε - ανάμεσα τους και το δικό μου - είναι στο δεύτερο γκολ».

https://www.instagram.com/p/Cz8MSESM6cT/

Από την άλλη η Βάσω Λασκαράκη σε αντίθεση με τη Μαριέττα Χρουσαλά, που ενθουσιάστηκε βλέποντας live τον Mbappe, παρακολουθούσε καρέ καρέ τον αγώνα ανεβάζοντας Instagram story μετά από κάθε γκολ που έβαζε η Εθνική μας.

Μαζί με τη Βάσω Λασκαράκη στο γήπεδο για να στηρίξει την Εθνική Ελλάδος ήταν και η 10χρονη κόρη της, η Εύα, την οποία η ηθοποιός απαθανάτισε στις κερκίδες της OPAP Arena - Αγιά Σοφιά, αφού τέτοιες στιγμές θες να τις θυμάσαι για πάντα.

Στο γήπεδο βέβαια, βρέθηκε όπως κάνει σε κάθε αγώνα και η Βίκυ Κάβουρα, για να στηρίξει τον σύντροφό της, τον Γιώργο Τζαβέλλα. Η ηθοποιός έβγαλε μάλιστα φωτογραφία και με τον αδερφό του ποδοσφαιριστή, τον Παναγιώτη Τζαβέλλα, πράγμα που δείχνει πως η ίδια έχει πολύ καλές σχέσεις και με την οικογένειά του.

Το σχόλιο του Τζαβέλλα στην ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα δείχνει ότι «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος»

Η Εθνική Ελλάδος πάντως, είτε χάνει είτε κερδίζει ενώνει τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Ποιος δεν θα ήθελε όμως να ζήσει ξανά στιγμές Euro 2004; Γι' αυτό φέτος που συμπληρώνονται 20 χρόνια από εκείνο το ανεπανάληπτο συναίσθημα πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, σαν «επετειακό» δώρο από τη μοίρα. Άλλωστε, και το 2004 κανείς δεν υπολόγιζε ότι η Ελλάδα θα ήταν αυτή που θα σήκωνε την κούπα.